Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Był obchód, zaprosili mnie na badanie, czekałam 20 min po czym info, że jakaś rodząca ma komplikacje i wszyscy lekarze polecieli na porodówkę. Cudownie. Teraz nie wiadomo ile tu będę bezczynnie czekać.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Zakocona no no no coz za figurka
sliczny brzusio 
Polkosia dobrze ze chociaż u tych naszych mezczyzn i rodzinki mozna zrobic "zamowienie" na cos smaczniejszego do zjedzenia
kobitki po 80-tce nie zazdroszczę. . No i docisnijcie ich zeby cos tobie zrobili bo kurcze przez weekend to oni potem sa nie za chętni i bez sensu masz koczowac w bezczynnosci przez sobote i niedziele a badania i zabiegi pewnie dzis do 14 jak wszedzie niestety..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 09:42
zakocona, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Masakra te posiłki e szpitalach. Dla mnie to jest niepojęte,ze przeciez wiadomo,ze jedzenie ma wpływ na zdrowie,to chorym ludziom dają "wątpliwej" jakości jedzenie... Eh,smutne to...
Agania,Polkosia,trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie sie!
Oby was szybko wypisali
Zakocona, seksi mamuśka z ciebie hehe:) super wyglądasz
Mulego dnia Dziewuszki!

-
Green,ale masz maly brzuszek:) to jest niesamowite jak różnie rośniemy wszystkie:)
Zakręcona,pochwal się swoim brzuszkiem,bo jakos mi sie wierzyć nie chce ze masz juz 115, jak dopiero co taki malutki miałaś
Szczesliwa,Ty tez pamiętam miałaś taki maly brzunio:)
Angela,powodzenia na wizycie:)
annggela, green, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

-
Polkosia , agania obyscie kochane mogly dzisiaj opuzcic szpital !
zakocona, green no figury to ja Wam moge tylko pozazdroscic
Piekne brzuszki 
annggela trzymam kciuki za wizyte i czekamy na wiesci !
Witam sie i ja po przespanej nocy z przerwami na zmiane pozycji .Czy Wy tez takie zmeczone jestescie ?
Ja wczoraj mialam drzemke kilkugodzinna i potem wieczorem usnelam tez bez problemu i wstalam o 9
Tak wogole to cos maly sie dzis nie rusza i nawet slodka marmolada go niebudzila
Chyba sie poloze i go posmyram po pleckach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 10:06
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
O i udalo mi sie jeszcze zasnac;)
To w jakich jeszcze wozeczkach sa takie duze gondole?
Aanaa mam to samo,chodze do malego do pokoju i glaskam ten wozek:p
Ja mam twardnienia od samego poczatku ciazy i zawsze spina mi sie cala macica.
aanaa lubi tę wiadomość
-
Witam się w piąteczek!
Annggela powodzenia!!
Polkosia,Agania,nie zazdroszczę szpitala i tych śniadań"obfitych".. ale dacie radę!Dla dzidziolków
trzymajcie się w dwupaku 
Dziewczynki,piękne brzuszki!
Dziś noc mało przespana,duszno,zgaga,ból bioder,ból okresowy.. Madu nie denerwuj sie więc,nie jesteś sama z tym.. uroki ciąży ..
annggela, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja mam emmaljunga i tam gondola jest ogromna, corka jezdzila w gondoli do 6 miesiąca i jeszcze miala sporo miejsca.ss wrote:O i udalo mi sie jeszcze zasnac;)
To w jakich jeszcze wozeczkach sa takie duze gondole?
Aanaa mam to samo,chodze do malego do pokoju i glaskam ten wozek:p
Ja mam twardnienia od samego poczatku ciazy i zawsze spina mi sie cala macica.
http://www.swiatwozkow.pl/emmaljunga-edge-duo-combi-classic-gleboko-spacerowy-kolor-navy-1szt-p-3931.html?osCsid=6201d42cad838b59e14fd371ba218214
-
U mnie gondola będzie miała prawie 90 cm więc jeszcze większa

Witam i ja w 32 tygodniu!
Mąż pojechał, siedzę sama, a wieczorem wyruszam do rodziców.
Agania - super, że wychodzisz! Polkosia - trzymajcie się i niech mąż Cię dobrze dokarmia
polkosia lubi tę wiadomość

-
czesc mamuski

agania super że wychodzisz
Polkosiu trzymaj się tam - niestety jedzenie w szpitalu tragedia coś o tym wiem - moj mąż nawet w jeden wieczór przyniósł pizze na całą sale
brzuszki mamusie macie piękne
rośniemy rośniemy 
ja dzisiaj troche pospałam az mi lepiej
rano na badanie krwi - musiałam zrobić próby watrobowe - mój lekarz mowi że napinania ktore mam mogą byc przez wątrobę wiec nie zaszkodzilo sprawdzić ( chociaż wydaje mi sie że troche za pozno
)
jak leczyłam niepłodność to wszystko bylo ok ale lekarz mówi że ciąża mogła wszystko zmienić
pozniej pojechałam do kancelarii parafialnej po zaświadczenie bo w weekend zostanę matką chrzestną Stasia ( jego historię już wam opisywałam - syn siostry mojego męża z zespołem downa ), pogadałam z nowym proboszczem - super człowiek i do tego pochodzi z tej samej miejscowości
a przed chwileczką zjadłam pyszne śniadanko - jajecznica 2 kromeczki chleba z masłem czosnkowym serek zółty i pomidor - pycha
agaton, Lexie lubią tę wiadomość