Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://zapodaj.net/9cecae309129c.jpg.html
Dziewczyny wkleiłam fotkę(niewiem czy dobrze) z Gdańska a codużo dziewczyn sie pokazuję to i ja się pokażę
Ja mam dzis lenia nic mi się nie chce:( pogoda do niczego dlatego takie samopoczucie byle jakie
A propos tych kombinezonów to jak tu któraś dziewczyna pisała to na początku z polarku wystarczy na 62 a później juz grubszy na 68 i myślę że będzie dobrze:)
Co dzis dziewczyny robicie na obiad?? Nie mam pomysłu...chyba zrobię ogórkową tak rzadko robię zupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:43
lojkalojka, Aleksandra90, Little Frog, nat_alia, Bąbelek, agu258, madu, estrella, onka, Kasia82, Lexie lubią tę wiadomość
-
Kurcze ja większy kombinezon kupiłam
Pewnie będzie Tadek w nim pływał w takim razie i gucio go ponosi
Myśmy tak wyglądali w zeszły czw
23t2d:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30543ab9f005.jpgBATTINKA, FreshMm, lojkalojka, Little Frog, nat_alia, Aleksandra90, Bąbelek, agu258, madu, Natka88, estrella, onka, polkosia, Nynusia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
PauLLa wrote:Hey czy bolą Was tak mocno plecy,że nawet leżenie nie pomaga? Mi od paru godzin jest niedobrze...leżę...chodze a i tak czuje sie fatalnie ;(
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Dzien dobry mamusie !
Dziewczyny Wy takie zgrabniutkie na tych zdjeciach jestescie , ze ja w kompleksy wpadne
Battinka Twoja cora to w podobnym wieku do mojej
Pewnie cieszy sie , ze bedzie siostrzyczka ?
Moja tez liczyla na dziewczynke , ale zmienila zdanie jak zobaczyla fotke z usg
Wczoraj pogadalam sobie z moim mezusiem , czemu nie angazuje sie w zakupy dla naszego syna . No odpowiedz byla oczywista ( ze tez nie pomyslalam) Powiedzial , ze on boi sie , ze cokolwiek by nie wybral , czy kupil to i tak , albo mi sie nie bedzie podobalo , albo powiem , ze przeplacil
Daje mi wolna reke przy wszystkich wyborach . Jedynie co do wozka to poprsil o konsultacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:34
stokrotka25 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
BATTINKA wrote:
Kurde jak to się wkleja ten link żeby zdjęcie pojawiło sie odrazu jak u Ciebie...ja się chyba nigdy nie naucze:P
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
BATTINKA wrote:Zakocona ty kochana to masz brzuszek
superowy jest na co popatrzeć
Kurde jak to się wkleja ten link żeby zdjęcie pojawiło sie odrazu jak u Ciebie...ja się chyba nigdy nie naucze:P
To wam pokażę coś jeszczeTaka sobie różnica
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7ce923e32af.jpg
lojka, mój też nic nie kupuje. Za wózkami ze mną jeździł i razem decydowaliśmy, i zleciłam mu znalezienie łóżeczka turystycznego. Mówię mu o wszystkich zakupach i pytam o kolory (np zestawu wanienka+przewijak, kocyka itp), ale zamawiam wszystko ja.agu258, Bąbelek, estrella, Little Frog, onka, nat_alia, Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wstawiamy zdjęcia, bo w końcu mamy co pokazać!!
super wyglądasz
U mnie pomidorowa z imbirem. Ogórkową uwielbiam ale mój mąż nie.. raz ugotowałam to jadłam samatak samo botwinka.. Dobrze ze go przekonałam chociaż do pomidorowej, której wcześniej nie lubił jak mieszkał u rodziców
estrella, BATTINKA, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Super brzusio rośnie jak na drożdżach:)
Kochana Ja ogorkowa robilam dwa dni temu i jeszcze mam pol gara heh:) sama jem bo mój średnio za zupami wiec zajada dziś się spaghetti:)
Kochane bolal was żołądek w ciąży ? Macie jakieś pomysły jak złagodzić bol żołądka ? -
mała.mi ja miałam znowu w weekend huśtawkę nastrojów. Najpierw wszystko wydawało mi się cudowne, potem mnie wkurzało, potem znów cudowne, potem w nocy płakalam sama nie wiem dlaczego:/ co do grzybicy to ja na odwtór. Całe życie nawet jak jeszcze nie współżyłam już maiłam problemy z grzybicą, notorycznie namaściach, globlkach i tabletkach a teraz w ciąży jak ręką odjął
mam nadzieję że tak zostanie:))) Ale masz ciuszków!!!!! ja na raziemam małą reklamóweczkę, ale tak naprawde jeszczeu braci nie byłam. Z tym ze oni maja cureczki wiec ciuszkó się za wiele nie spodizewam, choć zawse sa jakieś unowersalne, bardziej licze na gadgety typu wanienki,it bo na razie wiem tylko o wózku(komplertnie nie wiem czy mi przypadnie do gstu) łózeczku i foteliku do samochodu- i tu tez beę musiaął sprawdzić czy do naszego mietka pasuje.Za jakis miesiac bede to zwoziż
lojkalojka ja zawsze patrzę w komentarze i oczywiscie zawsze w negatywy. jeśli to co tam pisza i czy nie dotyczą produktu jaki chcę kupićjest dla mnie ważne nie kupuję, jeśli nie a jest dużo pozytywów to kupuję
estrella wcale się nie dziwię że masz problem, wszystkie są takie słodkie...... sama bym nie wiedziała co kupić...na szczęscie na razie o tym nie myślę...będzie łózeczko zobaczymy wtedy co i jak
a Nynusia rzeczywisćie Ursa we wtorek
Ursa trzymamy kciuki:) Będzie dobrze!!!
miska2503 gratuluje córeczki:))))
BATTINKA ledwo Ci ten brzusio widać, ale Ci zazdroszczę figurki. Cudnie wyglądasz
zakocona piękny ciążowy brzusio:) muszę tez strzlić fotkę w wolnej chwili
Zazdroszczę Wam tych zakupów:) ciuszki cudne, pościele i kocyki teżale się muszę jeszcze wstrzymać co przy Waszych ftkach nie jest łatwe.....ale przyjdzie czas bedize rada:)))
Ja dzś muszę się na jutro umówić na krzywą cukrzycową. Rany jak ja nie chce...ale to jedyny mozliwy dzień bo w czwartek nie ma mojej pracownicy to nie wyjdę , dziś też jej nie było a w pt mamy w sklepie urwanie głowy natomiast na pn rano musze miec wyniki bo moja gin mnie ukatrupi ;pestrella, BATTINKA lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
W ogóle dziewczyny swietnie wyglądacie, ja sie czuję i wyglądam już jak kuleczka;)
Tez dzis dojadam spagetti z wczoraj, jakoś w ogóle za zupami nie przepadam. Jedynie co to rosół, ale jak upały to średnio.
zakręcona ja mam straszne wzdecia i od tego boli mnie żołądek i jelita, czasem tak, że się nie moge wyprostować. Łykam co jakiś czas espumisan i rennie. A na taki zwykły ból żołądka to chyba nospa dobrze dziła, ale nie próbowałam.21.10.2015 Leon -
Hej hej.
Dużo tu nie pisze ale prawie codziennie zaglądam i podczytuje. Po wczorajszym USG połówkowym potwierdziło się będzie SZCZEPANDziś jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego ale wyjatkowo bezstresowa bo po wczorajszym badaniu jestem spokojna. Pozdrawiam wszystkie gorąco i życze miłego dnia!
Co do obiadu u mnie pieczarkowa a później domowa pizza!Aleksandra90, estrella, madu, Lucy7, Bąbelek, agu258, polkosia, IviQ, Lexie, Nynusia, soraya, Magnosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ursa trzymam kciuki za wizytę! Czekamy na pozytywne wieści
Miska gratuluję córeczki, a Tobie Zakocona synka
Battinka ale ślicznie wyglądasz, tylko pozazdrościć takiej figurki
Zakocona śliczny brzuszeka jaka zmiana przez 2 tygodnie wow... widać, że niewiele czasu trzeba żeby brzuszek urósł
Zakręcona mnie ostatnio pobolewał żołądek i piłam gorzką ciepłą herbatę... nic więcej nie brałam bo szybko przeszło...
IviQ idź na tę krzywą, pocierpisz trochę i będziesz miała z głowyja wybieram się za 2 tygodnie dopiero... i już się boję
StyczniowaNadzieja gratuluję synka
U mnie dziś na obiad naleśniki z dżemem truskawkowymmąż dziś pracuje do wieczora więc dla mnie samej nie chce mi się robić nic wielkiego więc taki obiad na szybko
Też bym chętnie na fb dołączyła ale boję się, że moi znajomi to zobacząa na razie nie chcę im nic mówić o ciąży
BATTINKA, IviQ lubią tę wiadomość