Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka no my sie wybieramy ale maz ma dopiero urlop 2 polowa lipca mam nadzieje ze lekarz nie bedzie mial nic przeciwko bo do bad morze mamy 3 max 4 godziny jazdy
teraz byla ladna pogoda wiec wyjazd twoj z pewnoscia udany licze na to ze nam sie tez pofoda uda:)
A łożysko ja mam na tylnie ściance ale nie znam sie na tym czy to lepiej czy gorzej
Macie dziewczyny takie zapasy ze ja jestem w szoku az mi głupio ze mam dopiero kilka śpiochówtaka zla matka ze mnie
:D
-
Nynusia, cudne te rzeczy. Mój mąż ma już przesyt różowego, ale my z córcią mogłybyśmy większość kupować w tym odcieniu.
Ja też dopiero zacznę robić zakupy. Część ubranek dostaliśmy, więc z tym na początek nie będę szaleć. Kupię jakieś dwa kompleciki na 56, kilka body 62 i półśpiochy też 62. A koszule już sobie wypatrzyłam takie (amarantowa i turkusowa to "moje" kolory): http://allegro.pl/italian-fashion-koszula-ciazowa-do-karmienia-m-i5029353661.html
Innych nie chcę.
Nynusia, soraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nenka2 wrote:Agus to z myszka minnie sliczne, uwielbiam ubranka z minią
I tez juz masz sprora kolekcje -
nick nieaktualnyMoja corcia sie urodzila z waga 3350g i wszystkie ubranka 56 byly na nia wielkie.. mama moja musiala pobiegac po lumpach, zebym miala co jej wogole ubrac hehe.. wiec moze jeszcze nic straconego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 23:04
-
Nenka, a ile mierzyła Twoja mała? Moja córa miała 56 cm i ważyła 3520g. Ubranka na 56 były dobre tylko przez pierwsze dwa tygodnie, w mniejsze by nie weszła. Ciekawa jestem jak będzie tym razem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 23:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia82 wrote:Nenka, a ile mierzyła Twoja mała? Moja córa miała 56 cm i ważyła 3520g. Ubranka na 56 były dobre tylko przez pierwsze dwa tygodnie, w mniejsze by nie weszła. Ciekawa jestem jak będzie tym razem.
53cm miała byla bardzo szczuplutka i we wszystkim mi pływala -
Aguś26 wrote:Nenka może i tak ale ja mam 178cm a mąż ponad 180 więc chyba nasza dzidzia nie będzie taka malutka:-) chociaż fajnie by było bo ubranka ba dużej by starczyly
Aguś, to że jesteście wysocy, nie oznacza, że urodzisz duże dziecko. Może być tak, że początkowo będzie miało jak większość bobasów - coś ok. 53-56 cm, a dopiero później "wyskoczy".My nie jesteśmy wysocy, ja 164 cm, mój mąż 176 cm, a nasza córcia miała 56 cm i ważyła też nie tak malutko. Pamiętam, że gdy mi ją podali do karmienia, wydała mi się taka duża. Myślałam, że będzie taką kruszynką, a ona była naprawdę dość długa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 23:09
nenka2, nat_alia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/621745097c9c.jpg A to z Tesco przecenione z 60 na 17... no oby nie było za wielkie te dziecię
na razie nie wybiega jakiś w przód a nawet zawsze wychodzi ciut mniejsze wg usg
Lexie, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
-
nenka2 wrote:53cm miała byla bardzo szczuplutka i we wszystkim mi pływala
Popatrz, to moja miała niecałe 200 g więcej i wydawała mi się taka dobrze odżywiona. A to przecież nieduża różnica.Ale jak Twoja córcia miała 53 cm, to rzeczywiście niektóre 56 mogły być za duże, zwłaszcza, że niektóre 56 są niewiele mniejsze niż 62.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 23:13
-
nick nieaktualny