Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
piszcie o chustach i ja tez o niej myślę> Tylko w bydzi niema warsztaów z chustonoszenia:/ ale jest net wiec chyba dam radę
ja na obiad dziś też żeberka w coli, a wieczorkiem kino:))))[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
soraya wrote:Agaton wózek 3w1 w tej cenie myślę że niezły, ja natomiast muszę pomacać obejrzeć. My chcieliśmy kupić z olx i powiem szczerze że na zdjęciach prezentowały się nieźle ale jak poprowadziłam, dotknęłam i obejrzałam to zmieniałam zdanie. W końcu pojechaliśmy do komisu i jak go zobaczyliśmy to stwierdziliśmy ten i żaden inny.
Także radzę umówić się na obejrzenie:)
Soraya, ten wózek jest własnie w moim mieście i zamierzam się w takim razie umówić na oglądanieDzięki
-
generalnie to się trochę wkurzyłam. Mam to skirowanie na krzywą cukrzycową od prywaciarza, ale to w końcu tez lekarz. I kurcze gdzie nie dzwonię to mi mówią że jak nie od ich lekarza to trzeba zapłacić. Co za róznica kurna mać jaki lekarz wystawia skierowanie skoro to jedno z pdst badań w ciązy??????????????? Przecież nie wymyśliła sobie nie wiem czego. Jak mi kazała iść na Hiv i takie tam to oki płaciłam nie marudziłam, tym bardziej ze moja z przychodni mi na to nie dawała to mówię pewnie są nierefundowane. Ale cukier? nie dość że trzeba swój przynieść to zapłacić za badania. Masakra i po chole ja płacę zus co miesiąc skoro za wszytko muszę płacić> nigdy po lekarzach nie chodziłam ale jestem po prostu teraz wk..a
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
aagatkaa1984 wrote:agaton wrote:Agaton sa nosidelka i sa nosidla, jezeli wybierzesz dobre ergonomiczne nosidelko, to nóżki będą się drowo ukladaly, np nosidelko TULA
Dzięki, to poczytam sobie o nich :)właśnie nie znam sie na tym, dlatego super, ze podpowiadacie
-
nat_alia wrote:Witajcie,
ja juz dzisiaj po wizycie
Malutki był bardzo wstydliwy i nie chciał pokazać na potwierdzenie co ma między nogami, waży 631g.
Co do twardniecia brzucha - mam dalej brac spasticol, luteine i magnez
MINUS - chcieliśmy z mężem w poniedziałek jechać do Władysławowa ale lekarz odradza... na koniec powiedział że jesli się nie powtórzą twardnienia to mogę jechać jeśli jednak nie ustaną to radzi jechać na urlop gdzieś bliżej... jak na razie nie zrobił mi się twardy więc jestem dobrej myśli... trzymajcie kciuki proszę bo po ostatnich przygodach w mojej rodzinie przyda mi się ten urlop... -
aagatkaa1984 wrote:Miska, a dużego tego mieszkania szukacie, u nas na osiedlu widzę, ze jest mieszkanie 55m z ogródkiem na sprzedaż na bemowie
My nie chcemy na parterze, chociaż jak oglądamy to widzimy że ciężko będzie nam coś kupić bo ciężko coś fajnego znaleźć.Zosia
-
Hej kochane !
Gratuluje coreczek i synusiow :*
ciezko mi nadrabiac , ale staram sie byc na biezaco , malo pamietam co komu odpisac, ah ta pamiec !
Agaton napisze Tobie o tym wozeczku ! To byl moj wymarzony jak jeszcze nie bylam w ciazy bylam pewna ze go kupie , pojechalam go ogladnac nowego do sklepu ... eh wszystko super procz tego ze gondola nie byla stabilna i prosta tylko jakby podniesiona o 30 stopni do gory , wiec patrzylam jak poloze dziecko to byla taka pozycja jakby mialo zjechac w dol ... bylam zalamana bo na prawde byl sliczny , pozniej ogladnelam drugi i to samoWiec to nie byl jakis felerny egzemplarz tylko po prostu chyba one tak maja , jak bedziesz go ogladac zwroc koniecznie uwage na ustawienie gondolki
Trzymam kciuki :*
-
Miska2503, ja też polecam mieszkanie z ogródkiem. My z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z takiego rozwiązania - jak jest ciepło to można sobie posiedzieć na trawce. W tym tygodniu zamontowaliśmy wiklinowe maty, żeby osłonić się od sąsiadów i już nie mogę się doczekać, żeby w przyszłym roku bawić się tam z dzieckiem - można ustawić jakiś mały basenik, huśtawkę itp.
Na Bemowie są dość rozsądne ceny, cisza i spokój. Co prawda z Woli, Ochoty i Bielan jest wszędzie blisko, ale z Bemowa też można się wbrew pozorom szybko i sprawnie przetransportować
Szukacie czegoś na rynku pierwotnym czy wtórnym? -
A my jakiś czas temu biliśmy się z myślami - budować dom czy kupować mieszkanie. Wyszłoby na to samo, bo mamy swoją ziemię, a mieszkanie kupowaliśmy w najgorszym możliwym czasie - 8 tys. za m2. Jednak zdecydowaliśmy się na mieszkanie, bo na tym samym osiedlu mam rodziców, a dom byłby na obrzeżach miasta. Miałabym 30km do pracy i pomocy przy małej też żadnej by nie było. Kto wie, może z czasem zdecydujemy się jeszcze na budowę, ale pewnie nieprędko.
-
Bąbelek wrote:Mi też raz na jakiś czas twardnieje brzuch, ile bierzesz luteiny i magnezu? Wczoraj padł pomysł żeby właśnie na początku lipca jechać do Władka, chociaż na parę dni.. ale zastanawiam się po tym co Ci lekarz zalecił.
ja myślę że pojadę bo dzisiaj odpukać nic - brzusio mięciutkiwiec widocznie po kilku dniach leki zaczely działać
mała.mi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja też mam przejściowe twardnienia brzucha, ale bezbolesne. Myślicie, że w takim przypadku trzeba przyjmować jakieś leki, np. luteinę? Nie mam ich wiele, mniej więcej 4 -6 dziennie. Jutro mam wizytę u ginekologa, to dopytam. Ciekawa jednak jestem również opinii Waszych lekarzy. Czy podczas tych twardnień odczuwałyście jakiś ból?Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyMagnosia wrote:PS No i ja też mam zamiar jechać do Władysławowa na początku lipca
, planujemy wypad w jakiś weekend i pewnie nie jeden, bo pod koniec sierpnia są fajne wyprzedaże w stacjonarnych sklepach
Magnosia lubi tę wiadomość