Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kilogramów kochana , kilogramów ! Niestety aż 93 mam ,no cóż po ciąży zrzuce do 65 ładnie:) będzie jeszcze lepiej niż przed ciąża , juz sobie to przysieglam ... Tym bardziej ze mam motywację , ślub w wakacje następne:)
Ja na szczęście nie mam problemu z mniejszym czy większym cyckiem , tzn jest na pewno jakas różnica ale u mnie nie widoczna -
No bo przy dużych nie widać różnicy chyba, ze jest o rozmiar.....
Kobiecie nigdy nie dogodzisz....cholera obce baby mi zazdroszczą, ze mam taki ładny, kształtny i sterczący biust...a ja bym chciała większemyślałam, ze chociaż w ciazy znacznie urosna i bede mogła sobie popodziwiac....a tu dupa ...
-
Zak ojoj dziękuje :*'no zeby laski sobie musiały tak gadać, to faceci nam powinni mowić....a moj mi rzadko tak mówi...w ogóle mam wrażenie, ze go odpycham teraz....jeszcze straszne baki wale w łóżku haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 15:04
agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki pokaże Wam teraz dwa zdjecia robione miesiąc temu jak wypuściłam sie w miasto z siostra i teraz bedzie zagadka!!!! Która to moja siostra
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e14b5bc35198.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/955ebfe7c267.jpglojkalojka lubi tę wiadomość
-
Kurde dziewczyny tak pokazywalyscie te swoje foty z przed ciazy ze az przejrzalam swoje z wakacji w Abdulowie z przed roku dokladnie i cholera czlowiek sie nie docenial...normalnie nog sobie zazdroszcze na tych zdjeciach a mojemu mezowi zony:P haha skromnie co? Ale kurde ani grama celulitu a teraz takie kitki,ciekawe czy to ciałko jeszcze wroci...chyba trzeba bedzie po ciazy polubic chodakowska:/ ale teraz najwazniejsze ze synus zdrowo rośnie:*
Ola ty chyba pytalas o mdlosci, mi kochana one wogole nie przeszly,fakt ze jest o niebo lepiej bo w tym temacie bylo u mnie tragicznie,ale i tak prawie codziennie od obiadu do nocy meczy.no ale to juz naprawde do przezycia w porownaniu do tego co bylo.
Brzuszki cudne.u mnie 3 dzien lenia, jestem przerazona bo dawno tak nie mialam, nie wiem czy jakis spadek formy z 8 miesiacem przychodzi?kregoslup od 3 dni zyc nie daje doslownie. -
Aha a wczoraj ,zachecona polkosi wpisem o baloniku chcialam sprawdzic jak to jest z tym rozciaganiem...oczywiscie masaz zaczne tak ok 34tyg (choc na rodzic po ludzku jest napisane ze od polowy ciazy ale moim zdaniem gruba przesada) moze ale chcialam zobaczyc i kurcze wzielam olej ze slodkich migdalow i sobie masuje jednym paluszkiem , nic nie boli, no to probuje dwoma,niby czuc jakies rozciaganie ale nie bol i sie przerazilam i na tym skonczylam, bo nie wiem czy to normalne zeby od razu 2 palce i bez bolu?no a przy seksie ciasno, wiec juz nic nie rozumie:/