Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiulka, kciuki zaciśnięte
A to link do naszej grupy na fb:
https://www.facebook.com/groups/1420769438221805/permalink/1460187777613304/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:57
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Battinka, trzeba dołączyć do grupy. Nie pamiętam jednak, która z dziewczyn jest jej moderatorką...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:54
Battinka bo jest kilka grup nasza to pazdzietnikowe szczescia 2015 Magnosia wkleila linka
zaakceptowalam wszystkoe zaproszenia
Jak sie dzisiaj macie?
Ja jutro mam wizyte juz sie doczekac nie mogedo tego odbieramy zamowiony wozek lozeczko i kilka innych rzeczy! Ciesze sie ze juz to bede miala w domu
Magnosia, nenka2 lubią tę wiadomość
-
To Wy odchodzicie na FB?? jak to?
no i mam wyniki krzywej, moja gin niby napisała że są ok ale jak sprawdzam na różnych stronach to średnio chyba
.
Glukoza na czczo we krwi żylnej
Glukoza (jedn. SI) 4,9 mmol/l norma 3,8 - 5,5
Glukoza (jedn. tradyc.) 88 mg/dl norma 70 - 99
Glukoza po 75g glukozy - oznaczenie po 1h
Glukoza (jedn. SI) 7,3 mmol/l
Glukoza (jedn. tradyc.)132 mg/dl (tu nie mam norm ale sprawdziłam że ma być do 180mg))
no i teraz pod górkę
Glukoza po 75g glukozy - oznaczenie po 2h
Glukoza (jedn. SI)9,0 mmol/l
Glukoza (o) 163 mg/dl (też nie mam podanych norm ale ma być niby do 140mg)
cukrzyca ciążowa jest niby powyżej 200mg, a powyżej 140 niby jakaś nietolerancja?? ktoś coś wie??
Mam nadzieję że nie będę musiała brać insuliny bo już codziennie robię sobie jeden zasrzyk clexanu.
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola, ja jestem na fb, ale stąd nigdzie się nie wybieram
Niestety nie pomogę Ci w interpretacji wyników, bo się na tym nie znam. Bądź jednak dobrej myśli, skoro lekarz twierdzi, że są ok.
Olu, czy nadal robisz zastrzyki w brzuch? Ja tak, ale odczuwam wtedy spory dyskomfort psychiczny. Choć wiem, że to bez sensu, boję się o Dzieckoola.321, polkosia lubią tę wiadomość
Uff to dobrze bo mam nadzieję że nie zostanę tu sama i nie będę gadać sama ze sobą
.
Magnosiu tak, nadal robię i też mam już w głowie czy się za głęboko nie wbiję, pytałam o to ostatnio na wizycie i niby nie ma szans żeby coś zrobić ale mimo wszystko tak ściskam ten fałd żeby widzieć że cała igła mieści się w jego wielkości
.
Magnosia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Uff to dobrze bo mam nadzieję że nie zostanę tu sama i nie będę gadać sama ze sobą
.
Magnosiu tak, nadal robię i też mam już w głowie czy się za głęboko nie wbiję, pytałam o to ostatnio na wizycie i niby nie ma szans żeby coś zrobić ale mimo wszystko tak ściskam ten fałd żeby widzieć że cała igła mieści się w jego wielkości
.
Też tak robięola.321 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnymi dopiero zapowiedział że da 7lipca "glukozę", martwię się bo to troszkę późno. Jutro ide robić inne badania więc i zrobię glukozę ale podstawę to tylko 7 czy 8zł kosztuje
Co do wyprawki, ja mam ciuszki po kuzynce, wiec nie kupuje do puki nie przejże, a to dopiero w sierpniu po remoncie, wózek też ma do dania ,ale ja bym chciała Adamex Barletta - jak finanse pozwolą. łożeczko mam w piwnicy, tylko materac dokupię. Co do wanienki to nie wiem, bo mam taka fajną dyzą miskę, a nie chce zawalać dodatkowo i tak małej łazienki. Do tego przewijak dokupię. no i wiem że szybko przejdę na butelkę, wiec mam już 2wie butelki Avent 125ml i podgrzewacz. Mam poszewki ,ale nie mam wkładu pościelowego. Na tym zatrzymam się, bo remont, ruszę po nim. -
Magnosia -
to podświadomość chyba tak działa
, ja ten fałd to tak ściskam że później mam czerwone miejsca po palcach heheh
binka - a możesz polecić te butelki Aventu? bo czytałam ostatnio że jeszcze Jovi są dobre i są serie antykolkowe i jeszcze jakieś aktywne ssanie? takie że niby dzidzia nie ma za dużej różnicy z piersią?Magnosia lubi tę wiadomość