Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej witam nowe mamy gratuluję i rośnijcie zdrowo
Muffinka piękny bobas bardzo się cieszę że jest dobrze :-*
Asia trzymam kciuki i czekamy na foto i wieści
Teraz się posypią usg w tym tygodniuMuffinka1019, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Nie wywołujcie wilka z lasu, dziewczyny. Mnie od paru dni męczą mega zawroty głowy i wymioty. Cieszyłam się, że raz zwymiotowałam, a teraz myślę, że wcale nie było z czego Lepiej nie mieć objawów, uwierzcie...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
trzymam kciukasy za wszystkie
gotować nie lubię, lubię jeść powiem Wam, że wolę piec ciasta niż gotować. irytuje mnie stanie w kuchni ale uwielbiam czekać aż wypieki dojdą i wyjdą, jestem z nich wtedy dumna
co do tych przepisów to dzielę się z wami tym co mi kiedyś dietetyk przygotowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 19:50
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:A mnie też dopiszecie na pierwszą stronę? Ci prawda lekarz mi jeszcze nie wyznaczył terminu ale określam na około 20 października
Arielka lubi tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie
Muffinka super USG gratuluję
Asieńka i Katarzyna trzymam kciuki za jutrzejszy dzień
A my dziś cały dzień intensywny spacery, odwiedziny, zakupy Teraz jeszcze jakaś kolacja i chyba padne do łóżkaMałgorzatka, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja też miałam iść jutro na betę, ale ze względu na samopoczucie - olewam. Witam nowe zafasolkowane Uciekam spać, im szybciej zasnę, tym szybciej będzie jutro, a zaraz potem USG
Małgorzatka, Bunia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A oto część naszego dzisiejszego dnia
polkosia, Małgorzatka, Fatim, tomania2806, Natka88, miska2503, paula1, Nynusia, FreshMm, Kaśku, ITKA lubią tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
W Krakowie
tomania2806, Małgorzatka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny