Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyss wrote:my wlasnie ta mniejsza kupujemy, lazienke mamy mala i tylko kabine wiec zeby to gdzies schowac to napewno mniejsza, a ta duza mi sie strasznie ogromna wydaje.
Faktycznie ta wieksza wydaje sie ogromna wiec i my raczej na te mniejsza sie zdecydujemyss lubi tę wiadomość
-
Zamierzacie dziewczyny kupowac osobna koldre do wozka?
Bo ja chyba ogranicze sie do koca i spiworka w zimne dni... Tak samo nie kupuje teraz poscieli do lozeczka, bo i tak jej nie uzyje. Niby mam doswiadczenie, wiec co sie przydaje, a co nie, a glupieje jak czytam ile Wy tego kupujecie i czy aby na pewno nie bede tego potrzebowac;)
Wanienke kupujemy zwykla z IKEI mimo posiadania duzej lazienki, jak Mala z niej wyrosnie, to bedzie korzystac z naszej wanny;) -
Natka88 wrote:Zamierzacie dziewczyny kupowac osobna koldre do wozka?
Bo ja chyba ogranicze sie do koca i spiworka w zimne dni... Tak samo nie kupuje teraz poscieli do lozeczka, bo i tak jej nie uzyje. Niby mam doswiadczenie, wiec co sie przydaje, a co nie, a glupieje jak czytam ile Wy tego kupujecie i czy aby na pewno nie bede tego potrzebowac;)
natka, nie kupujesz pościeli do łóżeczka?? to jak dzidzia będzie spać zimą??
-
nick nieaktualnylinka220 wrote:a taki zestawik kupujemy do łóżeczka, super że do wózka też w tym będzie pościel
http://allegro.pl/18el-90x120-posciel-z-baldachimem-haft-do-wozka-i5379392506.html
Linka piękny zestaw
Ale mi zamieszałaś w głowie... byłam zdecydowana żeby sobie zamówić ręcznie robiony zestaw, a teraz już sama nie wiem
ahhh dlaczego jest aż tyle słodkich rzeczy, ciężko się zdecydować...IviQ, linka220 lubią tę wiadomość
-
estrella wrote:Linka piękny zestaw
Ale mi zamieszałaś w głowie... byłam zdecydowana żeby sobie zamówić ręcznie robiony zestaw, a teraz już sama nie wiem
ahhh dlaczego jest aż tyle słodkich rzeczy, ciężko się zdecydować...
całkiem niedrogo co? jak na cały zestawikestrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylinka220 wrote:całkiem niedrogo co? jak na cały zestawik
Ooo tak nie dość, że zestaw cudowny to jeszcze ta super cenaojj będę miała o czym myśleć
Bo jednak pościel, o której myślałam wyjdzie zdecydowanie drożej... Tu wszystko razem w komplecie do łożeczka i do wózka... baardzo fajna opcja
linka220 lubi tę wiadomość
-
Piękne macie te ubranka dla bobaskow. Madu podobnie jest u mnie to mąż ma talent do wyhaczania jakiś cudnych ubranek a ile ma radości z tego
Ja też śpiworek do wózka zakupiłam.
Kołdrę mam do łóżeczka tylko zastanawiamsię czy kołdra czy lepiej ten taki śpiworek dla małej ??madu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaagatkaa1984 wrote:Nenka ja używałam koldry od samego poczatku, poduszki nie używałam.
Co do wózka to będę miala śpiwór, wiec kolderka mi nie potrzebna
Co do pościeli (kołdra) polecam feretti
Ale ja nic nie pisalam
Ja tez cale zycie cory koldry uzywam i dla mnie dziwactwo to jest jakies jak ktos wymysla, ze nie. -
Linka, Mala bedzie spac w spiworku lub w 'kokonie' (o ile nie bedzie jej to ograniczalo ruchow), ewentualnie pod kocem. W domu mamy b.cieplo i nie potrzebujemy niczego wiecej, a koldra (nawet ta do lozeczka) jest wg mnie za duza dla maluszka na poczatek i martwilabym się czy nie naciagnela jej sobie na glowke.
Nynusia, jeszcze nie mam materacyka konkretnej firmy wybranego. Tutaj będzie chyba najmniejszy problem, bo one wszystkie maja swietne opinie:) Jak sie zdecyduje, to dam znac:)linka220 lubi tę wiadomość