Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka, może być tylko część brzucha. U mnie spina zawsze po stronie, gdzie mała ma kręgosłup, tylko pół brzucha.
Niby miejsc nie ma na chirurgii i ją chwilowo tu wsadzili. Ale masakra, jak dla mnie to ona na psychiatrię powinna iść. Do 2 w nocy mi gadała o tym, jak uśmiercają ludzi w szpitalach i testują na nich leki...nat_alia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyaagatkaa1984 wrote:Jakby mi sie macica stawiala, to chyba caly brzuch byłby twardy, a nie tylko gorna czesc , prawda?
tez tak mam. Tez nie wiem czemu i skad to sie bierze. Tak az czasem nie moge oddechu zlapac. Najgorzej jak siedze. Ja mysle, ze nasze zoladki,jak sie jedzeniem wypelnia, to zwiekszaja sie lekko, dzidziusie napieraja, a my czujemy, jakby nasze zebra mialy sie wygiac na druga strone. Jutro bede u lekarza, to jak nie zapomne, to zapytam.
-
aagatkaa1984 wrote:Poklosia, a ty nie leżysz na patologii? Co tam robi 80latka.
Dziewczyny moze pomożecie co to. Zjadłam wczoraj o 17 późny obiad leczo. W momencie jedzenia, poczułam jak mala tak wywijala tuż przy zoladku, zaraz pod cyckami. Uczucie takiej twardości, jak leżałam to nie czułam, jak chodziłam czułam, bardzo to nie przyjemne, jakby twardnienie, ale tylko w tym jednym miejscu. Teraz tez czuje, ale zdecydowanie słabiej. Dodatkowo caly czas mala tak kopala, ze ja nawet nie wiem czy w nocy przestala, bo co wstalam to ja czułam, co to cholera?
Agatko mi w okolicach żołądka bardzo często robi się twardy okrągły kamień, ja to mam wrażenie że to wypięta pupa. I rzeczywiście najczęściej po jedzeniu. Jeśli chodzi o twardnienie to w całości mi się spina i to zupełnie inne uczucie.
A co do 80 latki może też jest w ciążyPo ostatniej aferze z 60 latką wszystko możliwe
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatka, tez mi sie tak dzieje i przypuszczam że to własnie noga ugniatająca złolądek, a tak bardziej pod żebrami to ugniatająca wątrobę, bo tym akurat moj się zajmowal podczas usg więc to na stówkę, i wtedy wsłasnie się taka twarda gula robi pod żebrem, że ani sie schylić, ani zgarbić, i najlepiej własnie na leżoco. poza tym tez mi się spina bardziej w miejscach, które sa najmocniej okładane i jak tych ruchów jest naprawde dużo, to wtedy spina się cały brzuch dopiero.
Polkosiu trzymajcie sie i Ty Agania tez!
A teraz moje pytanie, bo nie wiem o co chodzi. od 2-3 dni wieczorami, a dzis nawet teraz, boli mnie w okolicach miednicy/brzucha <własnie nie wiem co dokładnie>, ale boli tak jak na okres, może ból to za dużo powiedziane ale całała ta okolica tak ćmi razem z plecami i czasem sie przeżuca na uda, dokladnie tak jak podczas okresu... Bardziej boli jak leżę/ siedzę, jak wstaje to przestaje na chwilę. Myślicie, ze mam się martwić, czy spokojnie poczekac do wizyty w przyszły piątek? Dodam tylko że nic sie nie spina w tym czasie ani nic, po prostu lekki ból okresowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 08:44
21.10.2015 Leon -
Polkosia no masakra z tą babką.. Oby ją jak najszybciej przenieśli! Oni są niepoważni żeby do ciężarnej staruszkę dawać. A ze śniadaniem to przegięcie.. Jakby mieli pobrać krew ma czczo np to juz by dawno to zrobili. Na pewno zaraz będzie śniadanie a i mąż też o Was zadba!
najważniejsze ze w porę trafiłaś do lekarzy teraz będzie tylko lepiej
Dziewczyny życzę Wam szybkiego powrotu do domu jeszcze w dwupaku.polkosia lubi tę wiadomość
-
Madu, miałam wczoraj podobnie. Przez cały dzień bolał mnie w ten sposób prawy jajnik, plecy, pośladek i udo. I właśnie to było takie uczucie ucisku jak na okres, ciepła kąpiel trochę pomogła, a na wieczór całkiem przeszło. Wydaje mi się, że to młoda musiała się ułożyć jakoś naciskając na nerwy... jak się powtórzy to się zacznę martwić, ale dzisiaj jest już ok.
-
Hmmm mi po ciepłym prysznicu przeszło na chwile, a potem znów jak sie połozyłam, zaczęlo boleć. Zobaczę jak będzie dzisiaj. ide jescze do położnej to jej zapytam, bo wczoraj inna powiedziała mi że to miednica sie może rozserzac, ale ne wiem, chyba mi się to nie wydaje, bo ból okresowy. A może?21.10.2015 Leon
-
polkosia, trzymajcie się tam!
agania, wy to samo!
Ja dzisiaj mam dzień sprzątania, bo jutro rano mamy SR, a potem przychodzi rodzina na ur/im L. Pranie już drugie nastawiłam i dwa zdjęłam, posegregowałam resztę na kolejne prania. Myślałam, że da radę dziś dziecięce uprać jakieś, ale nie będę miała już gdzie rozwiesić..
Wczoraj położna na SR powiedziała, żeby pić herbatkę z malin i brać wiesiołek od 35tyg. Kiedy wasze położne mówiły, żeby to przyjmować? I przypomniała, że magnez trzeba koniecznie w max 35tyg odstawić, bo przecież on rozkurczowy jest. Ja nie biorę, ale to tylko wam przypominam
A to my dzisiaj. 63kg. 11kg na plusie. Ten trymestr przybieram wolniutko na szczęście (od 27t0d do dziś 33t2d - 2,6kg) UFFFF.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1af6681545a9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 08:55
madu, Blondik, Magnosia, polkosia, soraya, Nynusia, lojkalojka, lili_madlen, PauLLa, agaton, annggela, Lexie, nat_alia, ss, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Muffinka1019, estrella, Wredotka, Aleksandra90, ~Rewianka~, ZakręconaOna, paula1, linka220 lubią tę wiadomość
-
Super wyglądasz
U nas po śniadaniu. Pół serka topionego, 4 kromki chleba i plasterek pomidora. Dobre...
zakocona, Blondik, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, paula1 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnypolkosia wrote:Super wyglądasz
U nas po śniadaniu. Pół serka topionego, 4 kromki chleba i plasterek pomidora. Dobre...
i tym sie ma najesc kobieta w 8 miesiacu ciazy? Kpina...
Zakocona cudny brzusWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 09:13
zakocona, polkosia lubią tę wiadomość