X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również chce dołączyć do grupy ;) na pewno rozpoznacie nick z Belly po nazwisku :D :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/9cecae309129c.jpg.html

Dziewczyny wkleiłam fotkę(niewiem czy dobrze) z Gdańska a co ;) dużo dziewczyn sie pokazuję to i ja się pokażę:)

Ja mam dzis lenia nic mi się nie chce:( pogoda do niczego dlatego takie samopoczucie byle jakie :(

A propos tych kombinezonów to jak tu któraś dziewczyna pisała to na początku z polarku wystarczy na 62 a później juz grubszy na 68 i myślę że będzie dobrze:)

Co dzis dziewczyny robicie na obiad?? Nie mam pomysłu...chyba zrobię ogórkową tak rzadko robię zupy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:43

lojkalojka, Aleksandra90, Little Frog, nat_alia, Bąbelek, agu258, madu, estrella, onka, Kasia82, Lexie lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja większy kombinezon kupiłam :/ Pewnie będzie Tadek w nim pływał w takim razie i gucio go ponosi :/

Myśmy tak wyglądali w zeszły czw
    23t2d:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30543ab9f005.jpg

BATTINKA, FreshMm, lojkalojka, Little Frog, nat_alia, Aleksandra90, Bąbelek, agu258, madu, Natka88, estrella, onka, polkosia, Nynusia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Hey czy bolą Was tak mocno plecy,że nawet leżenie nie pomaga? Mi od paru godzin jest niedobrze...leżę...chodze a i tak czuje sie fatalnie ;(
    no ja własnie póki co nie mam zadnych problemów z kregosłupem, choć moje alikacje co dzień prawie mówią że powinnam mieć..

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona ty kochana to masz brzuszek :) superowy jest na co popatrzeć:)

Kurde jak to się wkleja ten link żeby zdjęcie pojawiło sie odrazu jak u Ciebie...ja się chyba nigdy nie naucze:P

3i49tgf6plfmlliy.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry mamusie !
    Dziewczyny Wy takie zgrabniutkie na tych zdjeciach jestescie , ze ja w kompleksy wpadne ;)
    Battinka Twoja cora to w podobnym wieku do mojej :)
    Pewnie cieszy sie , ze bedzie siostrzyczka ?
    Moja tez liczyla na dziewczynke , ale zmienila zdanie jak zobaczyla fotke z usg :)

Wczoraj pogadalam sobie z moim mezusiem , czemu nie angazuje sie w zakupy dla naszego syna . No odpowiedz byla oczywista ( ze tez nie pomyslalam) Powiedzial , ze on boi sie , ze cokolwiek by nie wybral , czy kupil to i tak , albo mi sie nie bedzie podobalo , albo powiem , ze przeplacil ;)
    Daje mi wolna reke przy wszystkich wyborach . Jedynie co do wozka to poprsil o konsultacje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:34

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:

Kurde jak to się wkleja ten link żeby zdjęcie pojawiło sie odrazu jak u Ciebie...ja się chyba nigdy nie naucze:P
    Ja wchodze na fotosik pl , laduje zdjecie z kompa i robie kopie kodu do forum -miniaturka :)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Zakocona ty kochana to masz brzuszek :) superowy jest na co popatrzeć:)

zapodaj.naforum.pl chyba jest adres i tam masz 3 linki, jak zdjęcie zuploadujesz. Ten trzeci to jest wstawianie foty bezpośrednio :)

To wam pokażę coś jeszcze :P Taka sobie różnica ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7ce923e32af.jpg

lojka, mój też nic nie kupuje. Za wózkami ze mną jeździł i razem decydowaliśmy, i zleciłam mu znalezienie łóżeczka turystycznego. Mówię mu o wszystkich zakupach i pytam o kolory (np zestawu wanienka+przewijak, kocyka itp), ale zamawiam wszystko ja.

agu258, Bąbelek, estrella, Little Frog, onka, nat_alia, Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wstawiamy zdjęcia, bo w końcu mamy co pokazać!! :D super wyglądasz :)
    U mnie pomidorowa z imbirem. Ogórkową uwielbiam ale mój mąż nie.. raz ugotowałam to jadłam sama :D tak samo botwinka.. Dobrze ze go przekonałam chociaż do pomidorowej, której wcześniej nie lubił jak mieszkał u rodziców ;)

estrella, BATTINKA, nat_alia lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzusio rośnie jak na drożdżach:)
    Kochana Ja ogorkowa robilam dwa dni temu i jeszcze mam pol gara heh:) sama jem bo mój średnio za zupami wiec zajada dziś się spaghetti:)
    Kochane bolal was żołądek w ciąży ? Macie jakieś pomysły jak złagodzić bol żołądka ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, zwróć uwage żebyu link na poczatku adresu miał i na końcu, wtedy raczej na pewno wstawi sie zdjęcie ;)

21.10.2015 Leon <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek mój ma to samo, nie lubi pomidorowej po mieszkaniu z rodzicami ! Ogorkowej tez ale przekonuje się hehe

Bąbelek lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała.mi ja miałam znowu w weekend huśtawkę nastrojów. Najpierw wszystko wydawało mi się cudowne, potem mnie wkurzało, potem znów cudowne, potem w nocy płakalam sama nie wiem dlaczego:/ co do grzybicy to ja na odwtór. Całe życie nawet jak jeszcze nie współżyłam już maiłam problemy z grzybicą, notorycznie namaściach, globlkach i tabletkach a teraz w ciąży jak ręką odjął:) mam nadzieję że tak zostanie:))) Ale masz ciuszków!!!!! ja na raziemam małą reklamóweczkę, ale tak naprawde jeszczeu braci nie byłam. Z tym ze oni maja cureczki wiec ciuszkó się za wiele nie spodizewam, choć zawse sa jakieś unowersalne, bardziej licze na gadgety typu wanienki,it bo na razie wiem tylko o wózku(komplertnie nie wiem czy mi przypadnie do gstu) łózeczku i foteliku do samochodu- i tu tez beę musiaął sprawdzić czy do naszego mietka pasuje.Za jakis miesiac bede to zwoziż

lojkalojka ja zawsze patrzę w komentarze i oczywiscie zawsze w negatywy. jeśli to co tam pisza i czy nie dotyczą produktu jaki chcę kupićjest dla mnie ważne nie kupuję, jeśli nie a jest dużo pozytywów to kupuję

estrella wcale się nie dziwię że masz problem, wszystkie są takie słodkie...... sama bym nie wiedziała co kupić...na szczęscie na razie o tym nie myślę...będzie łózeczko zobaczymy wtedy co i jak

a Nynusia rzeczywisćie Ursa we wtorek

Ursa trzymamy kciuki:) Będzie dobrze!!!

miska2503 gratuluje córeczki:))))

BATTINKA ledwo Ci ten brzusio widać, ale Ci zazdroszczę figurki. Cudnie wyglądasz

zakocona piękny ciążowy brzusio:) muszę tez strzlić fotkę w wolnej chwili

Zazdroszczę Wam tych zakupów:) ciuszki cudne, pościele i kocyki też:) ale się muszę jeszcze wstrzymać co przy Waszych ftkach nie jest łatwe.....ale przyjdzie czas bedize rada:)))
    Ja dzś muszę się na jutro umówić na krzywą cukrzycową. Rany jak ja nie chce...ale to jedyny mozliwy dzień bo w czwartek nie ma mojej pracownicy to nie wyjdę , dziś też jej nie było a w pt mamy w sklepie urwanie głowy natomiast na pn rano musze miec wyniki bo moja gin mnie ukatrupi ;p

estrella, BATTINKA lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • madu Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dziewczyny swietnie wyglądacie, ja sie czuję i wyglądam już jak kuleczka;)

Tez dzis dojadam spagetti z wczoraj, jakoś w ogóle za zupami nie przepadam. Jedynie co to rosół, ale jak upały to średnio.

zakręcona ja mam straszne wzdecia i od tego boli mnie żołądek i jelita, czasem tak, że się nie moge wyprostować. Łykam co jakiś czas espumisan i rennie. A na taki zwykły ból żołądka to chyba nospa dobrze dziła, ale nie próbowałam.

21.10.2015 Leon <3
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa o której masz to echoserca?
    Dziewczyny nie wiem czy tak macie, ale jak jest taka pogoda za oknem pod psem, to moje male w brzuchu, tez takie spokojniesze

km5st5odymuuq2ts.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej.

Dużo tu nie pisze ale prawie codziennie zaglądam i podczytuje. Po wczorajszym USG połówkowym potwierdziło się będzie SZCZEPAN :) Dziś jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego ale wyjatkowo bezstresowa bo po wczorajszym badaniu jestem spokojna. Pozdrawiam wszystkie gorąco i życze miłego dnia!

Co do obiadu u mnie pieczarkowa a później domowa pizza!

Aleksandra90, estrella, madu, Lucy7, Bąbelek, agu258, polkosia, IviQ, Lexie, Nynusia, soraya, Magnosia lubią tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja gratulacje! Chyba jednak utrzymuje się spora przewaga chłopców nad dziewczynkami ;-)

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu moze tak ale w moim najbliższym otoczeniu same dziewczynki :)

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja liczyłam że będzie chłopiec (mam już dwie dziewczyny) no ale niestety będzie 3cia dziewczynka - Dagmara

madu, Lexie, BATTINKA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ursa trzymam kciuki za wizytę! Czekamy na pozytywne wieści <3

Miska gratuluję córeczki, a Tobie Zakocona synka :)

Battinka ale ślicznie wyglądasz, tylko pozazdrościć takiej figurki :)

Zakocona śliczny brzuszek <3 a jaka zmiana przez 2 tygodnie wow... widać, że niewiele czasu trzeba żeby brzuszek urósł ;)

Zakręcona mnie ostatnio pobolewał żołądek i piłam gorzką ciepłą herbatę... nic więcej nie brałam bo szybko przeszło...

IviQ idź na tę krzywą, pocierpisz trochę i będziesz miała z głowy :) ja wybieram się za 2 tygodnie dopiero... i już się boję :P

StyczniowaNadzieja gratuluję synka :)

U mnie dziś na obiad naleśniki z dżemem truskawkowym :) mąż dziś pracuje do wieczora więc dla mnie samej nie chce mi się robić nic wielkiego więc taki obiad na szybko :)

Też bym chętnie na fb dołączyła ale boję się, że moi znajomi to zobaczą :P a na razie nie chcę im nic mówić o ciąży :/

BATTINKA, IviQ lubią tę wiadomość

‹‹ 1033 1034 1035 1036 1037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ