Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolaaa8 wrote:Ooo to bardzo podobnie. A powiedz mi czy planujesz robić betę z progesteronem jutro? Ja właśnie się zastanawiam, ale chyba zrobię dla własnego spokoju. W razie czego od razu na wizycie lekarz będzie widział czy mi coś przepisać.
Nie będę robić tych badań, 11 robiłam i miałam betę 651 a prog 42. U mnie jest taka sytuacja że ja muszę odraxu przyjmować wszystkie leki na podtrzymanie bo jestem po dwóch poronieniach , dopiero 3 ciążę udało mi się donosić szczęśliwie a ta jest czwarta. Jak lekarz uwidoczni pęcherzyk to będzie dopiero zlecał badania, tak elefonicznie z nim ustaliłam.
Karolaaa8 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie. 😘 byłam dziś na wizycie i pęcherzyk ciążowy z zoltkowym w macicy ❤️ Wszystko zgodne z dniem ciąży 🙈 jestem przeszczęśliwa ❤️ Ostatnio nie było nic 🙈
Współczuje wam mdłości i wymiotów 🥺 ból głowy to maskara, bo tez już miałam, a nic nie można wziąć 🙈Karolaaa8, Nattalia, mamamajeczki, paulina502, Kath, Mama_Basia, mrsmiki, Paulina1106, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Eedzia11 wrote:Dziś znów musiałam apap wziąść, bo mnie głowa boli. Trochę uśmierzyło ale niecałkiem. To chyba ten wicher jest przyczyną .
Jutro w końcu beta i piątek lekarz.
Jestem w szoku patrząc na niektóre wasze bety w ok 6 tygodnia. 13000 , tam gdzieś widziałam dalej ponad 50000. 13000 to ja nawet w 8 tyg zeszłej ciąży nie miałam. Może dlatego też nie doszła do skutku, choć lekarz betę niby zachwalał.
To jutro razem idziemy na badanie krwi, a w piątek do lekarza. Tylko ja jutro jeszcze oprócz bety zbadam od razu progesteron ☺️ -
Klaudia9212 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. 😘 byłam dziś na wizycie i pęcherzyk ciążowy z zoltkowym w macicy ❤️ Wszystko zgodne z dniem ciąży 🙈 jestem przeszczęśliwa ❤️ Ostatnio nie było nic 🙈
Współczuje wam mdłości i wymiotów 🥺 ból głowy to maskara, bo tez już miałam, a nic nie można wziąć 🙈
Super wiadomość! 🥰
A powiedz mi w którym dokładnie tygodniu i dniu jesteś? 😏Klaudia9212 lubi tę wiadomość
-
Klaudia9212 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. 😘 byłam dziś na wizycie i pęcherzyk ciążowy z zoltkowym w macicy ❤️ Wszystko zgodne z dniem ciąży 🙈 jestem przeszczęśliwa ❤️ Ostatnio nie było nic 🙈
Współczuje wam mdłości i wymiotów 🥺 ból głowy to maskara, bo tez już miałam, a nic nie można wziąć 🙈
Super wiadomość ❤️Klaudia9212 lubi tę wiadomość
-
Klaudia - super wiadomość! Następnym razem już będzie serduszko widoczne 😉
Rzeczywiście 25.02 będzie się dużo działo ☺️
Ja jutro robię pakiet zleconych badań a kolejna wizyta dopiero 28.02. Straasznie mi się ten czas dłuży między tymi wizytami. Współczuję Wam tych mdlosci i bólów głowy 😔
Odnośnie zainteresowań to sport,szczególnie jazda na rowerze a oprócz tego roślinki szczególnie te z krajów srodziemnomorskich oraz kaktusy.Klaudia9212, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Laura można niewielkie ilości albo apapu albo paracetamolu. Wiadomo, bez żadnych dopisków typu Forte. Ja zawsze kończę na 1 tabletce i z resztą bólu zmierzam się sama. Też robię okłady, ale tym razem typowo zatoki bolą 🙁
Laura lubi tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
Co do zainteresowań to ja lubię fotografię, grafikę komputerową, projektowanie. Niedawno zakochałam się w jeździe figurowej na łyżwach i chodzę na treningi. Dla relaksu lubię wieczorami robić na drutach.
Oczywiście na te wszystkie rzeczy brakuje czasu przy ruchliwym dziecku, ale już nauczyłam się że moje potrzeby też są ważne i udaje mi się wygospodarować trochę czasu dla siebie 😊agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Klaudia9212 wrote:Dokładnie dziś 5+1 ❤️
To jest nadzieja, że w piątek też coś takiego ujrzę 🥰Klaudia9212 lubi tę wiadomość
-
Super wiadomości Klaudia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 21:05
Klaudia9212 lubi tę wiadomość
Starania od 05.2019
IVF- listopad 2021- nieudana próba transferu 5 dniowego zarodka
IVF- styczeń 2022 - udany transfer 5 dniowego zarodka
IVF-wrzesien 2023- transfer 3 dniowego zarodka- nieudany
IVF2-luty 2024-udany transfer 5 dniowego zarodka
BetaHCG- 432(11dpt)
BetaHCG- 1077(13dpt)
Mamy serduszko ❤️- 13.03.2024
Prenatalne I-trymest 15.04.2024 ( ryzyka niskie )
Stan 3 - ❄️
👩 37l.
🧔 35l.
👼 02.2020 (10 tc)
👶 09.2022 - córeczka
❌MTHFT-A1298C hetero
❌PAI-1 homo
❌ niedrożność jajowodów L i P
✔ AHM 4.0 -
Witam Was! Po bardzo długiej nieobecności tutaj, w końcu pojawiam się z dobrą nowiną. Moje Walentynkowe dwie kreseczki dla mojego M, jak i również dla mnie, były najlepszym prezentem jaki mogliśmy sobie wymarzyć. Do dopiero początek, więc uzbrajamy się w cierpliwosc. Termin na październik. Pozdrawiam Was ciepło przyszłe mamuśki 😉
mamamajeczki, Mikoshi, Mama_Basia, Laura , paulina502, obnoxious, mrsmiki lubią tę wiadomość
-
Ancyś gratulacje! 🙃
Ancyś lubi tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
Super informacje Ancyś
Ancyś lubi tę wiadomość
Starania od 05.2019
IVF- listopad 2021- nieudana próba transferu 5 dniowego zarodka
IVF- styczeń 2022 - udany transfer 5 dniowego zarodka
IVF-wrzesien 2023- transfer 3 dniowego zarodka- nieudany
IVF2-luty 2024-udany transfer 5 dniowego zarodka
BetaHCG- 432(11dpt)
BetaHCG- 1077(13dpt)
Mamy serduszko ❤️- 13.03.2024
Prenatalne I-trymest 15.04.2024 ( ryzyka niskie )
Stan 3 - ❄️
👩 37l.
🧔 35l.
👼 02.2020 (10 tc)
👶 09.2022 - córeczka
❌MTHFT-A1298C hetero
❌PAI-1 homo
❌ niedrożność jajowodów L i P
✔ AHM 4.0