Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie przeraza ze nie bede tego robić tak jak sie powinno,bo na SR jak tłumaczyła jak to robić to mówiła ze to boli i że łzy nam będą ciekły ale się nie zniechęcać i tak do 4 palców dojść i to już 3/4sukcesu.A przy dwóch wczoraj tak jak mówie czułam naciąganie ale nie ból,no nic będziemy próbować jak przyjdzie pora...
-
agaton wrote:Robiłam wczoraj masaż krocza i ja nie wiem jak tamtędy ma wyjść dziecko... Palec wlozylam i czułam dyskomfort hehe i caly masaż trwal mize z minutę, bo później obolała bylam, matko, to jakiś koszmar będzie ten poród, strasznie się boje.
Polkosia,Ciebie tez to tak boli?
A ja w ogóle jutro zaczynam 8 m)c;) ale czad;)
Trochę boli, ale ja to tak próbnie na razie się rozciągałam... Chociaż też Ci powiem, że miałam chwilę załamania, że nie ma szans urodzić bez pęknięcia
I dlatego szybko balonik schowałam
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka no właśnie ma tej foteczce taka maleńka jesteś

Ja myslalam , ze Ty tak jak Ja z 176 cm masz: D
Ale się wkurwilam przed chwila na TV ze jak jeblam pilotem o ścianę to się aż rozsypal ... Poplakalam się , poszlam siusiu , wrócilam ... Zlozylam to gówno i juz mi lepiej:) -
jaroszka wrote:Wiedziałam, ze nie zgadniecie hahah !
Moja sióstra to ta seksowna blondynka po prawej
Jak by sie tak nie umalowala to bylybysmy bardziej podobne, a serio jesteśmy podobne, ale to pewnie na żywo lepiej widać
miałam mówić że blondi dlatego pytałam czy pytanie jest podchwytliwe
ale czekałam co reszta wytypuje
-
SS, mój mąż wkłada mi 3 palce, więc jesteś chyba ciaśniejsza ode mnie, hahaha
Ale z balonikiem to jeszcze inaczej się odczuwa. Bardziej za wejściem do pochwy, a nie bezpośrednio w.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn

musze zamowic sobie ten balonik co Polkosia ma.

wlace nie jest splaszczony