Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie przeraza ze nie bede tego robić tak jak sie powinno,bo na SR jak tłumaczyła jak to robić to mówiła ze to boli i że łzy nam będą ciekły ale się nie zniechęcać i tak do 4 palców dojść i to już 3/4sukcesu.A przy dwóch wczoraj tak jak mówie czułam naciąganie ale nie ból,no nic będziemy próbować jak przyjdzie pora...
-
agaton wrote:Robiłam wczoraj masaż krocza i ja nie wiem jak tamtędy ma wyjść dziecko... Palec wlozylam i czułam dyskomfort hehe i caly masaż trwal mize z minutę, bo później obolała bylam, matko, to jakiś koszmar będzie ten poród, strasznie się boje.
Polkosia,Ciebie tez to tak boli?
A ja w ogóle jutro zaczynam 8 m)c;) ale czad;)
Trochę boli, ale ja to tak próbnie na razie się rozciągałam... Chociaż też Ci powiem, że miałam chwilę załamania, że nie ma szans urodzić bez pęknięciaI dlatego szybko balonik schowałam
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka no właśnie ma tej foteczce taka maleńka jesteś
Ja myslalam , ze Ty tak jak Ja z 176 cm masz: D
Ale się wkurwilam przed chwila na TV ze jak jeblam pilotem o ścianę to się aż rozsypal ... Poplakalam się , poszlam siusiu , wrócilam ... Zlozylam to gówno i juz mi lepiej:) -
jaroszka wrote:Wiedziałam, ze nie zgadniecie hahah !
Moja sióstra to ta seksowna blondynka po prawej
Jak by sie tak nie umalowala to bylybysmy bardziej podobne, a serio jesteśmy podobne, ale to pewnie na żywo lepiej widać
miałam mówić że blondi dlatego pytałam czy pytanie jest podchwytliweale czekałam co reszta wytypuje
-
SS, mój mąż wkłada mi 3 palce, więc jesteś chyba ciaśniejsza ode mnie, hahaha
Ale z balonikiem to jeszcze inaczej się odczuwa. Bardziej za wejściem do pochwy, a nie bezpośrednio w.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn