Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ola.321 wrote:Aguś - pewnie gin mnie skieruje
, wiem że to nie koniec świata i to nie jest największy problem ale chyba moje hormony dają o sobie znać, siedzę i ryczę
.
Nie dość że już teraz pełno leków biorę to jeszcze to na głowie ehhhh.
Wiem że są gorsze problemy więc już nie smucę...
Jedyny plus jest taki że nauczę się poprawnie jeść i mam nadzieję że jednak insuliny nie będę musiała brać.
A co do brzucha to ja mam raczej taki "rozlany" - nie piłeczkę i nie wiem co to oznacza.
ola.321 lubi tę wiadomość
-
lili_madlen wrote:Aguś26 u mnie kilogramy ida w brzuch i troche w biodra ale nie mam takiej piłeczki jak sie mówi ze ma sie na chłopca jesli miałabym sie porównac do mojej kolezanki która tyła z córeczka ogolnie po całosci dostała rozlany brzuch i duza pupe to mogłabym zaryzykowac ze tyje na chłopca ale ze do szczupłych nie należe ani teraz ani przed ciaża to nie mam figury modelki z piłka przed soba i mam nadzieje ze nie wróży to tego ze z Nikodema zrobi sie np Nikola
-
Aguś26 wrote:Ja mam tylko brzuch i każdy gada że na chłopca no ale ja jestem na tej głupiej diecie cukrzycowej a na niej ciężko żeby przytyć więc rośnie mi tylko brzuch i denerwuje mnie te gadanie ludzi ze są pewni że to chłopiec ... ciekawe co wyjdzie na piątkowym usg czy jednak nie mają racji i Zosia zamieni się w Antka ..
no to faktycznie moze to byc spowodowane dieta cukrzycowa bo ta moja kolezanka co przytyła tak z córka to jadła ile popadnie -
Ja w ogóle nie słucham ludzi w kwestii płci. Przy pierwszym dziecku wszyscy wróżyli "na pewno chłopiec" - była dziewczynka. Teraz to samo: "Tak ładnie wyglądasz, tak promiennie, na pewno chłopiec" i znów ma być dziewczynka. Ja tam swoje wiem i śmieszą mnie te przesądy. Jakim cudem płeć może mieć wpływ na kształt brzucha? To, że w wielu przypadkach ma się piłeczki przy chłopcach, nie oznacza, że to "na pewno chłopiec". A mój brzuch jest taki pomiędzy chłopcem a dziewczynką.
O cerze nie wspomnę, zła nie jest, ale mam plamy. Bez makijażu znajomi twierdzi "na pewno dziewczynka", ale już z makijażem jest "promiennie, wspaniale, och i ach, więc na pewno chłopiec". Głupie gadanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:25
stokrotka25, agania, agu258 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór kochane
Wróciliśmy z nad morze dzisiaj około 19:00...śmutno mi, bo było fantastycznie! Pogoda dopisała, wygrzałam dupsko, nawdychałam się świeżego powietrza i dużo spacerowałam
Myślę, ze do moich 60kg doszedł przez te kilka dni co najmniej 1 kilogram, bo nie wstrzymywałam się wcale! Codziennie rybka, frytki, pizza, lody, gofry, puszeczki coli....ehhh...no ale wakacje miałam, nie?
Obiecuję, że nadrobię tematy na forum, ale dzisiaj nie mam już siły...
Wrzucę Wam kilka zdjęć z wyjazdu, przy okazji obczaicie mojego brzuchola, duży już jest
PS. O jejku przepraszam za taki wielki rozmiar zdjęć, ale jak klikniecie w to takie duze jeszcze raz to się zmniejszy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:58
lili_madlen, BATTINKA, Little Frog, onka, Nynusia, lojkalojka, nat_alia, madu, Natka88, Lexie, agaton, estrella, IviQ, Bąbelek, agu258 lubią tę wiadomość
-
ss wrote:Agus dziekuje za odpowiedz.
laseczka z ciebie,ale fakt na takiej diecie to ciezko przytyc, a ile jestes kg na +? Ja mialam w 8tyg krzywa cukrowa robiona bo mi glukoza wyszla na granicy ale test wyszedl wtedy dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:03
-
Dziękuję Lili :* teraz jest najlepszy czas na wyjazdy, bo brzuch jeszcze tak bardzo nie przeszkadza i samopoczucie jest wspaniałe, więc jak tylko masz okazje to chociaż na weekend śmigaj na mazurki albo nad morze. Gorąco polecam Krynice, bo jest stosunkowo blisko, 5 godzinek spokojną jazdą i jesteś
lili_madlen, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Po całym dniu leżenia trochę mi lepiej jutro będę się widziała z położną to zapytam co dalej z tym bólem.
Jaroszka super super super! Zazdroszczę takiego wypoczynku
Ola nie martw się może dieta wystarczy bądź dobrej myśli
Kasiu podaję linka do pościeli którą zamawiałam:
http://allegro.pl/posciel-dziecieca-100x135cm-bawelna-140-wzorow-hit-i5116468831.html
Zaraz wrzucę zdjęcia swoich łowów bo dziś porządkowałam sobie komodę córeczki dla poprawy nastrojujaroszka, Lexie, Blondik, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Piekne zdjecia piekne brzuszki , cudne wakacje zazdroszcze morza!
I sciskam wszystkich smutaskow, bedzie dobrze ! :*
Agaton ja tez nie spotkalam zadnej opini to tylko taka moja dlatego Ci napisalam zebys zwrocila uwage , ale obys nic takiego nie napotkalaNynusia, jaroszka, agaton, ola.321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny