Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton a po ile pijesz tego dziennie?
No i podziwiam i zazdroszcze tym co moga tak spacerowac.naprawde bardzo mi tego brakuje:/ja jak ide po chleb kawalek do piekarni to po 3 razy musze stawac bo tak sie brzuch napina ze kroku nie moge zrobic:/i jestem wtedy zła i wściekla bo zawsze lubialam chodzic , spacerowac, w zeszlym roku bylismy w gorach na weekend to wrecz wbieglam na sokolice i czekalam na znajomych i meza na gorze i nawet zero zadyszki a w ciazy totalnie musialam zwolnic:/ -
nick nieaktualnyJaroszka widac troszke tylko, no ja mam ogromny problem z przytyciem, dopiero prawie 5 kg przybralam. Zdj z profilowego robilam dokladnie 5 sierpnia, czyli w 30t0d.
Polkosia to smacznego
SS ja tez tak mam z tym napinaniem brzuchaaagatkaa1984, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ss, ja bym też zazdrościła tym co mogą chodzić, gdybym nie mogła. Współczuję bardzo. Mi sie tez przy chodzeniu brzuch spina, ale jak ide powoli to jest ok. A też uwielbiam po górach chodzić, ale teraz to można pomarzyć
Ale z dzidziusiem na pewno będziemy chodzić, tylko takie nosidełko musimy kupić. Już się nie mogę doczekać tych wycieczek:)
Ss, ja zaparzam sobie poranne ziółka: czubatą łyżeczkę malin, rumianek, mięte, czasem dziką różę i czasem pokrzywę, kwiat lipy i piję do śniadania, a jak coś zostanie to w ciągu dnia.
-
green wrote:Jaroszka widac troszke tylko, no ja mam ogromny problem z przytyciem, dopiero prawie 5 kg przybralam. Zdj z profilowego robilam dokladnie 5 sierpnia, czyli w 30t0d.
Polkosia to smacznego
SS ja tez tak mam z tym napinaniem brzucha -
green wrote:Jaroszka widac troszke tylko, no ja mam ogromny problem z przytyciem, dopiero prawie 5 kg przybralam. Zdj z profilowego robilam dokladnie 5 sierpnia, czyli w 30t0d.
Polkosia to smacznego
SS ja tez tak mam z tym napinaniem brzucha -
Przepraszam dziewczyny, błąd mi się wkradł - niecałe 80 cm (79x36) wewnątrz więc podobnie jak u niektórych
Wózek to Navington Caravel.
Polkosia, to się wyczekasz...ciekawe, kiedy się Tobą zajmąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 11:33
polkosia lubi tę wiadomość
-
agaton, sorry, ale co to za bzdura, że picie krótko ziół nie pomaga? Melisa, mięta, rumianek itd jakoś pite nawet jednorazowo pomagają..
zrobiłam 4 prania, poukładałam rzeczy w szafie łazienkowej, żeby wreszcie zrobić miejsce na kosmetyki itd dziecięce, segreguję teraz tę tonę rzeczy dziecięcych na kolory i kręgosłup mi siada, a nic nie zaczęłam jeszcze sprzątać
polkosia, oby ją albo ciebie zabrali gdzie indziej!
dzięki dziewczyny za komplementy!!
-
nick nieaktualnyaagatkaa1984 wrote:Green niestety na diecie cukrzycowej, jeszcze schudniesz, ja w pierwszej ciazy przytylam 7 kg. Teraz na diecie waga sie zatrzymamala i tez jest 7kg
wiesz,ja wlasciwie jem wszystko, bez wyjatku - po wszystkim moje cukry sa dobre. Takze zdaza sie, ze zjem np slodka chalke z dzemem i cukier mam po tym 100-110. A nie to, ze zjem malutka kromeczke, raczej wlasnie przeciwnie.
I slodze nawet herbate pol lyzeczki cukru trzcinowego - po inaczej po sniadaniu np mam cukier po 1h 80-90. A jak poslodze, to mam np 95 i juz inaczej w ksiazeczce to wyglada.
ale cholera dalej nie tyje, nie wiem co jest. Jak ja Wam zazdroszcze, ze macie po 10 kg na plusie. Tez bym chciala...
-
Hej. Założyli mi pessar, ale lekarz mówi, że szyjka jest tak krótka, że może nie dać rady, więc bezwzględnie dostanę sterydy i będę mogła wyjść ze szpitala w poniedziałek. Jak pessar nie da rady, to za 7-10 dni akcja porodowa sama sie zacznie. Tak mi tłumaczył... A jak uda się córcię przetrzymać, to za 3 tygodnie zdejmują i rodzimy.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Na pewno! Ale sądziłam, że mam jeszcze kilka lat na pierwsze, poważne rozmowy z dzieckiem, a tu już muszę jej reprymendę dać
nat_alia, Bąbelek, lili_madlen, annggela, soraya, estrella, agaton, ~Rewianka~, Magnosia, paula1 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nasz brzunio na dzisiaj;) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/866965c265a4.jpg
Tez tak macie ze jak chcecie nagrac tanczacy brzuszek to przestaje? Synek mi robi taka rewolte w brzuchu a co wlacze kamere to przestaje.chyba nigdy mi sie to nie uda:/
Idziemy puscic pranie i cos zjesc,bo zlapalam sie na tym ze ja dzis tylko platki wsunelam.No ale nie czuje glodu i normalnie zapominam ze nie jadlam.
Polkosia lez i odpoczywaj a wierze ze wytrwacie:*szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, green, jaroszka, polkosia, nat_alia, zakocona, Bąbelek, Aleksandra90, lili_madlen, annggela, soraya, estrella, Nynusia, agaton, PauLLa, Blondik, Magnosia, Wredotka, paula1, linka220 lubią tę wiadomość
-
No to polkosia teraz to tylko ksiezniczkowanie w domu
Mam nadzieje , ze zabiora Ci lokatorke z pokoju !
Dobrze , ze wyprawka dla Klementynki gotowa , a reszte rzeczy dokupisz przez internet .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny