WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również chce dołączyć do grupy ;) na pewno rozpoznacie nick z Belly po nazwisku :D :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/9cecae309129c.jpg.html

Dziewczyny wkleiłam fotkę(niewiem czy dobrze) z Gdańska a co ;) dużo dziewczyn sie pokazuję to i ja się pokażę:)

Ja mam dzis lenia nic mi się nie chce:( pogoda do niczego dlatego takie samopoczucie byle jakie :(

A propos tych kombinezonów to jak tu któraś dziewczyna pisała to na początku z polarku wystarczy na 62 a później juz grubszy na 68 i myślę że będzie dobrze:)

Co dzis dziewczyny robicie na obiad?? Nie mam pomysłu...chyba zrobię ogórkową tak rzadko robię zupy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:43

lojkalojka, Aleksandra90, Little Frog, nat_alia, Bąbelek, agu258, madu, estrella, onka, Kasia82, Lexie lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja większy kombinezon kupiłam :/ Pewnie będzie Tadek w nim pływał w takim razie i gucio go ponosi :/

Myśmy tak wyglądali w zeszły czw
    23t2d:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30543ab9f005.jpg

BATTINKA, FreshMm, lojkalojka, Little Frog, nat_alia, Aleksandra90, Bąbelek, agu258, madu, Natka88, estrella, onka, polkosia, Nynusia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Hey czy bolą Was tak mocno plecy,że nawet leżenie nie pomaga? Mi od paru godzin jest niedobrze...leżę...chodze a i tak czuje sie fatalnie ;(
    no ja własnie póki co nie mam zadnych problemów z kregosłupem, choć moje alikacje co dzień prawie mówią że powinnam mieć..

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona ty kochana to masz brzuszek :) superowy jest na co popatrzeć:)

Kurde jak to się wkleja ten link żeby zdjęcie pojawiło sie odrazu jak u Ciebie...ja się chyba nigdy nie naucze:P

3i49tgf6plfmlliy.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry mamusie !
    Dziewczyny Wy takie zgrabniutkie na tych zdjeciach jestescie , ze ja w kompleksy wpadne ;)
    Battinka Twoja cora to w podobnym wieku do mojej :)
    Pewnie cieszy sie , ze bedzie siostrzyczka ?
    Moja tez liczyla na dziewczynke , ale zmienila zdanie jak zobaczyla fotke z usg :)

Wczoraj pogadalam sobie z moim mezusiem , czemu nie angazuje sie w zakupy dla naszego syna . No odpowiedz byla oczywista ( ze tez nie pomyslalam) Powiedzial , ze on boi sie , ze cokolwiek by nie wybral , czy kupil to i tak , albo mi sie nie bedzie podobalo , albo powiem , ze przeplacil ;)
    Daje mi wolna reke przy wszystkich wyborach . Jedynie co do wozka to poprsil o konsultacje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:34

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:

Kurde jak to się wkleja ten link żeby zdjęcie pojawiło sie odrazu jak u Ciebie...ja się chyba nigdy nie naucze:P
    Ja wchodze na fotosik pl , laduje zdjecie z kompa i robie kopie kodu do forum -miniaturka :)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Zakocona ty kochana to masz brzuszek :) superowy jest na co popatrzeć:)

zapodaj.naforum.pl chyba jest adres i tam masz 3 linki, jak zdjęcie zuploadujesz. Ten trzeci to jest wstawianie foty bezpośrednio :)

To wam pokażę coś jeszcze :P Taka sobie różnica ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7ce923e32af.jpg

lojka, mój też nic nie kupuje. Za wózkami ze mną jeździł i razem decydowaliśmy, i zleciłam mu znalezienie łóżeczka turystycznego. Mówię mu o wszystkich zakupach i pytam o kolory (np zestawu wanienka+przewijak, kocyka itp), ale zamawiam wszystko ja.

agu258, Bąbelek, estrella, Little Frog, onka, nat_alia, Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wstawiamy zdjęcia, bo w końcu mamy co pokazać!! :D super wyglądasz :)
    U mnie pomidorowa z imbirem. Ogórkową uwielbiam ale mój mąż nie.. raz ugotowałam to jadłam sama :D tak samo botwinka.. Dobrze ze go przekonałam chociaż do pomidorowej, której wcześniej nie lubił jak mieszkał u rodziców ;)

estrella, BATTINKA, nat_alia lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzusio rośnie jak na drożdżach:)
    Kochana Ja ogorkowa robilam dwa dni temu i jeszcze mam pol gara heh:) sama jem bo mój średnio za zupami wiec zajada dziś się spaghetti:)
    Kochane bolal was żołądek w ciąży ? Macie jakieś pomysły jak złagodzić bol żołądka ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, zwróć uwage żebyu link na poczatku adresu miał i na końcu, wtedy raczej na pewno wstawi sie zdjęcie ;)

21.10.2015 Leon <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek mój ma to samo, nie lubi pomidorowej po mieszkaniu z rodzicami ! Ogorkowej tez ale przekonuje się hehe

Bąbelek lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała.mi ja miałam znowu w weekend huśtawkę nastrojów. Najpierw wszystko wydawało mi się cudowne, potem mnie wkurzało, potem znów cudowne, potem w nocy płakalam sama nie wiem dlaczego:/ co do grzybicy to ja na odwtór. Całe życie nawet jak jeszcze nie współżyłam już maiłam problemy z grzybicą, notorycznie namaściach, globlkach i tabletkach a teraz w ciąży jak ręką odjął:) mam nadzieję że tak zostanie:))) Ale masz ciuszków!!!!! ja na raziemam małą reklamóweczkę, ale tak naprawde jeszczeu braci nie byłam. Z tym ze oni maja cureczki wiec ciuszkó się za wiele nie spodizewam, choć zawse sa jakieś unowersalne, bardziej licze na gadgety typu wanienki,it bo na razie wiem tylko o wózku(komplertnie nie wiem czy mi przypadnie do gstu) łózeczku i foteliku do samochodu- i tu tez beę musiaął sprawdzić czy do naszego mietka pasuje.Za jakis miesiac bede to zwoziż

lojkalojka ja zawsze patrzę w komentarze i oczywiscie zawsze w negatywy. jeśli to co tam pisza i czy nie dotyczą produktu jaki chcę kupićjest dla mnie ważne nie kupuję, jeśli nie a jest dużo pozytywów to kupuję

estrella wcale się nie dziwię że masz problem, wszystkie są takie słodkie...... sama bym nie wiedziała co kupić...na szczęscie na razie o tym nie myślę...będzie łózeczko zobaczymy wtedy co i jak

a Nynusia rzeczywisćie Ursa we wtorek

Ursa trzymamy kciuki:) Będzie dobrze!!!

miska2503 gratuluje córeczki:))))

BATTINKA ledwo Ci ten brzusio widać, ale Ci zazdroszczę figurki. Cudnie wyglądasz

zakocona piękny ciążowy brzusio:) muszę tez strzlić fotkę w wolnej chwili

Zazdroszczę Wam tych zakupów:) ciuszki cudne, pościele i kocyki też:) ale się muszę jeszcze wstrzymać co przy Waszych ftkach nie jest łatwe.....ale przyjdzie czas bedize rada:)))
    Ja dzś muszę się na jutro umówić na krzywą cukrzycową. Rany jak ja nie chce...ale to jedyny mozliwy dzień bo w czwartek nie ma mojej pracownicy to nie wyjdę , dziś też jej nie było a w pt mamy w sklepie urwanie głowy natomiast na pn rano musze miec wyniki bo moja gin mnie ukatrupi ;p

estrella, BATTINKA lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • madu Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dziewczyny swietnie wyglądacie, ja sie czuję i wyglądam już jak kuleczka;)

Tez dzis dojadam spagetti z wczoraj, jakoś w ogóle za zupami nie przepadam. Jedynie co to rosół, ale jak upały to średnio.

zakręcona ja mam straszne wzdecia i od tego boli mnie żołądek i jelita, czasem tak, że się nie moge wyprostować. Łykam co jakiś czas espumisan i rennie. A na taki zwykły ból żołądka to chyba nospa dobrze dziła, ale nie próbowałam.

21.10.2015 Leon <3
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa o której masz to echoserca?
    Dziewczyny nie wiem czy tak macie, ale jak jest taka pogoda za oknem pod psem, to moje male w brzuchu, tez takie spokojniesze

km5st5odymuuq2ts.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej.

Dużo tu nie pisze ale prawie codziennie zaglądam i podczytuje. Po wczorajszym USG połówkowym potwierdziło się będzie SZCZEPAN :) Dziś jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego ale wyjatkowo bezstresowa bo po wczorajszym badaniu jestem spokojna. Pozdrawiam wszystkie gorąco i życze miłego dnia!

Co do obiadu u mnie pieczarkowa a później domowa pizza!

Aleksandra90, estrella, madu, Lucy7, Bąbelek, agu258, polkosia, IviQ, Lexie, Nynusia, soraya, Magnosia lubią tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja gratulacje! Chyba jednak utrzymuje się spora przewaga chłopców nad dziewczynkami ;-)

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu moze tak ale w moim najbliższym otoczeniu same dziewczynki :)

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja liczyłam że będzie chłopiec (mam już dwie dziewczyny) no ale niestety będzie 3cia dziewczynka - Dagmara

madu, Lexie, BATTINKA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ursa trzymam kciuki za wizytę! Czekamy na pozytywne wieści <3

Miska gratuluję córeczki, a Tobie Zakocona synka :)

Battinka ale ślicznie wyglądasz, tylko pozazdrościć takiej figurki :)

Zakocona śliczny brzuszek <3 a jaka zmiana przez 2 tygodnie wow... widać, że niewiele czasu trzeba żeby brzuszek urósł ;)

Zakręcona mnie ostatnio pobolewał żołądek i piłam gorzką ciepłą herbatę... nic więcej nie brałam bo szybko przeszło...

IviQ idź na tę krzywą, pocierpisz trochę i będziesz miała z głowy :) ja wybieram się za 2 tygodnie dopiero... i już się boję :P

StyczniowaNadzieja gratuluję synka :)

U mnie dziś na obiad naleśniki z dżemem truskawkowym :) mąż dziś pracuje do wieczora więc dla mnie samej nie chce mi się robić nic wielkiego więc taki obiad na szybko :)

Też bym chętnie na fb dołączyła ale boję się, że moi znajomi to zobaczą :P a na razie nie chcę im nic mówić o ciąży :/

BATTINKA, IviQ lubią tę wiadomość

‹‹ 1033 1034 1035 1036 1037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ