X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym miała wybierać spośród Mileny i Martyny to wybrałabym chyba Milena. No i oczywiście Hania - ale faktycznie jest ich teraz sporo. Ale to bardzo ładne imię :)

BATTINKA lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do imienia to ja sie ciesze , ze nosze chlopak , bo z dziewczynka mialabym taki sam problem jak Wy . Choc byla opcja Zoe :)
    Ale imie Hania mimo , ze polularne to ponadczasowe i piekne :)Jak i Martynka :)
    Dla chlopca Wojtus !!! Moj brat ma tak na imie i to fajny facet ;)

Co do ilosci paluszkow u mojego synka to napewno zapytam na nadprogramowym usg 7 lipca . Co prawda nie jestem tym faktem zaniepokojona . Bylam na to przygotowana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:24

ola.321, madu lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nadrobię Was wieczorem, bo sporo naskrobałyście! :) U mnie po weselu i chrzcinach, spojenie nie daje mi żyć od wczoraj... A tańczyłam tylko dwa kawałki. Wrzucam fotki :) Złoto-granatowa kreacja to z wesela, a w kwiaty z chrzcin :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d50711a71657.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efd55e93eca8.jpg

Tu wygłupy :D Kto ma większy brzuch?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c02d47b44a2a.jpg

Oczywiście, że ja... :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/632a7d02abbb.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11506b99e7c0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:31

soraya, lojkalojka, WiedźmaMaKota, Kasia82, Little Frog, ola.321, madu, zetaaa, agaton, agania, Natka88, nat_alia, Pchełka, Magnosia, lili_madlen, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Lucy7, estrella, paula1, agu258 lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia , ale Ty lada dziewczyna jestes:)
    No a brzuszek to zdecydowanie Twoj wygral :)

polkosia lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu aaaale fajne fotki <3 wyglądasz pięknie. A to "kto ma większy brzuch" świetne ;)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) A to my sobie tak gadaliśmy na luzie, a moja siostra robiła zdjęcia i tak mi się to spodobało, że musiałam wrzucić :D Szczególnie ta zawiedziona mina mojego męża :D

Magnosia lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia super zdjęcia :) bardzo ładnie i CIĄŻOWO wyglądasz! :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia pieknie :) ta zloto granatowa super:)

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z moim suwakiiem

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ale słodko wyglądacie na tych zdjęciach :) I ten brzusio śliczny :D

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski,
    od rana was nadrabiam ;)
    lojka - wydaje się jakby było 5 placów, ale ja średnio widzę cokolwiek na usg hehe ;) Ale lepiej mieć 6 niż 4 ;) A w rodzinie jak mają więcej to ten palec jest normalny i sprawny?

Battinka, mi się bardziej podoba Milena :)

Kasia, Emilka to super imie, też mi się bardzo podoba, ale już jest zajęte u nas w towarzystwie ;)

Wojtuś mi się też bardzo podoba :) Ale na chłopaka my już mamy typ, a prawdopodobnie będzie dziewczynka, i teraz mamy problem z imieniem. Myślałam nad Gabrysią, ale jest ich dużo i chciałabym imie mniej popularne :)
    Wcześnie macie wszystkie tą glukozę, ja dopiero będę miała w lipcu, koło 26-28 tydzień. Ale nie śpieszy mi się :P

Kolczyków ja na pewno nie będę robić bo mi się nie podobają na takich małych dzieciaczkach. ale to oczywiście moja opinia ;) Ja sama przebijałam sobie uszy, jak miałam chyba z 14-16 lat i było to ok :)

Nenka, super napisałaś to o tych uczuciach po narodzinach dziecka :) Mam nadzieje, że tak będzie i u nas i u każdej z nas :)

Polkosia, zdjęcia super :) Sukienki też bardzo ładne, to sprcjalne ciążowe, czy takie fasony znalazłaś, że pasowały?
    Wytrzymałas w butach wesele i chrzciny? Czy musiałas przebrać na płaskie?

Kasia82, Magnosia, BATTINKA lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po dluuugim jak dla mnie weekendzie pelnym wrazen :) Z synkiem wlasnie odpoczywamy, tzn ja bo ten gagatek wlasnie mnie boksuje po brzuszku. Cudownie jest w końcu znać płeć! Co do imienia to jeszcze nad nim myslimy. Juz jak sie staralismy to myslelismy czesciej o chlopcu i imieniu Julian. :) Janek mi sie tez podoba ale znajomi maja Jasia wlasnie.

atdc6iyehd9qphks.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju mi się tak bardzo podoba imię Jan... ale kurcze my mamy w nazwisku imię Jan, więc odpada :(

edit:
    ale będziemy się zastanawiać jak już poznamy płeć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:10

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu, wyglądałaś cudnie!:) W ogóle strasznie sympatyczna z Was para :)

21.10.2015 Leon <3
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Witam sie po dluuugim jak dla mnie weekendzie pelnym wrazen :) Z synkiem wlasnie odpoczywamy, tzn ja bo ten gagatek wlasnie mnie boksuje po brzuszku. Cudownie jest w końcu znać płeć! Co do imienia to jeszcze nad nim myslimy. Juz jak sie staralismy to myslelismy czesciej o chlopcu i imieniu Julian. :) Janek mi sie tez podoba ale znajomi maja Jasia wlasnie.
    A no i co do Jana to mam takie coś, że zdrobnienie Jan jest piękne ale jak słyszę Jasiu to mi się nóż w kieszeni otwiera :P Może jeszcze się nam zmieni...
    Wczoraj jak już mi złość po USG opadła to stwierdziłam do mojego B., że widocznie nie mieliśmy znać płci i niech już tak zostanie ;)
    Cociaż wyprawkę będzie trzeba niestety skompletować unisex no ale trudno.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny
    witam sie po weekendzie ... widzę że dyskusja na temat wanienek była długa... ja osobiście chciałam kąpać w wiaderku, nie widziałam czy któraś też chciala skorzystać z tego sposobu... jakie macie zdanie na ten temat? ja mam pare kolezanek które kąpały w wiaderku i były mega zadowolone :)

co do imion Milena Hania Zuzia bardzo mi sie podobają - ja osobiście gdybmym miała dziewczynke wybralabym Emilię... ale z racji że bedzie chlopiec mam dylemat i równiez z mężem zastanawiamy się nad Julianem lub Antkiem

Polkosia rewelacyjnie wygladałaś :D :D

a oto ja i mój brzusio - zdj zrobione w sobote czyli 23t+6d - 56 kg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/657add2bc9ab.jpg

Kasia82, madu, Little Frog, WiedźmaMaKota, lili_madlen, Nynusia, Magnosia, FreshMm, polkosia, my dream, BATTINKA, linka220, Lucy7, Bąbelek, ss, estrella, paula1, Lexie, Natka88, agu258 lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota - mam tak samo z imieniem Jan :) Jan, Janek - super, ale Jaś, Jasiu niee :). Nawet przez chwilę zastanawiałam się czy mojej dzidzi tak dać na imię ale bałam się że będę upominać jak ktoś będzie mówić Jasiu i będzie kłopot :P.

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne macie te brzuszki! Polkosia, wesoła z Was para :) Nat_alia, 56 kg? Wow! Mogę zapytać ile masz wzrostu? :) i przede wszystkim ile doszło, bo brzuszek już okraglutki :)

A co do imion, to też myslelismy, że będzie łatwiej z damskim, bo jakoś była taka większa zgodność, chociaż konkretow nie było... A teraz problem z wyborem, bo przecież to na całe życie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:31

nat_alia, polkosia lubią tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczny brzuszek ;) Mnie sie podoba bardzo Antonii i pewnie tak bym dała na imię gdyby podobalo sie męzowi i pasowało do nazwiska:) Julian tez mi się podoba i to był jeden z naszych typów:)

Co do wiaderka, ja sie nad tym zastanawiam, ale jeszcze nie mam zdania,musze poczytac opinie, obejrzeć filmiki a na razie mam w tym temacie lenia (przepraszam, za komentarz nic nie wnoszący do dyskusji ;))

nat_alia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Piękne macie te brzuszki! Polkosia, wesoła z Was para :) Nat_alia, 56 kg? Wow! Mogę zapytać ile masz wzrostu? :) i przede wszystkim ile doszło, bo brzuszek już okraglutki :)

A co do imion, to też myslelismy, że będzie łatwiej z damskim, bo jakoś była taką większą zgodność, chociaż konkretow nie było... A teraz problem z wyborem, bo przecież to na całe życie...
    wzrost 164cm i waga początkowa 51kg - doszło 5kg

madu ciesze sie że równiez ktoś sie interesuje wiaderkiem :)

WiedźmaMaKota, madu lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
‹‹ 1027 1028 1029 1030 1031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ