Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
paula1 wrote:Witam agnes tym razem po tej stronie i życzę wszystkiego dobrego
zakładaj temat listopadowych albo grudniowych mamusiek
Gratulacje Muffinka, dzidzia super a ja jeszcze muszę czekać do czwartku, żeby swoją zobaczyć... jesteśmy na tym samym etapie ciąży wg belly
Dlaczego mam zakladac nowy watek jak przewidywany termin porodu to 22 październikpaula1, Małgorzatka, Kaśku, mała.mi lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️ -
cześć Dziewczyny chciałabym do Was dołączyć właśnie szczęśliwie przeszłam z różowej na fioletową stronę mocy taki prezent na walentynki
spojrzałam na pierwszą stronę i muszę przyznać że w październiku 2015 to całkiem niezłe zbiory będąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 17:20
polkosia, FreshMm, Małgorzatka, Kaśku, mała.mi, Bunia86, paula1 lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Itka??o jaka niespodzianka.Super kochana a nie mówiłam...pamiętasz jak pisałyśmy??
Buziaki pozdrawiam.
Kochana pamiętam, pamiętam nawet nie wiesz jaka to dla mnie była niespodzianka!!!! w piątek byliśmy na badaniu nasienia a w sobotę taka wiadomość... 8 testów zrobiłam, wariatkaMałgorzatka, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Battinka ja juz wszystkie specyfiki mojemu kupiłam, tylko jeszcze zostały mi do skompletowania zioła ojca sroki, mój w poniedziałek miał iść na szczepionke przeciw zapaleniu wątroby no bo potem na operacje żylaków powrózka no i po ponad dwóch latach co miesięcznych porażek takie dwie krechy!!!
Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Witam "nowe" koleżanki mam coś też dla tych, które nie mogą patrzeć na słodkości super orzeźwiający koktajl warzywny na prawdę fajnie smakuje
Pikantny koktajl z ogórkową nutą
Jogurt 125g
Ogórek 90g
Papryka chili zielona lub czerwona 5g
Imbir, korzeń 3g
Mięta pieprzowa, świeża 2g
Warzywa umyć, papryczkę osuszyć, przekroić wzdłuż, usunąć pestki i drobno posiekać. Ogórka obrać. Do blendera lub miksera włoży wszystkie składniki z wyjątkiem jogurtu i dokładnie zmiksować. Następnie dodać jogurt i ponownie zmiksować.
Imbir można uzyć suszony z torebki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 17:42
FreshMm, ITKA, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Itka twoja historia jest tak bardzo podobna do mojej ze szok!!
Widzisz okazuje się ze z żylakami tez można miec fasolki:))
Super.
Fatim a ty widzę ze stara kuchara jesteś...?tak podczytuje twoje przepisy...ze ci się chce robic jakies koktajle ,wymyślne sałatki cuda wianki ...podziwiam cie.chyba lubisz kucharzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 17:51
Małgorzatka, polkosia, ITKA lubią tę wiadomość
-
no własnie ja to jak do tej pory żadnych objawów nie mam, zachcianek, nawet mnie piersi nie bolą...nie to że bym chciała miec ich dużo ale chociaż jeden tak dla potwierdzenia 8 testów to dla mnie za mało hehe
chciałabym tak nie móc patrzeć na słodkości
Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:I ja witam nowe mamy, wielkie gratulacje i Rosnij ie zdrowo.
Itka mamy pierwsze dzieciaczki w tym samym wieku
Ana ja to nawet myśle ze 8 lat temu na jednym forum byłyśmy... imię TIAGO nie często sie powtarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 18:00
Anastazjaaa lubi tę wiadomość