Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Był obchód, zaprosili mnie na badanie, czekałam 20 min po czym info, że jakaś rodząca ma komplikacje i wszyscy lekarze polecieli na porodówkę. Cudownie. Teraz nie wiadomo ile tu będę bezczynnie czekać.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Zakocona no no no coz za figurka
sliczny brzusio
Polkosia dobrze ze chociaż u tych naszych mezczyzn i rodzinki mozna zrobic "zamowienie" na cos smaczniejszego do zjedzeniakobitki po 80-tce nie zazdroszczę. . No i docisnijcie ich zeby cos tobie zrobili bo kurcze przez weekend to oni potem sa nie za chętni i bez sensu masz koczowac w bezczynnosci przez sobote i niedziele a badania i zabiegi pewnie dzis do 14 jak wszedzie niestety..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 09:42
zakocona, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Masakra te posiłki e szpitalach. Dla mnie to jest niepojęte,ze przeciez wiadomo,ze jedzenie ma wpływ na zdrowie,to chorym ludziom dają "wątpliwej" jakości jedzenie... Eh,smutne to...
Agania,Polkosia,trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie sie!
Oby was szybko wypisali
Zakocona, seksi mamuśka z ciebie hehe:) super wyglądasz
Mulego dnia Dziewuszki!zakocona, polkosia lubią tę wiadomość
-
Green,ale masz maly brzuszek:) to jest niesamowite jak różnie rośniemy wszystkie:)
Zakręcona,pochwal się swoim brzuszkiem,bo jakos mi sie wierzyć nie chce ze masz juz 115, jak dopiero co taki malutki miałaś
Szczesliwa,Ty tez pamiętam miałaś taki maly brzunio:)
Angela,powodzenia na wizycie:)annggela, green, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Polkosia , agania obyscie kochane mogly dzisiaj opuzcic szpital !
zakocona, green no figury to ja Wam moge tylko pozazdroscicPiekne brzuszki
annggela trzymam kciuki za wizyte i czekamy na wiesci !
Witam sie i ja po przespanej nocy z przerwami na zmiane pozycji .Czy Wy tez takie zmeczone jestescie ?
Ja wczoraj mialam drzemke kilkugodzinna i potem wieczorem usnelam tez bez problemu i wstalam o 9
Tak wogole to cos maly sie dzis nie rusza i nawet slodka marmolada go niebudzila
Chyba sie poloze i go posmyram po pleckach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 10:06
zakocona, polkosia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
O i udalo mi sie jeszcze zasnac;)
To w jakich jeszcze wozeczkach sa takie duze gondole?
Aanaa mam to samo,chodze do malego do pokoju i glaskam ten wozek:p
Ja mam twardnienia od samego poczatku ciazy i zawsze spina mi sie cala macica.aanaa lubi tę wiadomość
-
Witam się w piąteczek!
Annggela powodzenia!!
Polkosia,Agania,nie zazdroszczę szpitala i tych śniadań"obfitych".. ale dacie radę!Dla dzidziolkówtrzymajcie się w dwupaku
Dziewczynki,piękne brzuszki!
Dziś noc mało przespana,duszno,zgaga,ból bioder,ból okresowy.. Madu nie denerwuj sie więc,nie jesteś sama z tym.. uroki ciąży ..annggela, polkosia lubią tę wiadomość
-
ss wrote:O i udalo mi sie jeszcze zasnac;)
To w jakich jeszcze wozeczkach sa takie duze gondole?
Aanaa mam to samo,chodze do malego do pokoju i glaskam ten wozek:p
Ja mam twardnienia od samego poczatku ciazy i zawsze spina mi sie cala macica.
http://www.swiatwozkow.pl/emmaljunga-edge-duo-combi-classic-gleboko-spacerowy-kolor-navy-1szt-p-3931.html?osCsid=6201d42cad838b59e14fd371ba218214 -
U mnie gondola będzie miała prawie 90 cm więc jeszcze większa
Witam i ja w 32 tygodniu!
Mąż pojechał, siedzę sama, a wieczorem wyruszam do rodziców.
Agania - super, że wychodzisz! Polkosia - trzymajcie się i niech mąż Cię dobrze dokarmia
polkosia lubi tę wiadomość
-
czesc mamuski
agania super że wychodzisz
Polkosiu trzymaj się tam - niestety jedzenie w szpitalu tragedia coś o tym wiem - moj mąż nawet w jeden wieczór przyniósł pizze na całą sale
brzuszki mamusie macie pięknerośniemy rośniemy
ja dzisiaj troche pospałam az mi lepiej
rano na badanie krwi - musiałam zrobić próby watrobowe - mój lekarz mowi że napinania ktore mam mogą byc przez wątrobę wiec nie zaszkodzilo sprawdzić ( chociaż wydaje mi sie że troche za pozno)
jak leczyłam niepłodność to wszystko bylo ok ale lekarz mówi że ciąża mogła wszystko zmienić
pozniej pojechałam do kancelarii parafialnej po zaświadczenie bo w weekend zostanę matką chrzestną Stasia ( jego historię już wam opisywałam - syn siostry mojego męża z zespołem downa ), pogadałam z nowym proboszczem - super człowiek i do tego pochodzi z tej samej miejscowości
a przed chwileczką zjadłam pyszne śniadanko - jajecznica 2 kromeczki chleba z masłem czosnkowym serek zółty i pomidor - pychaagaton, Lexie lubią tę wiadomość