Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nat_alia wrote:wzrost 164cm i waga początkowa 51kg - doszło 5kg
świetna figurka i taki piękny brzuszek! I oczywiście super laska z Ciebie!
Poza tym jak zobaczyłam zbliżającą się studniowke na Twoim suwaczku, to aż mi dech zaparlou mnie jeszcze trochę więcej, ale to mi przypomina, że czas tak szybko leci. Na samym początku czekałam, aż będzie 200
a tu już tuż tuż, a będzie 100
PS przepraszam bardzo za wszystkie literowki, ale pisze z telefonu i krew mnie zalewa jak mam poprawiać błędychyba muszę sobie to nad suwaczkiem umieścić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:49
nat_alia lubi tę wiadomość
-
lojka no z usg jest taka opcja że ten da raczce to moze byc kciuk ale zapytaj na USG niech doktor poszuka raczki i bardziej sie na niej skupi
usuniecie ewentualnego dodtatkowego paluszka to jeden zabieg ale niepotrzebny stres dla dzieciaczka tak że mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie w normie
Zoe to bardzo ładne imie, moze podpowiem koleżance
battinka zdecydowanie Milenka
wiedzma moim zdaniem Hania
soraya tez rozważałam Emilke gdyby była córcia
polkosia eksta fotki !pocieszna z Was para aż miło się oglada
Obie bardzo ładne ale ta w kwiatki ładniejsza i kwitnąco wyglądasz
nat_alia 56 kg ?!zgrabnizna ja tyle miałam 10 lat temu
ŚLICZNY brzusio
nat_alia, polkosia, BATTINKA, agu258 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Dziś cos mnie pobolewa bok gdzieś w wysokości łopatki... żadna pozycja mi nie pasuje
Imię Milena o wiele ładniejsze przynajmniej jak dla mnie
Polkosia super wyglądałaś!
Natalia cudowny masz brzusio taka kształtna piłeczka widać, że ciążowai w ogóle 56 kg wow!!! zazdroszczę
nat_alia, polkosia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Odnosnie tematu wanienek ja wybieram zwykła wanienke na stelażu (sładanym jak deska do prasowania), nad "foczką" sie jeszcze zastanawiam bo słyszałam od kolezanki ze niby maluszki zsuwają sie z tego stelażu wiec nie wiem..
To pierwsza ciąza wiec rodzi sie dużo obaw i zastanawiam nad wszystkim ale tłumacze sobie zreszta jak w życiu z innymi przeciwnościami i trudnosciami ze nikt za mnie tego nie zrobi i że musze sama tak że musimy sobie poradzić i tyle -
agaton wrote:Polkosia, zdjęcia super
Sukienki też bardzo ładne, to sprcjalne ciążowe, czy takie fasony znalazłaś, że pasowały?
Wytrzymałas w butach wesele i chrzciny? Czy musiałas przebrać na płaskie?
Wesele na wysokich, jakoś dałam radę, bo stabilny słupek, ale już chrzciny w balerinachA to są zwykłe sukienki, tyle, że ta złota jest elastyczna i ma na brzuchu takie marszczenie, że ładnie się układa, a ta w kwiaty prosta, bez wcięcia i też jeszcze się wbiłam
Ale już na styk.
Battinka, mi się Martyna bardziej podoba.
Ja też mam póżniej glukozę, bo dopiero w 24 tc mam umówioną wizytę, więc pewnie 25-26 zrobię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 12:23
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosiu ja tez kiupie wanienke zwykła bez stelażu a stelaż akurat dostane od kolezanki - jest uniwersalny i pasuje pod każdą wanienkę nawet taka za kilkanaście zł
tutaj link do allegro ale na olx.pl tez widziałam po 20 zł uzywane
http://allegro.pl/okt-stojak-do-wanienki-uniwersalny-skladany-baby-i4814643727.html -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
Nat_alia, Polkosia, śliczne brzuszki
Co do tematu wanienek, ja się zastanawiam nad komodą do mycia i przewijania, np. taką
http://www.ewozki.eu/pl/p/2w1-Wanienka-przewijak-Chicco-Cuddle-Bubble-Comfort/1637
Co uważacie o takim rozwiązaniu? Ja to, co widzę z minusów to to, że wanienka może być za mała...
Ola, mogę oczywiście zrobić po swojej stronie płot, tylko a. wtedy nie mogę konserwować płotu od strony sąsiadki, czyli muszę robić nie z drewna, czyli drożej zdecydowanie (z tego względu wspomniane chyba przez szczesliwa_mamusie panele drewniane odpadają) b. zmniejszę sobie wtedy powierzchnię ogrodu. Ale jak nie będzie innej opcji, i o ile będzie nas stać na płot nie z drewna, to będziemy robić sami ...nat_alia lubi tę wiadomość
-
onka - ta wanienka i przewijak wygląda na profesjonalny sprzęt
Co do płotu - rozumiem, ja myślałam że te 30 cm na cofnięcie właśnie będzie na tą konserwację bo po swoim będziecie chodzić. Widać że to jednak nie jest takie łatwe
.
onka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola.321 wrote:Mam pytanie do tych które są po glukozie, czy miałyście jakieś zalecenia co do jedzenia dzień wcześniej? bo coś mi się przypomniało że słodycze to chyba trzeba graniczyć?
ja nie miałam żadnych wskazań - tylko żeby przestać jeść na 12-14 godzin przed badaniemola.321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya co sądzicie o wielkości wanienki w tej komodzie, którą podesłałam? bo nie chciałabym przeinwestować, jeśli np. po 3 mcach się okaże, że już jest ciasna...
może podeślę Wam link do innego sprzętu, gdzie wyraźnie wskazali wymiary:
http://www.sklepkiki.pl/art724_ceba-komoda-kapielowa-suzi.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 13:53
aagatkaa1984 lubi tę wiadomość
-
Witam :*
Nenka podziwiam choć ja nie miałam szansy wykazać się jako matka to teraz nie czuje sie lepiej przygotowana choćby do porodu
Dziewczyny Zuzia to śliczne imię i gdybyśmy mieli drugą Córcie to tak by dostała,dla chłopca Wojtuś o jej uroczę ale już mój R odmówił i między Łukaszem a Dawidem stoimy
Natalia piękna ciężarówka z Ciebie
Onka zazdroszcze dużej łazienki:o ale jeśli coś na długo sie nie przyda to chyba nie ma sensu kupować...
Bąbelek Twoja radość z poznanej płci udziela nam sie
Wiedzmamakotka wyprawka uniwersalana też jest fajnaa nóż widelec poznacie Ktosia później:*
Polkosia urocze zdjęcia, piękny brzuszek :*
Ola u nas położna nic nie mówiła nam trzem i na glukozie czary mary a wszystkie zajadałyśmy jak na złość ogrom słodkiego wieczorem przed badaniemwięc osobiście polecam lekkie dania
My prawie całą łazienkę mamy w plytkach i super,bo tego sajgonu nie znosze...za tydzień meble kuchenne będą a w lipcu prysznic kupuje bo ta niby wanna staje sie coraz mniej wygodna
W dodatku mojemu wpadła drobinka z płytki do oczka i od 10 męczy sie bo nic nie widziałam i nie mogłam pomóc:(ola.321, Bąbelek, nat_alia, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola.321 wrote:Mam pytanie do tych które są po glukozie, czy miałyście jakieś zalecenia co do jedzenia dzień wcześniej? bo coś mi się przypomniało że słodycze to chyba trzeba graniczyć?
Mi czubki przed glukoza caly tydzien nie kazali nic jesc slodkiego nawet owocow, a obiady tylko gotowane o_Oola.321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny