Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaagatkaa1984 wrote:Estrella, no przepraszam, jak to dla siebie samej?
a coreczka?
Fakt powinnam napisać, dla mnie i córeczkinastępnym razem się poprawię
chociaż szczerze mówiąc to dzięki malutkiej mój żołądek nie jest w stanie przyjmować dużych porcji, tak się mała rozepchała, że muszę jeść często ale za to małe porcje więc tym bardziej nie ma sensu przygotowywać dużego obiadu
-
Hejka
Dzięki za pogodę na urlopik, oby się spełniłono ale na ślubie chyba będzie lipa...może padać i 19°C no ale zobaczymy
oby nie padało
Ja dziś na obiadem zrobię kurczaczka i młode ziemniaczki i mizerieMMM aż głodna się zrobilam
Radosław chyba znów mi sie przekrecil bo mój pęcherz jest przez niego molestowanywiecie co, mój maluszek chyba lubi jak się całuje z moim M. Wczoraj podczas calowania przy grze wstępnej tak mnie skopal że masakra i to już drugi raz tak mam
albo jest zazdrosny o mamusie
Lece do sklepu kupić jakieś sandalki na ślub bo nie wiem ile dam radę wytrzymać w tych bucikach ślubnych
Ursa trzymam mocno kciuki!!!! Jesteś dzielnym misiem więc życzę by wszystko poszło po Waszej myśli buziaki :-* :-* :-* :-*nat_alia, Little Frog, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Zakocona, świetnie wyglądasz
Ja mam dwa kombinezony na rozmiar 62 i 68, więc mam nadzieję, że oba się przydadzą
Dzięki za info o stelażach uniwersalnych, kupię! U mnie w łazience mało miejsca, a jedyna szafka to pod umywalką i nie będzie na czym postawić wanienki. Myślałam jeszcze o jakimś stelażu do wanny, ale ona jest przy ścianie i nie wiem jakby można było to postawić. Mąż interesuje się stolarstwem, to może jeszcze coś wymyśli.
A ja właśnie piekę ciasto z truskawkami. Pewnie znów zakalec będzie, bo nie miałam mleka i za mało masła w stosunku do przepisuAle trudno, zjem co wyjdzie
madu, nat_alia, Little Frog, agania, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jeśli ktoś ma ochotę na PYCHA naleśniki to polecam z mascarpone i bananem w środku i polane syropem klonowym. Owoce można dodać i inne, ale mnie banan najlepiej pasuje. Wczoraj zrobiłam kolejne
Dzięki polkosiaObecnie 5,6kg na plusie lub licząc od spadku z 1 trymestru to 8,3.
estrella, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Mala mi ten kocyk z podusia to gdzie kupiony, podasz link
http://allegro.pl/kerstin-kocyk-minky-z-poduszka-75x100cm-kolderka-i5100533248.html
Właśnie do mnie przyszły dwie paczki z allegro
1. kołderka (80x70) z poduszką do kołyski, dwa komplety pościeli, kocyk (100x75) i poduszka z minky, zestaw do paznokci, aspirator do noska, szczoteczka do masowania dziąseł, miękka szczotka do włosów, 2 smoczki + klips z łańcuszkiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/68084616a059.jpg
2. dwie butelki (125ml i 260ml) + smoczki 0+ i 1+, 2 pojemniki do przechowywania pokarmu, podgrzewacz do butelek i ocieplacz do butelek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc6bce42e1ee.jpgLexie, estrella, madu, Nynusia, soraya, lili_madlen, Magnosia, agu258 lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
ja juz dzisiaj po wizycie
Malutki był bardzo wstydliwy i nie chciał pokazać na potwierdzenie co ma między nogami, waży 631g.
Co do twardniecia brzucha - mam dalej brac spasticol, luteine i magnez
MINUS - chcieliśmy z mężem w poniedziałek jechać do Władysławowa ale lekarz odradza... na koniec powiedział że jesli się nie powtórzą twardnienia to mogę jechać jeśli jednak nie ustaną to radzi jechać na urlop gdzieś bliżej... jak na razie nie zrobił mi się twardy więc jestem dobrej myśli... trzymajcie kciuki proszę bo po ostatnich przygodach w mojej rodzinie przyda mi się ten urlop...Lexie, estrella, madu, lili_madlen, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, Magnosia, agu258, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Kurczę, chodzą za mną naleśniki, ale nie mam mleka
polkosia lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nat_alia no kurcze ja chyba bym i tak pojechała...ale to Twoja decyzja. Liczę że twardnienia ustaną
Estrella, ja specjalnie kazałam mojemu wejść na mój profil by pokazał co widać i nic nie widać żebym dołączyła itdestrella, nat_alia lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nat_alia wrote:Witajcie,
ja juz dzisiaj po wizycie
Malutki był bardzo wstydliwy i nie chciał pokazać na potwierdzenie co ma między nogami, waży 631g.
Co do twardniecia brzucha - mam dalej brac spasticol, luteine i magnez
MINUS - chcieliśmy z mężem w poniedziałek jechać do Władysławowa ale lekarz odradza... na koniec powiedział że jesli się nie powtórzą twardnienia to mogę jechać jeśli jednak nie ustaną to radzi jechać na urlop gdzieś bliżej... jak na razie nie zrobił mi się twardy więc jestem dobrej myśli... trzymajcie kciuki proszę bo po ostatnich przygodach w mojej rodzinie przyda mi się ten urlop...
Trzymam kciuki!!!nat_alia lubi tę wiadomość
-
Cześć
JUż nie pamiętam co której miałam odpisać...
Mała.mi i Ola chyba pisały o grzybicy, ja nigdy probelmu nie miałam, dopiero w ciąży i dopiero jak stosowałam clotrimazolum przez miesiąć (tak jest na ulotce) to przeszło i póki co nie wróciłoufff
Na obiad dzisiaj chyba zrobię kapuśniaka, bo muszę mieć zupę na kilka dni, żeby nie musieć gotować, bo po pracy nie mam siły. W ogóle już czuję straszne zmęczenie, nie mam energii w pracy i już myślę kiedy na zwolnienie pójść... Najwcześniej to mogę od 6 lipca i chyba jakoś tak pójdę, bo już głowa mnie boli codziennie, oczy (8 godzin przed kompem, a też w domu coś bym chciała poszukać, wózki, łóżeczka, to znowu trzeba ślipiać w komputer). Najgorsze, że w pracy mam takie zamieszanie, nikt nie przejmuje moich obowiążków, tylko mam wrażenie, że mam ich coraz więcejEh, szkoda gadać... A jak tam u Was w pracy?? Też już wam tak ciężko?
Ja dzisiaj idę do ciucholanu na polowanie na ciuchy, moze coś ciążowego wynajdę, a może też coś dla dzidzusiaO ile będę miała po pracy siłe na cokolwiek, bo wczoraj leżałam całe popołudnie do wieczora z bólem głowy
Trzymam kciuki za Ciebie Ursa, daj znać jak wizyta :*
I za wszystkie dziewczyny wizytujące dzisiaj i badające różne rzeczy, m.in glukozę hehe
Takie piękne pokazujecie te ciuszki, kombinezony, pościele o rany!
Ja dopiero kupię szafę w ten weekend, to zacznę gromadzić
Battinka, Zakocona, Natalia, piękne macie te brzuszki
Miłego dnia, bez bólów głowy, pleców i innych części ciałanat_alia, mała.mi, madu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk dziewczyny przekonałyście mnie, skoro nic nie widać to dołączam
Mała mi Ty już niedługo będziesz miała wyprawkę gotowąa ja wciąż daleko w polu
śliczne rzeczy, a ten kocyk i poduszka cudowne:)
Natalia trzymam kciuki żeby twardnienia ustały!mała.mi, madu, nat_alia, IviQ lubią tę wiadomość