Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a czy któraś z Was myślała o kupnie kombinezonu? Rodzimy akurat w takim czasie, że najpierw wypadałoby mieć 62, bo w 68 maluch "utonie", ale przecież 62 nie wystarczy nam do wiosny. Czyli kupować dwa rozmiary?
Ja mam termin na koniec października i się zastanawiam w czym będziemy wychodzić ze szpitala, jeśli będzie już zimno. Z córą nie było problemu, sweterek wystarczył. -
Pomyślę o ćwiczeniach...dziękuję:*
Ja w tej ciąży same cuda z ciałem mam. Wczoraj siedziałam w spodenkach to zaczęła mnie swiedzic dupka...normalnie sie popłakałam bo czułam jakbym z pokrzyw wyszła...a mój się śmiał...dziś wspomniałam mu to kiedy cierpiał przez to oko ale nie śmiałam sie tylko płakałam z nim
Ewalika jeśli przewialo to za dwa dni przejdzie :* już dwa razy mnie złapało ale następnego dnia przechodziło :*
Lojka ja tak marze żeby ubrać moich panów tak samo bo to takie słodkiei też uważam że pod względem ubrania są tansi ale wyżywić to...o jo joj...teściówka sie śmieje że taniej to ubrać niż wyżywić było (o moim R mowa) a ja nie narzekam
Ola ja mam mnóstwo problemów z moczem i nic nie pomaga ale do szpitala to ja nie chce...a w poprzedniej ciąży przez liczne bakterie położyła mnie na tydzień... -
Kasia ja mam jeden cieńszy kombinezon, taki polarowy (w zasadzie to grubszy pajac z kapturem) i myślę, że taki będzie w sam raz na wyjście ze szpitala, a na zimę mam gruby kombinezon w rozmiarze 68.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 22:01
Kasia82, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
mała.mi wrote:Kasia ja mam jeden cieńszy kombinezon, taki polarowy (w zasadzie to grubszy pajac z kapturem) i myślę, że taki będzie w sam raz na wyjście ze szpitala, a na zimę mam gruby kombinezon w rozmiarze 68.
Mała mi, właśnie rozważałam taki wariant. Tym bardziej, że pogody nie przewidzimy. W ubiegłym roku dopiero na początku listopada zrobiło się nieco zimniej. A jeśli maluszek szybko urośnie, to rzeczywiście 68 będzie lepszy. Dzięki, Kochana. :-*mała.mi lubi tę wiadomość
-
o matulo ile pięknych rzeczy w tych linkach, które podsyłacie!!!
Kasia mój własnie kupil kombinezony r. 68, a czekamy jeszcze na dostawe ubranek po styczniowym maluchu więc tam pewnie będą jakies grubsze ciuszki.
Wczoraj przed burzą jak zdychałam w łóżku z goraca, własnie mówiłam mezowi, że w sumie dobrze, że mały bedzie zimowym dzieckiem, bo łatwiej chyba takie maleństwo cieplej ubrać, niz chłodzic w takie duszne i gorace dni.
21.10.2015 Leon -
Ale piękne rzeczy dziewczynki
Jutro wtorek trzymajcie wszystkie kciuki za Urse i jej Kornelka!
Oczywiście jeśli są jakieś wizytujace jutro mamusie tez trzymamy kciukasy;)
Paula ja też odczuwam ból pleców ale ostatnio mniej dużo lez żeby kręgosłup odpoczywał.
Ewalika ja też praktycznie nie spałam zeszłej nocy oby bóle Ci szybko przeszły.
Dobrej nocki dziewczynki -
Nynusia chyba zacznę zmywac naczynia po obiedzie na raty
Musze leżeć bo ból nawet przy siedzeniu sie nasila...a to jeszcze tyle czasu do rozwiązania:(
Oczywiście kciukasy za Urse i pozostałe wizytujące jeśli takowe są:*
Ja w środę jade rano...gin ma zrobić zdjęcie pisiorka Synka jako dowód czy potwierdzenie hi oby nie wyszła dziewczynka bo za duży szok przeżyje:D
Ja uciekam spac dobranoc Kochane moje :* -
Dzieeeeen dobry:) Ursa kciuki zaciskamy z Antkiem mocno jak tylko umiemy !!
My wczoraj na USG byliśmy i potwierdzony kurcze czlopak a siusiol mu tak urósł przez dwa tyg ze teraz to siusiol bo wtedy widać prawie nie było aż Tata teraz dumny z syna hahaha tak się wczoraj pięknie zaprezentowal hihi.
Jakie plany na dziś ?nat_alia, madu, agania, agu258, estrella, Lucy7, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Mala mi ten kocyk z podusia to gdzie kupiony, podasz link?
Co do kombinezonu to ja kupiłam jeden taki jak tu na zje i, ten bialy http://zapodaj.net/9e788bdc21df7.jpg.html
A drugi mam po corcce rozmiar 62, ale na pewno starczy, bo to taki kombinezon ale śpiworek, zamiast nóżek, jest otwarta przestrzeń cod takiego jak tutaj http://www.smyk.com/cool-club-kombinezon-dziewczecy-1-czesciowy-rozmiar-74,p1098901431,ubranka-dla-dzieci-p
Jak nie starczy to kupie cos na wyprzedaży. -
Witam się po długiej nieobecności, podczytywałam was wiec gratuluje córeczek i synków. Ursa trzymam kciuki aby było wszystko dobrze.
U nas zawrót głowy przeprowadzka do innego mieszkania, szukamy też mieszkania do kupienia w Warszawie, chcemy coś znaleźć przed narodzinami.
A i potwierdzone że będziemy mieć córeczkę, jeszcze nie mamy imienia intensywnie myślimy o tym chociaż mi się wydaje, że mieszka w brzuszku Zosia tylko mąż nie jest przekonany do tego imienia. I z przyjemnych rzeczy zaczynamy zakupy na córeczki.Bąbelek, nat_alia, madu, soraya, Aleksandra90, polkosia, agu258, IviQ, estrella, Lucy7, Nynusia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, Magnosia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Zosia
-
Witam się po dłuugiej przerwie
Gratuluję wszystkim mamuśkom synków i córek
!!
U nas rośnie Tadek
miska, na jakiej dzielnicy szukacie?Aleksandra90, Bąbelek, nat_alia, IviQ, estrella, Nynusia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, miska2503, Magnosia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry październikowe mamy! Miska2503 gratuluję córeczki
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Ja już się nie mogę doczekać jutrzejszego USG połówkowego... Ale zanim będzie jutro, to jeszcze kolejny stresujący dzień na uczelni
Chciałabym dołączyć do grupy na facebooku - czy nazywa się ona Październikowe Szczęścia 2015?