WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym miała wybierać spośród Mileny i Martyny to wybrałabym chyba Milena. No i oczywiście Hania - ale faktycznie jest ich teraz sporo. Ale to bardzo ładne imię :)

BATTINKA lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do imienia to ja sie ciesze , ze nosze chlopak , bo z dziewczynka mialabym taki sam problem jak Wy . Choc byla opcja Zoe :)
    Ale imie Hania mimo , ze polularne to ponadczasowe i piekne :)Jak i Martynka :)
    Dla chlopca Wojtus !!! Moj brat ma tak na imie i to fajny facet ;)

Co do ilosci paluszkow u mojego synka to napewno zapytam na nadprogramowym usg 7 lipca . Co prawda nie jestem tym faktem zaniepokojona . Bylam na to przygotowana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:24

ola.321, madu lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nadrobię Was wieczorem, bo sporo naskrobałyście! :) U mnie po weselu i chrzcinach, spojenie nie daje mi żyć od wczoraj... A tańczyłam tylko dwa kawałki. Wrzucam fotki :) Złoto-granatowa kreacja to z wesela, a w kwiaty z chrzcin :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d50711a71657.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efd55e93eca8.jpg

Tu wygłupy :D Kto ma większy brzuch?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c02d47b44a2a.jpg

Oczywiście, że ja... :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/632a7d02abbb.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11506b99e7c0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:31

soraya, lojkalojka, WiedźmaMaKota, Kasia82, Little Frog, ola.321, madu, zetaaa, agaton, agania, Natka88, nat_alia, Pchełka, Magnosia, lili_madlen, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Lucy7, estrella, paula1, agu258 lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia , ale Ty lada dziewczyna jestes:)
    No a brzuszek to zdecydowanie Twoj wygral :)

polkosia lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu aaaale fajne fotki <3 wyglądasz pięknie. A to "kto ma większy brzuch" świetne ;)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) A to my sobie tak gadaliśmy na luzie, a moja siostra robiła zdjęcia i tak mi się to spodobało, że musiałam wrzucić :D Szczególnie ta zawiedziona mina mojego męża :D

Magnosia lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia super zdjęcia :) bardzo ładnie i CIĄŻOWO wyglądasz! :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia pieknie :) ta zloto granatowa super:)

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z moim suwakiiem

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ale słodko wyglądacie na tych zdjęciach :) I ten brzusio śliczny :D

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski,
    od rana was nadrabiam ;)
    lojka - wydaje się jakby było 5 placów, ale ja średnio widzę cokolwiek na usg hehe ;) Ale lepiej mieć 6 niż 4 ;) A w rodzinie jak mają więcej to ten palec jest normalny i sprawny?

Battinka, mi się bardziej podoba Milena :)

Kasia, Emilka to super imie, też mi się bardzo podoba, ale już jest zajęte u nas w towarzystwie ;)

Wojtuś mi się też bardzo podoba :) Ale na chłopaka my już mamy typ, a prawdopodobnie będzie dziewczynka, i teraz mamy problem z imieniem. Myślałam nad Gabrysią, ale jest ich dużo i chciałabym imie mniej popularne :)
    Wcześnie macie wszystkie tą glukozę, ja dopiero będę miała w lipcu, koło 26-28 tydzień. Ale nie śpieszy mi się :P

Kolczyków ja na pewno nie będę robić bo mi się nie podobają na takich małych dzieciaczkach. ale to oczywiście moja opinia ;) Ja sama przebijałam sobie uszy, jak miałam chyba z 14-16 lat i było to ok :)

Nenka, super napisałaś to o tych uczuciach po narodzinach dziecka :) Mam nadzieje, że tak będzie i u nas i u każdej z nas :)

Polkosia, zdjęcia super :) Sukienki też bardzo ładne, to sprcjalne ciążowe, czy takie fasony znalazłaś, że pasowały?
    Wytrzymałas w butach wesele i chrzciny? Czy musiałas przebrać na płaskie?

Kasia82, Magnosia, BATTINKA lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po dluuugim jak dla mnie weekendzie pelnym wrazen :) Z synkiem wlasnie odpoczywamy, tzn ja bo ten gagatek wlasnie mnie boksuje po brzuszku. Cudownie jest w końcu znać płeć! Co do imienia to jeszcze nad nim myslimy. Juz jak sie staralismy to myslelismy czesciej o chlopcu i imieniu Julian. :) Janek mi sie tez podoba ale znajomi maja Jasia wlasnie.

atdc6iyehd9qphks.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju mi się tak bardzo podoba imię Jan... ale kurcze my mamy w nazwisku imię Jan, więc odpada :(

edit:
    ale będziemy się zastanawiać jak już poznamy płeć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:10

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu, wyglądałaś cudnie!:) W ogóle strasznie sympatyczna z Was para :)

21.10.2015 Leon <3
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Witam sie po dluuugim jak dla mnie weekendzie pelnym wrazen :) Z synkiem wlasnie odpoczywamy, tzn ja bo ten gagatek wlasnie mnie boksuje po brzuszku. Cudownie jest w końcu znać płeć! Co do imienia to jeszcze nad nim myslimy. Juz jak sie staralismy to myslelismy czesciej o chlopcu i imieniu Julian. :) Janek mi sie tez podoba ale znajomi maja Jasia wlasnie.
    A no i co do Jana to mam takie coś, że zdrobnienie Jan jest piękne ale jak słyszę Jasiu to mi się nóż w kieszeni otwiera :P Może jeszcze się nam zmieni...
    Wczoraj jak już mi złość po USG opadła to stwierdziłam do mojego B., że widocznie nie mieliśmy znać płci i niech już tak zostanie ;)
    Cociaż wyprawkę będzie trzeba niestety skompletować unisex no ale trudno.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny
    witam sie po weekendzie ... widzę że dyskusja na temat wanienek była długa... ja osobiście chciałam kąpać w wiaderku, nie widziałam czy któraś też chciala skorzystać z tego sposobu... jakie macie zdanie na ten temat? ja mam pare kolezanek które kąpały w wiaderku i były mega zadowolone :)

co do imion Milena Hania Zuzia bardzo mi sie podobają - ja osobiście gdybmym miała dziewczynke wybralabym Emilię... ale z racji że bedzie chlopiec mam dylemat i równiez z mężem zastanawiamy się nad Julianem lub Antkiem

Polkosia rewelacyjnie wygladałaś :D :D

a oto ja i mój brzusio - zdj zrobione w sobote czyli 23t+6d - 56 kg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/657add2bc9ab.jpg

Kasia82, madu, Little Frog, WiedźmaMaKota, lili_madlen, Nynusia, Magnosia, FreshMm, polkosia, my dream, BATTINKA, linka220, Lucy7, Bąbelek, ss, estrella, paula1, Lexie, Natka88, agu258 lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota - mam tak samo z imieniem Jan :) Jan, Janek - super, ale Jaś, Jasiu niee :). Nawet przez chwilę zastanawiałam się czy mojej dzidzi tak dać na imię ale bałam się że będę upominać jak ktoś będzie mówić Jasiu i będzie kłopot :P.

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne macie te brzuszki! Polkosia, wesoła z Was para :) Nat_alia, 56 kg? Wow! Mogę zapytać ile masz wzrostu? :) i przede wszystkim ile doszło, bo brzuszek już okraglutki :)

A co do imion, to też myslelismy, że będzie łatwiej z damskim, bo jakoś była taka większa zgodność, chociaż konkretow nie było... A teraz problem z wyborem, bo przecież to na całe życie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:31

nat_alia, polkosia lubią tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczny brzuszek ;) Mnie sie podoba bardzo Antonii i pewnie tak bym dała na imię gdyby podobalo sie męzowi i pasowało do nazwiska:) Julian tez mi się podoba i to był jeden z naszych typów:)

Co do wiaderka, ja sie nad tym zastanawiam, ale jeszcze nie mam zdania,musze poczytac opinie, obejrzeć filmiki a na razie mam w tym temacie lenia (przepraszam, za komentarz nic nie wnoszący do dyskusji ;))

nat_alia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Piękne macie te brzuszki! Polkosia, wesoła z Was para :) Nat_alia, 56 kg? Wow! Mogę zapytać ile masz wzrostu? :) i przede wszystkim ile doszło, bo brzuszek już okraglutki :)

A co do imion, to też myslelismy, że będzie łatwiej z damskim, bo jakoś była taką większą zgodność, chociaż konkretow nie było... A teraz problem z wyborem, bo przecież to na całe życie...
    wzrost 164cm i waga początkowa 51kg - doszło 5kg

madu ciesze sie że równiez ktoś sie interesuje wiaderkiem :)

WiedźmaMaKota, madu lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
‹‹ 1027 1028 1029 1030 1031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ