Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek aż szkoda tych facetów...mi przykro jak patrze na mojego który po pracy czy przed pracą kładzie te płytki
Właśnie mój napisał że do okulisty pojechał. Jejku biedaczek...tak cierpiał...jak ja wytrzymam bez płaczu jeśli moje Dziecko zrobi sobie krzywde -
Paula, właśnie miałam Ci pisać, że polecam okulistę. Mój mąż też już 2 razy był z tego powodu. Nie ma ci się męczyć, jak dłużej drażni. A tak to szybko i sprawnie okulista załatwić sprawę
a mnie to ciarki przechodzą jak słyszę, że komuś coś się w oko stało....
-
agaton - rodzinie to bylo tak , ze u meza babci i cioci to palec zostal i byl w stawie i unerwiony . Natomiast u siostry meza to taki kikut ,ktory wystawal z boku i zostal usuniety zaraz po porodzie .
lili_madlen - to prawda , ze to stres dla dziecka i bardzo duzy dla mnie, ale wole , ze bedzie wiecej paluszkow niz mialoby ich byc za mmalo
nat_alia - co za figura !!! Ja o takiej to nawet przed ciaza nie moglam marzyc
Wygladasz super
PauLLa dobrze , ze maz pojechal do okulist , bo taki maly skrawek moze wyrzadzic duzo zlego .lili_madlen, nat_alia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyWitam się poweekendowo
Polkosia i Natalia ślicznie wyglądacie
Lojka mi się wydaje, że tam jest 5 paluszków ale lepiej faktycznie skontaktować się z lekarzem
Ja planuję kupić zwykłą wanienkę, taka ostatnio była w smyku i bardzo mi się spodobała:
http://tegababy.pl/wp-content/uploads/2013/08/Wanienka-Mi%C5%9B-86-be%C5%BCowa-per%C5%82a.jpg
do tego jest foczka, którą też planuję kupić i myślę, że jakoś dam radę
Jeśli chodzi o imię to dla synka to zastanawialiśmy się między Janem a Aleksandrem, ale że jest córeczka to wciąż myślimy... Ostatnio wybieraliśmy między Kingą a Olgą, a teraz mąż jeszcze zaproponował Izabelami szczerze mówiąc najbardziej podoba się Kinga
A ja dziś pojeździłam po sklepach, odkryłam też fantastyczny lumpeks z ogromną ilością świetnych ciuszków dla maluszkówNajbardziej cieszę się z mięciutkiego, bielutkiego kombinezonu z polaru, który jest jak nowy, a kosztował tylko 22 zł
Oto moje dzisiejsze łupy:
Little Frog, soraya, madu, onka, BATTINKA, ola.321, polkosia, nat_alia, Bąbelek, agu258 lubią tę wiadomość
-
paulla dobrze ze pojechał z okiem nie ma żartów
daj znać potem jak po interwencji lekarza
nenka2 Ojej tydzien to faktycznie lekka przesadaale jakby sie tak dalej zastanowic to nawet przed zwykła morfologia sa jakieś ograniczenia że chyba do 18 ostatni posiłek i gdzies czytałam ze dieta lekkostrawna wiec może przy cukrze tez jakoś cos nalezy ograniczyc , ja w kazdym razie zjadłam tylo wcześniej kolacje dzien przed
-
Mnie wątpliwa przyjemność picia drinka z glukozy czeka w tym tygodniu, muszę tylko pamiętać żeby kupić cytrynę. Doktor mi wspominał tylko o wyeliminowaniu słodyczy w dniu poprzedzającym.
W poprzedniej ciąży piłam 50 g glukozę i było ciężko wypić teraz 75 g i 2 godziny siedzenia bez jedzenia -
świetne ciuszki
wgl dla dziewczynek sa takie piekne ubranka a dla chłopców to sie trzeba nakombinowac jednak troche bardziej
U nas rekę do ciuszków ma bardziej moj mąż, oto jego ostatni eallegrowe zdobycze
Paula, z tymi drobinkami z płytek nie ma żartów, mój tata całe zycie wykładał płytki duzo razy to miał w oczach i za każdym razem do okulisty, koniecznie! A co do remontu, wspołczuję. My w zesżłym roku 4 miesiące dłubaliśmy, i teraz nas tez czeka, końcówką sierpnia, ale biore fachowców, bo nie wytrzymam tym razem tyle w pyle kurzu i zamieszaniu.
co do krzywej, chyba sie to robi po to żeby sie dowiedziec czy sie dobrze je tak jak się je, a nie czy wszytsko jest ok, jak przez tydzien się je inaczej. Dziwne
lojka ciekawa sprawa z tym paluszkiem, ale ja tez widze 5soraya, onka, Lexie, ola.321, Natka88, estrella, nat_alia, dodinka, Bąbelek, agu258 lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Madu ten kombinezonik w sloniki, to gdzie kupiony?
Co do obciążenia glukozy, to ja jestem po i caly dzien kiepsko sie czuje, bo wstalam wcześnie, kawy nie piłam, śniadanie dopiero o 10 i jeszcze ta nauka mi wisi.
Co do samego badania, to pierwsze słyszę, żeby tydzien byc na,diecie. Po prostu ostatni posiłek musi być 12godzin przed badaniem i kolacja powinna byc lekka nie skladajaca sie z owoców i słodyczy.BATTINKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaagatkaa1984 wrote:Co do obciążenia glukozy, to ja jestem po i caly dzien kiepsko sie czuje, bo wstalam wcześnie, kawy nie piłam, śniadanie dopiero o 10 i jeszcze ta nauka mi wisi.
Dobrze Cię rozumiem, ja też byłam po tej glukozie cały dzień wypluta i nic nie zrobiłam merytorycznegoAle następnego dnia już na pewno będzie lepiej
Dziewczynki, w wolnej chwili jakbyście mogły mi napisać, czy sądzicie że wanienka o wymiarach: długość dołu: 37cm, szerokość dołu: 32cm, długość góry: 62cm, szerokość góry: 44cm starczy na dłużej czy na krótko? -
Estrella , madu jakie cuda jeju
Lili madlen...niby okulistka wyciągnęła drobinke i dała maść jednak od tego pocierania i samodzielnego wyciągania podraznił oko i troszke poboli...oby wszystko było wyciągnięte...on w pracy teraz do północy.
Madu jeśli jest Was stać na fachowców to pewnie że lepiej ich zawołać. My od zera robimy..tylko ściany od sypialni i salonu były...ciągnie się wszystko od listopada, na szczęście do narodzin Szkraba wszystko bedzie gotowe
Wgl byliśmy wczoraj na tym festynie/pikniku i widziałam sie na dwoch zdjeciach...omg jaki wieloryb ze mnie fuuu albo fotograf kijowy...hmmm
estrella, madu, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadu sliczne ciuszki
Ja zaczelam polowanie bo niestety wsrod znajomych przewaga synkow, tylko jedni maja corke ale od nich nic nie dostaniemy raczej... Juz mi mowila ze ciuchy ciazowe mi da bo ma na lato (urodzila w sierpniu zeszlego roku) ale na gadaniu sie skonczylo... Wiec na nic nie licze, zreszta ogromna przyjemnosc sprawia mi kupowanie ciuszkow wiec sie nawet ciesze, no i maz mi wyrzutow nie robibo wie ze co jak co ale ciuchy trzeba kupic
Ss mi i mezowi tez bardzo podpasowala, no i nawet jak na smyka to calkiem dobra cena, a jak Tobie uda sie dostac jeszcze taniej to juz w ogole bombaa kupujesz taka 86 cm czy 102? Bo ja sie zastanawiam, ktora bylaby praktyczniejsza... Z jednej strony wieksza starczy na dluzej, ale z drugiej jakos bardziej mi ta mniejsza pasuje i sama nie wiem...
madu lubi tę wiadomość
-
co do wanienki to ja na razie nic nie planuję Jeśli nie dostanę od brata, kupię jakaś tanią i niewielką z uwagi na brak miejsca, ale rozczulać się nie będę. Podchodzę podobno do tematu jak Nenka. babcie nasze sobie radziły bez to jak ja będe mieć jakąkolwiek to też dam radę, natomiast oczywićie rozumiem podejscie że chcecie by było jak najwygodniejsze a jednocześnie jakszabawa dla maluszka:) gdybym miała miejsce i kasę pewnie też bym teraz siedziała w necie i szukała czegoś fajnego
agu258 to życzę pogody na miodowym miesiacu:)
Battinka skora masz Nicole to dała bym Milena ładniej współgrają z sobą
WiedźMamaKota - Zuzia
Polkosia superfocie:) ślicznie wyglądałaś
nat_alia typowo ciązowy śliczny brzusio Pięknie;))
madu fajnego masz męza, moj sie wogole jakos zakupami dla synkanie interesuje....
madu, polkosia, BATTINKA, nat_alia, agu258 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))