Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Jaroszka no właśnie ma tej foteczce taka maleńka jesteś
Ja myslalam , ze Ty tak jak Ja z 176 cm masz: D
Ale się wkurwilam przed chwila na TV ze jak jeblam pilotem o ścianę to się aż rozsypal ... Poplakalam się , poszlam siusiu , wrócilam ... Zlozylam to gówno i juz mi lepiej:)
Zak należymy do tej samej kategorii świnek, ale no ze wzrostem sie nie wpasowalam modeleczko
Czemu sie na tv wkurzylas?u ciebie to normalne? Bo wiesz, ze ja to mam często takie akcje albo drzwiami jebne albo kopne w coś z całej siły....no furiatka
-
O kurwa ale mi serce bije !!!! Zaraz z klatki wypadnie , aż czuje w bokach brzucha mega puls i bol !!!
Mój D poszedł opierdolil tego chuja sąsiada , nie slyszalam całej rozmowy ale awantura była taka , ze szok ... Mój D prawie się z nim bil , szok a Ja się tak o niego balam , ze szok ...
Eh bol przechodzi i serduszko uspokaja sie -
ss - tak to ja pytałam o mdłości, z tego wynika że wiele z nas je ma
, a i ból w kręgosłupie też mnie coś męczy od kilku dni i nie wiem czy źle śpię czy faktycznie już na to czas
,
jaroszka - ja Twoją siostrę na 2 miejscu obstawiałama pierwszą tą po lewej
-
ZakręconaOna wrote:O kurwa ale mi serce bije !!!! Zaraz z klatki wypadnie , aż czuje w bokach brzucha mega puls i bol !!!
Mój D poszedł opierdolil tego chuja sąsiada , nie slyszalam całej rozmowy ale awantura była taka , ze szok ... Mój D prawie się z nim bil , szok a Ja się tak o niego balam , ze szok ...
Eh bol przechodzi i serduszko uspokaja sie
Z nerwów tak serducho waliło? Opowiedz co i jak
Ps. Z przejęcia ominąło cię rozwiazanie zagadki! Przeczytaj wyżej -
To ja w 20 tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06aeb27ccc65.jpg
A tu 28+1 tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95eb94f3c573.jpg
I moje zakurzone lustro
Muszę je przetrzeć jutro bo dziś nic nie robięLexie, polkosia, jaroszka, annggela, lojkalojka, Nynusia, Bąbelek, dodinka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Jaroszka no mowie , mój D poszedł do sąsiada tego jebanego pakistanczyka i wali mu w drzwi a ten cymbal zamiast otworzyć zamytac o co chodzi to on z morda ze mu wyjebie za takie mocne walenie , to mój D juz całkowicie wzburzony mówi do niego , ze ma ogarnąć swoja pannę , ze wczoraj było tak ze lustro na mnie fiklo wielkie , ze tak wali ze wydziera się po nocach a tamten ze my nie placimy mu za mieszkanie wiec ma mój D się zamknąć i mu palucha tego syfiastego czarengso zaczął do buzi przystawiac to mój D furia i juz widziałam jak mu chce wyjebac i tamten jak ci się nie podoba idź sobie do właściciela ! A !oj D ze właśnie idzie a on ze utne Ci ten polski łeb itp itp mój D go wyśmiał , poszedł do właściciela a on jak usłyszał to tak się wkurwil ze powiedział ze będzie z nim rozmawiał i ze jak tak ma być to rano ich wyjebie z domu !
Jeszcze chuj powiedział ze on to pierdoli mnie i moja ciążę i to cale lustro ze spadło na mnie czujecieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:14
-
Ale wiecie jak dzisiaj u nas piździ? masakra jakaś
ja chcę chociaż 2 tygodnie ciepła bo tu zamarznę
Muszę iść dziś opiekować się dzieciaczkiem ponad rocznym na godzinę bo jego j=ojciec boi się z nim jeździć autema mały nie lubbi ze mną zostawać
nie wiem czy B nie wkopać w to...
EDIT: Zakręcona dzięki, ale nie czuję się wcale tak fajnie,... czuję się wielka i grubai jeszcze te cycki, które wielkie nie są ale takie ciężkie i pełne jak u krowy
aż się boję co będzie jak urodzę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:14
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedźma, coś Ty, dobrze wyglądasz
No ale czuć się można grubo. Ja, chociaż zawsze otyła byłam, a przytyłam tylko 4 kg jak na razie, to mam wrażenie, że przybyło mi ze 20 przez ten wielki brzuch.
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn