Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka wrote:Ooooo polkosia o Tobie zapomniałam!!!! Super brzuszek masz
mówisz, ze jesteś pulchna, wcale nie widać! Ile wazysz? wszystkie mamy śliczne, nie?
98 już
Śliczne, śliczne!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ZakręconaOna wrote:Mika niemożliwe !!! Dzwon dalej tak jak Jaroszka mówi , Ja IDE na USG 3 trymestru 3/4 d
A teraz fociaki , słabe są ... Sorka za jakoś , cegłą robilam !http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1d05a3b44a0.jpg
To jest aktualne zdjęcie?!Szok!!!
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej, ale piszecie jak opętane;)
Zakręcona, fajna matamorfoza, teraz wyglądasz bajecznie, ale nawet przy tej setce to bylas super laska, poszlo w cyce i biodra, a talia byla to od razu figurka zyskuje:)
Lojka, Ty tez nieźle pocisnelas, wygladsz jak modelka:) szkoda, ze się tyle trzeba napracować dla uzyskania takiej figury, ale za go jakie się zyskuje samopoczucie:)
Polkosia, brzuch masz juz pokaźny i śliczny:)
Dodinka, Twój pamiętam jak wrzucalas jakiś czas temu i byl duży, ale teraz to jest dopiero brzucho:) piękny!
Mikejla, Ty drobniutka i brzuszek dość maly:) fajnie, ze Ci się te ciuszki udalo upolować
A z mężem to nie wiem co ci doradzić, poprostu trzymam kciuki żeby sie ułożyło:*
Fatim, mam nadzije ze u Ciebie tez się jakos ulozy. Czego te chłopy takie trudne w obsłudze... Wchodź tu do nas i sie żal, postaramy sie jajos wspierać
Cdn, bo sie boje ze mi skasuje moje wypociny;)dodinka lubi tę wiadomość
-
Agaton - dzięki ale już rad chyba wystarczy, trzeba je wprowadzać w życie
co do brzuszka no jest mały chyba z tego co widzę po Waszych i się zastanawiam...zanim pojadę na to 4D to pójdę do znajomego chyba na to zwykłe, żeby wiedzieć żę wszystko jest ok
-
Dobra,jadę dalej;)
Angela, piękny brzuszek masz, cialko apetyczne i cudne wlosy! Tez takie chce:)
Zakręcona, w rankingu na najmniejszy brzuch to na pewno byś wygrala hehe:) ciężko tu dojrzeć ten 7 m-c:) ti niesamowite, ze kazda wygląda inaczej:)
Zakocona,super, ze jedna kotka w ciazy:) oby się mąż nie schlal za bardzi na tym pepkowym;) ja to sie cieszę, ze mój nie pije:)
Brzuszek masz przepiękny i zgrabniutka jestes bardzo:) na prawdę nie wiadomo gdzie te kilogramy idą
Jaroszka, koty boskie, ja to uwielbiam koty:) psy tez lubię ale wole koty:)
jaroszka, annggela lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:witam,a le naskrobałyście. pól godziny doczytywałam
sliczne jesteście!
ja z moich obserwcaji dzisiejszych przed lustrem stwierdzam, że prawy cycek mam większy ;/
NormalneJa nawet przed ciążą jeden miałam ciut większy, a teraz jest zdecydowana już różnica.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mika tak , Ja tez place 250 zł za to USG:)
Agaton dzięki . Haha no to fakt zza mocno 7 miesiąca nie widać , bardziej wyglądam jakbym upasiona była haha , po dobrym kebsie ! :p
Ale wyskoczy jeszcze na pewno:) juz powoli rośnie widzę bo 2 tyg miałam dużo mniejszy. -
Robiłam wczoraj masaż krocza i ja nie wiem jak tamtędy ma wyjść dziecko... Palec wlozylam i czułam dyskomfort hehe i caly masaż trwal mize z minutę, bo później obolała bylam, matko, to jakiś koszmar będzie ten poród, strasznie się boje.
Polkosia,Ciebie tez to tak boli?
A ja w ogóle jutro zaczynam 8 m)c;) ale czad;)annggela lubi tę wiadomość