Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gadałam z polożna odnośnie tego bólu brzucha i plecow i nie była za bardzo zadowolona, poleciła jednak wybrac sie do lekarza, i skonsultować tym bardziej ze trwa to od 3 dni. Więc ide dziś na 17:20. Mam nadzieję, że dowiem się, że wszystko ok. Trzymajcie kciuki...21.10.2015 Leon
-
ss wrote:Piekne brzuszki i laski z was ze szok:*
Agatkaa widze ze dlugosc gondoli 79cm i jak mowisz ze ogromna to moj to smok:p ale dobrze na zime akurat sie przyda. -
Witam się w 34 tygodniu:) właściwie to mi wczoraj stuknęło, ale przeoczyłam:)
Zakocona, Green, piekne brzuszki, a jakie figury!!
A jedzenie w szpitalacj to rzeczywiście masakra;/
Zerknijcie sobie jak karmią : https://www.facebook.com/szpitalnyposilek?fref=ts
Polkosia, oby jak najszybciej zabrali tą starą babę! albo niech zrobia co do nich nalezy i pozwolą Ci wrócić do domu!polkosia, zakocona, PauLLa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Ale ciesze sie ze jestes agatko zadowolona bo to znacze ze moj syncio z tymi wszystkimi kocykami tez sie spokojnie zmiesci w zimie.bo jak widzialam u klezanki ostatnio w tako 6tygodniowego malucha w samych bodach i ledwo sie miescil to sie wystraszylam,bo w zimie to bym sobie go tam nie potrafila wyobrazic:/
-
Agania super ze wychodzisz !
Zakocona , green piękne brzuszki , każdy inny i to niesamowite !
Agaton jak milo ze o mnie pamietalas :* troszkę juz nam się urosło hehe
U nas dziś leczo
Angelaaa mocne kciuki ! !agania, agaton, zakocona lubią tę wiadomość
-
Po wizycie
Dorianek wazy ok 2300g, doktor pomierzyl i na kartke spojrzal ile to mniej wiecej wychodzi, wazne ze 2 kg przekroczoneakurat maly czkawki dostal, fajnie to wygladalo. Wszystko w porzadku dobrze ulozony jest, prawidlowo rosnie.
Co do mnie to mam sie zaprzyjaznic ze skurczami, malemu nic sie nie dzieje jest to niewygoda dla mnie. Tak mi powiedzial. Szyjka na 3 cm. Powiedzial ze jesli dojdzie do porodu to urodze bo tu jak przekrocze 34 tc to nie staraja soe powstrzymac aby jeszcze posiedzial. Ale na to sie nie zanosi.
Oczywiscie jajca widzialam w calej okazalosci w 4D a buzie zaslonil raczkami i nie dal sie podejrzec, wstydzioch.ss, madu, jaroszka, polkosia, lojkalojka, agaton, estrella, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, nat_alia, Bąbelek, Bąbelek, PauLLa, Blondik, Lexie, onka, lili_madlen, paula1 lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/wozek-commi-zipy-fotelik-gratisy-kolory-i5595095051.html
u mnie jest napisane dlugos wew gongoli 88 cm..no to tez duza chyba nie,ale ciekawe rzeczywiscie jaki materacyk bedzie,a wogole to sie zastanawiam co zamowic spiworek do wozka czy posciel poduszeczka(bardzo plaska) i kolderka,juz chyba bedzie chlodno,chociaz tu w UK niema jakichs siarczystych mrozow no ale to jednak bedzie noworodek,a wy co kupujecie dziewczynki??pozdrowionka -
Czesc
Polkosia, Agania kciuki zaciśnięte!
Green w ogóle nie widać różnicy miedzy wrzuconym przez Ciebie zdjęciem, a tym z Teojego zdjecia profilowego
Ja dzisiaj byłam na comiesięcznych badaniach- krew, mocz itd...potem skoczylam do Lidla i kupiłam mezulkowi dresik
Opuszczam Was dzisiaj i jutro, bo mam masę roboty związanej z jutrzejsza imprezka urodzinowa mojego M
Nie wiem czy dam radę....tyle nawymyslalam żarcia - szalona! Trzymajcie kciuki zeby wszystko sieć udało!
Miłego weekendu laseczki :*
szczesliwa_mamusia21, polkosia, estrella, lili_madlen, Nynusia, PauLLa, paula1 lubią tę wiadomość
-
Już kiedyś pisałam o tym, że ja liść maliny piję już gdzies od 5 m-ca
Ja wyczytałam, ze niewiele daje pity krótko, jak większość ziół. A że nie wywołuje skurczów tylko wzmacnia mięśnie macicy, to w ameryce się pije dużo wcześniej i postanowiłam spróbować
U mnie żadnych skurczów nie wywołują, ciekawe, czy coś do porodu pomogą. Wiesiołek tez czytałam że można pod koniec brać, ale ja juz tyle tych różnistych olejów piję i nasion jem, że juz sobie daruje, żeby nie przedobrzyć ;P
A ja juz chyba wiem od czego miałam te twardnienia brzucha, dzień przed tym byłam z koleżanką na mega spacerze, zrobiłyśmy z 10 km na pewno, myslę, ze z 15 i już pod koniec ledwo szłam, ale sie do domu musiałam dotoczyćOdpokutowałam to leżeniem w domu 5 dni i na szczęście wszystko wróciło do normy i brzucho miękkie bez nospy i magnezu:)
Agania, super, ze wychodzisz!
Polkosia, współczuje baby, oby ją zabrali szybko...
Ale chyba mąż już u Ciebie jest to pewnie raźniej:)
Jaroszka, powodzenia w przygotowaniach, niedawno to przechodziłam i roboty jest od groma, ale warto:) A robisz imprezę niespodziankę? Mój mężuś to taki była zaskoczony, że aż miło. Myślał, że idzie kota pochowac, bo powiedziałam, że zdechł, wchodzi a tu goście hehe i kot zdrów jak ryba:DWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 11:14
jaroszka lubi tę wiadomość