Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Najgorsze są nogi, taki mi się cellulit pokazał, że aż mi się niedobrze robi jak na nie patrzę... ale to w sumie na własne życzenie bo od początku ciąży nie ograniczałam się ze słodyczami, teraz trochę sobie odmawiam bo jak tak dalej pójdzie to do porodu pójdę z wagą 120 kg. Nie wiem ile ważę ale na początku w 10 tyg ważyłam 80. Teraz czuję się na jakieś 94... mam nadzieję, że setki nie przekroczę... ale tak jak Zakręcona obiecałam sobie po porodzie do 65 kg.
A i może tez uda nam się hajtnąć za rok
Dziękuję dziewczynki za komplementy, to jest naprawdę budujące :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:26
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Najgorsze są nogi, taki mi się cellulit pokazał, że aż mi się niedobrze robi jak na nie patrzę... ale to w sumie na własne życzenie bo od początku ciąży nie ograniczałam się ze słodyczami, teraz trochę sobie odmawiam bo jak tak dalej pójdzie to do porodu pójdę z wagą 120 kg. Nie wiem ile ważę ale na początku w 10 tyg ważyłam 80. Teraz czuję się na jakieś 94... mam nadzieję, że setki nie przekroczę... ale tak jak Zakręcona obiecałam sobie po porodzie do 65 kg.
A i może tez uda nam się hajtnąć za rok
Dziękuję dziewczynki za komplementy, to jest naprawdę budujące :*
Na prawdę wygladasz świetnie , Ja w 14 tc wazylam 77 kg a potem jak poszło to uuuuuua: ( -
jaroszka wrote:Pierdolony brudas noooo.....jak ja ich wyjątkowo nie lubię !!!! Dobrze, ze właściciel po Waszej stronie....ja to pewnie bym mu zajebala....
Eh skurwiel i tyle , brudny cwaniak ! -
Boziu laski ! Mnie w cipke wchodzą 2 palce i wsio !!!
Rany ale z nerw mnie ten brzuch w bokach boli , zaraz przechodzi i znów ... Sama nie wiem czy to nie jelita przez zaparcia tez może i nerwy poruszyły wszystko . eh ...
A wgle powiedzcie co z Misiowa ?