WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella, no przepraszam, jak to dla siebie samej? ;) a coreczka?

estrella lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Estrella, no przepraszam, jak to dla siebie samej? ;) a coreczka?

Fakt powinnam napisać, dla mnie i córeczki :D następnym razem się poprawię :) chociaż szczerze mówiąc to dzięki malutkiej mój żołądek nie jest w stanie przyjmować dużych porcji, tak się mała rozepchała, że muszę jeść często ale za to małe porcje więc tym bardziej nie ma sensu przygotowywać dużego obiadu :)

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella na fb nikt tego nie widzi bo grupa zamknieta

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis znowu mlode ziemniaczki fasolka i kefir:)

Bąbelek, polkosia, agu258, estrella lubią tę wiadomość

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I malosolne:)

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O juz wiem zrobię naleśniki bo chyba najszybciej:) zupy mi się nie chce wstawiać...zrobię najwyżej jutro :)

Dzięki Estrella za pomysł:)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-)
    Dzięki za pogodę na urlopik, oby się spełniło :-) no ale na ślubie chyba będzie lipa...może padać i 19°C no ale zobaczymy :-) oby nie padało ;-)

Ja dziś na obiadem zrobię kurczaczka i młode ziemniaczki i mizerie :-) MMM aż głodna się zrobilam :-D

Radosław chyba znów mi sie przekrecil bo mój pęcherz jest przez niego molestowany :-P wiecie co, mój maluszek chyba lubi jak się całuje z moim M. Wczoraj podczas calowania przy grze wstępnej tak mnie skopal że masakra i to już drugi raz tak mam :-P albo jest zazdrosny o mamusie :-D

Lece do sklepu kupić jakieś sandalki na ślub bo nie wiem ile dam radę wytrzymać w tych bucikach ślubnych :-P

Ursa trzymam mocno kciuki!!!! Jesteś dzielnym misiem więc życzę by wszystko poszło po Waszej myśli buziaki :-* :-* :-* :-*

nat_alia, Little Frog, Nynusia lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, świetnie wyglądasz :)

Ja mam dwa kombinezony na rozmiar 62 i 68, więc mam nadzieję, że oba się przydadzą ;)

Dzięki za info o stelażach uniwersalnych, kupię! U mnie w łazience mało miejsca, a jedyna szafka to pod umywalką i nie będzie na czym postawić wanienki. Myślałam jeszcze o jakimś stelażu do wanny, ale ona jest przy ścianie i nie wiem jakby można było to postawić. Mąż interesuje się stolarstwem, to może jeszcze coś wymyśli.

A ja właśnie piekę ciasto z truskawkami. Pewnie znów zakalec będzie, bo nie miałam mleka i za mało masła w stosunku do przepisu :P Ale trudno, zjem co wyjdzie :D

madu, nat_alia, Little Frog, agania, Magnosia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA i piekne macie brzuszki!!!
    Polkosia swietnie wyglądałas na slubie!

polkosia lubi tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ktoś ma ochotę na PYCHA naleśniki to polecam z mascarpone i bananem w środku i polane syropem klonowym. Owoce można dodać i inne, ale mnie banan najlepiej pasuje. Wczoraj zrobiłam kolejne :D

Dzięki polkosia :) Obecnie 5,6kg na plusie lub licząc od spadku z 1 trymestru to 8,3.

estrella, Bąbelek lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, chodzą za mną naleśniki, ale nie mam mleka :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • mała.mi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Mala mi ten kocyk z podusia to gdzie kupiony, podasz link
    Zamówiony na allegro :-)
    http://allegro.pl/kerstin-kocyk-minky-z-poduszka-75x100cm-kolderka-i5100533248.html

Właśnie do mnie przyszły dwie paczki z allegro :-D

1. kołderka (80x70) z poduszką do kołyski, dwa komplety pościeli, kocyk (100x75) i poduszka z minky, zestaw do paznokci, aspirator do noska, szczoteczka do masowania dziąseł, miękka szczotka do włosów, 2 smoczki + klips z łańcuszkiem
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/68084616a059.jpg

2. dwie butelki (125ml i 260ml) + smoczki 0+ i 1+, 2 pojemniki do przechowywania pokarmu, podgrzewacz do butelek i ocieplacz do butelek
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc6bce42e1ee.jpg

Lexie, estrella, madu, Nynusia, soraya, lili_madlen, Magnosia, agu258 lubią tę wiadomość

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    ja juz dzisiaj po wizycie
    Malutki był bardzo wstydliwy i nie chciał pokazać na potwierdzenie co ma między nogami, waży 631g.
    Co do twardniecia brzucha - mam dalej brac spasticol, luteine i magnez
    MINUS - chcieliśmy z mężem w poniedziałek jechać do Władysławowa ale lekarz odradza... na koniec powiedział że jesli się nie powtórzą twardnienia to mogę jechać jeśli jednak nie ustaną to radzi jechać na urlop gdzieś bliżej... jak na razie nie zrobił mi się twardy więc jestem dobrej myśli... trzymajcie kciuki proszę bo po ostatnich przygodach w mojej rodzinie przyda mi się ten urlop...

Lexie, estrella, madu, lili_madlen, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, Magnosia, agu258, lojkalojka lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala mi pewnie sie nie przydadzą, ale polecam najlepsze na świecie butelki dr browna

km5st5odymuuq2ts.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Kurczę, chodzą za mną naleśniki, ale nie mam mleka :P
    jak nie mam mleka robie na wodzie i tez wychodza tylko wiecej jajka

polkosia lubi tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella, na FB znajomi nic nie zobaczą, jestem od miesięcy w grupie i nikt z moich znajomych nic nie widzi :)

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• IviQ Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia no kurcze ja chyba bym i tak pojechała...ale to Twoja decyzja. Liczę że twardnienia ustaną

Estrella, ja specjalnie kazałam mojemu wejść na mój profil by pokazał co widać i nic nie widać żebym dołączyła itd

estrella, nat_alia lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia wrote:
    Witajcie,
    ja juz dzisiaj po wizycie
    Malutki był bardzo wstydliwy i nie chciał pokazać na potwierdzenie co ma między nogami, waży 631g.
    Co do twardniecia brzucha - mam dalej brac spasticol, luteine i magnez
    MINUS - chcieliśmy z mężem w poniedziałek jechać do Władysławowa ale lekarz odradza... na koniec powiedział że jesli się nie powtórzą twardnienia to mogę jechać jeśli jednak nie ustaną to radzi jechać na urlop gdzieś bliżej... jak na razie nie zrobił mi się twardy więc jestem dobrej myśli... trzymajcie kciuki proszę bo po ostatnich przygodach w mojej rodzinie przyda mi się ten urlop...

Trzymam kciuki!!! :)

nat_alia lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    JUż nie pamiętam co której miałam odpisać...
    Mała.mi i Ola chyba pisały o grzybicy, ja nigdy probelmu nie miałam, dopiero w ciąży i dopiero jak stosowałam clotrimazolum przez miesiąć (tak jest na ulotce) to przeszło i póki co nie wróciło :) ufff ;)

Na obiad dzisiaj chyba zrobię kapuśniaka, bo muszę mieć zupę na kilka dni, żeby nie musieć gotować, bo po pracy nie mam siły. W ogóle już czuję straszne zmęczenie, nie mam energii w pracy i już myślę kiedy na zwolnienie pójść... Najwcześniej to mogę od 6 lipca i chyba jakoś tak pójdę, bo już głowa mnie boli codziennie, oczy (8 godzin przed kompem, a też w domu coś bym chciała poszukać, wózki, łóżeczka, to znowu trzeba ślipiać w komputer). Najgorsze, że w pracy mam takie zamieszanie, nikt nie przejmuje moich obowiążków, tylko mam wrażenie, że mam ich coraz więcej :/ Eh, szkoda gadać... A jak tam u Was w pracy?? Też już wam tak ciężko?

Ja dzisiaj idę do ciucholanu na polowanie na ciuchy, moze coś ciążowego wynajdę, a może też coś dla dzidzusia :) O ile będę miała po pracy siłe na cokolwiek, bo wczoraj leżałam całe popołudnie do wieczora z bólem głowy :/

Trzymam kciuki za Ciebie Ursa, daj znać jak wizyta :*
    I za wszystkie dziewczyny wizytujące dzisiaj i badające różne rzeczy, m.in glukozę hehe :)

Takie piękne pokazujecie te ciuszki, kombinezony, pościele o rany!
    Ja dopiero kupię szafę w ten weekend, to zacznę gromadzić ;)

Battinka, Zakocona, Natalia, piękne macie te brzuszki :)

Miłego dnia, bez bólów głowy, pleców i innych części ciała :)

nat_alia, mała.mi, madu lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziewczyny przekonałyście mnie, skoro nic nie widać to dołączam :D

Mała mi Ty już niedługo będziesz miała wyprawkę gotową :) a ja wciąż daleko w polu :P
    śliczne rzeczy, a ten kocyk i poduszka cudowne:)

Natalia trzymam kciuki żeby twardnienia ustały!

mała.mi, madu, nat_alia, IviQ lubią tę wiadomość

‹‹ 1034 1035 1036 1037 1038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ