X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • madu Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadałam z polożna odnośnie tego bólu brzucha i plecow i nie była za bardzo zadowolona, poleciła jednak wybrac sie do lekarza, i skonsultować tym bardziej ze trwa to od 3 dni. Więc ide dziś na 17:20. Mam nadzieję, że dowiem się, że wszystko ok. Trzymajcie kciuki...

21.10.2015 Leon <3
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Piekne brzuszki i laski z was ze szok:*
    Agatkaa widze ze dlugosc gondoli 79cm i jak mowisz ze ogromna to moj to smok:p ale dobrze na zime akurat sie przyda.
    Ss to jaki ty masz wózek, ze taka gondola, myślałam, ze emmaljunga robi największe. Emmaljunga dodatkowo jest bardzo szeroka. Moja córka urodziła sie w styczniu, wiec wiecie tych kocykow i spiworkow troche bylo, a jeszcze miala sporo miejsca ;)

km5st5odymuuq2ts.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 34 tygodniu:) właściwie to mi wczoraj stuknęło, ale przeoczyłam:)
    Zakocona, Green, piekne brzuszki, a jakie figury!!

A jedzenie w szpitalacj to rzeczywiście masakra;/
    Zerknijcie sobie jak karmią : https://www.facebook.com/szpitalnyposilek?fref=ts

Polkosia, oby jak najszybciej zabrali tą starą babę! albo niech zrobia co do nich nalezy i pozwolą Ci wrócić do domu!

polkosia, zakocona, PauLLa lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha dziewczyny patrzcie realna dlugosc gondoli, czyli dlugosc materacyka. Bo może byc i 90 a dziwny kształt i wówczas zostaje 60cm ;)

km5st5odymuuq2ts.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam barlette i to juz uznawana jest za najwieksza gondole dlatego jestem ciekawa jaki wozek ma jeszcze wieksza.w opisie wozka mam ze 86cm,ale zmierze potem faktyczna dlugosc materacyka i wam napisze;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ciesze sie ze jestes agatko zadowolona bo to znacze ze moj syncio z tymi wszystkimi kocykami tez sie spokojnie zmiesci w zimie.bo jak widzialam u klezanki ostatnio w tako 6tygodniowego malucha w samych bodach i ledwo sie miescil to sie wystraszylam,bo w zimie to bym sobie go tam nie potrafila wyobrazic:/

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania super ze wychodzisz ! :)
    Zakocona , green piękne brzuszki , każdy inny i to niesamowite !

Agaton jak milo ze o mnie pamietalas :* troszkę juz nam się urosło hehe :D

U nas dziś leczo :)
    Angelaaa mocne kciuki ! !

agania, agaton, zakocona lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie ;)
    Dorianek wazy ok 2300g, doktor pomierzyl i na kartke spojrzal ile to mniej wiecej wychodzi, wazne ze 2 kg przekroczone :) akurat maly czkawki dostal, fajnie to wygladalo. Wszystko w porzadku dobrze ulozony jest, prawidlowo rosnie.
    Co do mnie to mam sie zaprzyjaznic ze skurczami, malemu nic sie nie dzieje jest to niewygoda dla mnie. Tak mi powiedzial. Szyjka na 3 cm. Powiedzial ze jesli dojdzie do porodu to urodze bo tu jak przekrocze 34 tc to nie staraja soe powstrzymac aby jeszcze posiedzial. Ale na to sie nie zanosi.

Oczywiscie jajca widzialam w calej okazalosci w 4D a buzie zaslonil raczkami i nie dal sie podejrzec, wstydzioch.

ss, madu, jaroszka, polkosia, lojkalojka, agaton, estrella, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, nat_alia, Bąbelek, Bąbelek, PauLLa, Blondik, Lexie, onka, lili_madlen, paula1 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/wozek-commi-zipy-fotelik-gratisy-kolory-i5595095051.html
    u mnie jest napisane dlugos wew gongoli 88 cm..no to tez duza chyba nie,ale ciekawe rzeczywiscie jaki materacyk bedzie,a wogole to sie zastanawiam co zamowic spiworek do wozka czy posciel poduszeczka(bardzo plaska) i kolderka,juz chyba bedzie chlodno,chociaz tu w UK niema jakichs siarczystych mrozow no ale to jednak bedzie noworodek,a wy co kupujecie dziewczynki??pozdrowionka

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • ss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona chyba ty pytalas mi moja gin powiedziala zeby liscie malin od 37tyg zaczac pic, o wiesiolku nic nie mowila.a inne dziewczyny jak wam mowili?

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza gondola ma 76 cm :) Agania, zazdroszczę!

agania lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostalam cudny polarkowy spiworek do wozka;) i poscieli nie zamawiam.no chyba ze jeszcze mi odbije na punkcie jakiejs ale raczej sie nie zanosi;p

polkosia, Wredotka lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam o wiesiołku na SR nie wspominali.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżizas, ta baba jest szurnięta. Od godziny chodzi wokół łóżka i gada, że jej męża uśmiercili...

BTW, 1,5h minęło, a lekarza nadal nie ma. Wk... mnie to.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia bardzo ladny wozeczek:)
    Ciekawe jak oni podaja ta dl bo widze ze i u ciebie i u mnie ten dol gondoli jest taki mniejszy i w gore sie rozchodzi.ja jak wstane z lozeczka to zmierze;)tylko narazie leń mnie opętał:p

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)

Polkosia, Agania kciuki zaciśnięte!
    Green w ogóle nie widać różnicy miedzy wrzuconym przez Ciebie zdjęciem, a tym z Teojego zdjecia profilowego :)

Ja dzisiaj byłam na comiesięcznych badaniach- krew, mocz itd...potem skoczylam do Lidla i kupiłam mezulkowi dresik :)

Opuszczam Was dzisiaj i jutro, bo mam masę roboty związanej z jutrzejsza imprezka urodzinowa mojego M :D
    Nie wiem czy dam radę....tyle nawymyslalam żarcia - szalona! Trzymajcie kciuki zeby wszystko sieć udało!

Miłego weekendu laseczki :*

szczesliwa_mamusia21, polkosia, estrella, lili_madlen, Nynusia, PauLLa, paula1 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia współczuję :(

polkosia lubi tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już kiedyś pisałam o tym, że ja liść maliny piję już gdzies od 5 m-ca :) Ja wyczytałam, ze niewiele daje pity krótko, jak większość ziół. A że nie wywołuje skurczów tylko wzmacnia mięśnie macicy, to w ameryce się pije dużo wcześniej i postanowiłam spróbować :)
    U mnie żadnych skurczów nie wywołują, ciekawe, czy coś do porodu pomogą. Wiesiołek tez czytałam że można pod koniec brać, ale ja juz tyle tych różnistych olejów piję i nasion jem, że juz sobie daruje, żeby nie przedobrzyć ;P

A ja juz chyba wiem od czego miałam te twardnienia brzucha, dzień przed tym byłam z koleżanką na mega spacerze, zrobiłyśmy z 10 km na pewno, myslę, ze z 15 i już pod koniec ledwo szłam, ale sie do domu musiałam dotoczyć ;) Odpokutowałam to leżeniem w domu 5 dni i na szczęście wszystko wróciło do normy i brzucho miękkie bez nospy i magnezu:)

Agania, super, ze wychodzisz!
    Polkosia, współczuje baby, oby ją zabrali szybko...
    Ale chyba mąż już u Ciebie jest to pewnie raźniej:)

Jaroszka, powodzenia w przygotowaniach, niedawno to przechodziłam i roboty jest od groma, ale warto:) A robisz imprezę niespodziankę? Mój mężuś to taki była zaskoczony, że aż miło. Myślał, że idzie kota pochowac, bo powiedziałam, że zdechł, wchodzi a tu goście hehe i kot zdrów jak ryba:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 11:14

jaroszka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia dobrze ze masz forum...a mezuś dotarl? Przywiozl cos dobrego?

polkosia lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, pyszne kanapeczki, owoce i słodycze, haha :)

ss, nat_alia, jaroszka, agania, Bąbelek, estrella, aanaa, lili_madlen, Nynusia, Magnosia, paula1 lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 1827 1828 1829 1830 1831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ