Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do imienia to ja sie ciesze , ze nosze chlopak , bo z dziewczynka mialabym taki sam problem jak Wy . Choc byla opcja Zoe
Ale imie Hania mimo , ze polularne to ponadczasowe i piekne :)Jak i Martynka
Dla chlopca Wojtus !!! Moj brat ma tak na imie i to fajny facet
Co do ilosci paluszkow u mojego synka to napewno zapytam na nadprogramowym usg 7 lipca . Co prawda nie jestem tym faktem zaniepokojona . Bylam na to przygotowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:24
ola.321, madu lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczyny, nadrobię Was wieczorem, bo sporo naskrobałyście!
U mnie po weselu i chrzcinach, spojenie nie daje mi żyć od wczoraj... A tańczyłam tylko dwa kawałki. Wrzucam fotki
Złoto-granatowa kreacja to z wesela, a w kwiaty z chrzcin
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d50711a71657.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efd55e93eca8.jpg
Tu wygłupyKto ma większy brzuch?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c02d47b44a2a.jpg
Oczywiście, że ja...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/632a7d02abbb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11506b99e7c0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:31
soraya, lojkalojka, WiedźmaMaKota, Kasia82, Little Frog, ola.321, madu, zetaaa, agaton, agania, Natka88, nat_alia, Pchełka, Magnosia, lili_madlen, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Lucy7, estrella, paula1, agu258 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziękuję
A to my sobie tak gadaliśmy na luzie, a moja siostra robiła zdjęcia i tak mi się to spodobało, że musiałam wrzucić
Szczególnie ta zawiedziona mina mojego męża
Magnosia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej Laski,
od rana was nadrabiam
lojka - wydaje się jakby było 5 placów, ale ja średnio widzę cokolwiek na usg heheAle lepiej mieć 6 niż 4
A w rodzinie jak mają więcej to ten palec jest normalny i sprawny?
Battinka, mi się bardziej podoba Milena
Kasia, Emilka to super imie, też mi się bardzo podoba, ale już jest zajęte u nas w towarzystwie
Wojtuś mi się też bardzo podobaAle na chłopaka my już mamy typ, a prawdopodobnie będzie dziewczynka, i teraz mamy problem z imieniem. Myślałam nad Gabrysią, ale jest ich dużo i chciałabym imie mniej popularne
Wcześnie macie wszystkie tą glukozę, ja dopiero będę miała w lipcu, koło 26-28 tydzień. Ale nie śpieszy mi się
Kolczyków ja na pewno nie będę robić bo mi się nie podobają na takich małych dzieciaczkach. ale to oczywiście moja opiniaJa sama przebijałam sobie uszy, jak miałam chyba z 14-16 lat i było to ok
Nenka, super napisałaś to o tych uczuciach po narodzinach dzieckaMam nadzieje, że tak będzie i u nas i u każdej z nas
Polkosia, zdjęcia superSukienki też bardzo ładne, to sprcjalne ciążowe, czy takie fasony znalazłaś, że pasowały?
Wytrzymałas w butach wesele i chrzciny? Czy musiałas przebrać na płaskie?
Kasia82, Magnosia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Witam sie po dluuugim jak dla mnie weekendzie pelnym wrazen
Z synkiem wlasnie odpoczywamy, tzn ja bo ten gagatek wlasnie mnie boksuje po brzuszku. Cudownie jest w końcu znać płeć! Co do imienia to jeszcze nad nim myslimy. Juz jak sie staralismy to myslelismy czesciej o chlopcu i imieniu Julian.
Janek mi sie tez podoba ale znajomi maja Jasia wlasnie.
-
Bąbelek wrote:Witam sie po dluuugim jak dla mnie weekendzie pelnym wrazen
Z synkiem wlasnie odpoczywamy, tzn ja bo ten gagatek wlasnie mnie boksuje po brzuszku. Cudownie jest w końcu znać płeć! Co do imienia to jeszcze nad nim myslimy. Juz jak sie staralismy to myslelismy czesciej o chlopcu i imieniu Julian.
Janek mi sie tez podoba ale znajomi maja Jasia wlasnie.
Może jeszcze się nam zmieni...
Wczoraj jak już mi złość po USG opadła to stwierdziłam do mojego B., że widocznie nie mieliśmy znać płci i niech już tak zostanie
Cociaż wyprawkę będzie trzeba niestety skompletować unisex no ale trudno.Robimy drugiego Dziedzica
-
cześć dziewczyny
witam sie po weekendzie ... widzę że dyskusja na temat wanienek była długa... ja osobiście chciałam kąpać w wiaderku, nie widziałam czy któraś też chciala skorzystać z tego sposobu... jakie macie zdanie na ten temat? ja mam pare kolezanek które kąpały w wiaderku i były mega zadowolone
co do imion Milena Hania Zuzia bardzo mi sie podobają - ja osobiście gdybmym miała dziewczynke wybralabym Emilię... ale z racji że bedzie chlopiec mam dylemat i równiez z mężem zastanawiamy się nad Julianem lub Antkiem
Polkosia rewelacyjnie wygladałaś
a oto ja i mój brzusio - zdj zrobione w sobote czyli 23t+6d - 56 kg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/657add2bc9ab.jpgKasia82, madu, Little Frog, WiedźmaMaKota, lili_madlen, Nynusia, Magnosia, FreshMm, polkosia, my dream, BATTINKA, linka220, Lucy7, Bąbelek, ss, estrella, paula1, Lexie, Natka88, agu258 lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota - mam tak samo z imieniem Jan
Jan, Janek - super, ale Jaś, Jasiu niee
. Nawet przez chwilę zastanawiałam się czy mojej dzidzi tak dać na imię ale bałam się że będę upominać jak ktoś będzie mówić Jasiu i będzie kłopot
.
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Piękne macie te brzuszki! Polkosia, wesoła z Was para
Nat_alia, 56 kg? Wow! Mogę zapytać ile masz wzrostu?
i przede wszystkim ile doszło, bo brzuszek już okraglutki
A co do imion, to też myslelismy, że będzie łatwiej z damskim, bo jakoś była taka większa zgodność, chociaż konkretow nie było... A teraz problem z wyborem, bo przecież to na całe życie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:31
nat_alia, polkosia lubią tę wiadomość
-
śliczny brzuszek
Mnie sie podoba bardzo Antonii i pewnie tak bym dała na imię gdyby podobalo sie męzowi i pasowało do nazwiska:) Julian tez mi się podoba i to był jeden z naszych typów:)
Co do wiaderka, ja sie nad tym zastanawiam, ale jeszcze nie mam zdania,musze poczytac opinie, obejrzeć filmiki a na razie mam w tym temacie lenia (przepraszam, za komentarz nic nie wnoszący do dyskusji)
nat_alia lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Little Frog wrote:Piękne macie te brzuszki! Polkosia, wesoła z Was para
Nat_alia, 56 kg? Wow! Mogę zapytać ile masz wzrostu?
i przede wszystkim ile doszło, bo brzuszek już okraglutki
A co do imion, to też myslelismy, że będzie łatwiej z damskim, bo jakoś była taką większą zgodność, chociaż konkretow nie było... A teraz problem z wyborem, bo przecież to na całe życie...
madu ciesze sie że równiez ktoś sie interesuje wiaderkiemWiedźmaMaKota, madu lubią tę wiadomość