Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:No i znów się popłakałam, jak mąż wychodził... Damy radę, damy. Jak założą pessar, to można normalnie funkcjonować (w sensie, że nie trzeba leżeć). Smutno mi strasznie. Ciężka noc przede mną, ehh...
WIadomo będzie ciężka noc ale wszystko dla dobra Twojej córeczki
założą Ci pessar i wrócicie spokojnie do domu
Ściskam
A teraz też już zmykam spać
Dobranoc kochane mamuśki :*polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No takie rozstania sa najgorsze ostatnio miesiac lezalam w szpialu i codziennie musialam sie zegnac z moim mężem to bylo strasznie smutne
ale wy w najgorszym wypadku w pon do domku tak ze szybko zleci
zobaczysz
polkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:No i znów się popłakałam, jak mąż wychodził... Damy radę, damy. Jak założą pessar, to można normalnie funkcjonować (w sensie, że nie trzeba leżeć). Smutno mi strasznie. Ciężka noc przede mną, ehh...
jeszcze troszke i bedziesz ja tulic :*
polkosia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mi bardziej chodziło o niesluszne porownanie octeniseptu do wody niz o to, co lepsze do pepka bo tego nie wiem, nie mam jeszcze dzieci to nie moge sie wypowiedziec
A jesli chodzi o pessar to z nim rowniez trzeba sie oszczedzac, nie do konca.jest tak ze "byle do pessara"... jesli zaczna sie skurcze,( a Polkosia pisala o twardnieniach brzucha) to pessar ani szew ich nie powstrzyma. On ma tylko funkcje wspomagajaca szyjke wlasnie przed nadmiernym skracaniem ale uwazac i oszczedzac sie trzeba nadal...wiem bo mam zalony od ponad 2 miesiecy, pisalam wczesniej. Nie mowie zeby straszyc czy cos, ale naprawde ruch w granicach zdrowego rozsadku a nie jakies 5 godzinne zakupy itp.
Dobranoc, czekam na dobre wieści jutropolkosia lubi tę wiadomość
-
Witamy
Wyprawiłam R do pracy,zjadłam bułeczkę a teraz wcinam chałwe kupiona wczorajPol kg to i tak dla mnie mało:D
Wgl to R chodzi drugi tydzień na rano po 10h i nogi bolą go bardzo...smutno mi...ale nie mogę pomóc:(
Polkosiu jak się czujecie ?:* babuszką się nie przejmuj. Ja jak pierwszy raz leżałam w szpitalu to dostałam sale gdzie była meeeegaaaa chrapiąca kobieta. Z płaczem prosiłam o przeniesienie i jedyne wolne miejsce zajęłam w innej sali
Szczęśliwa wzajemnie wzajemnie:D
Annaa moja siostra chciała taki ale mała gondola niby była i wybrała adbor bartolino
Co do wózków to ja chciałam tańszy ZAGMA X6 lub IBIZA albo droższy izzy go miętus eknie pptrafie wybrać buuu
Jeszcze pytanie do Pań od kotkow...mój po kastracji ma mokry nosek a nigdy nie miał...to normalne?
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, pisałam na fb, to pewnie niektóre z Was wiedzą, że jestem od środy w szpitalu. Porobili mi usg i spdawdzali przepływy -wszystko ok. Zalecają zrobienie jeszcze echo serca. Oliwka waży 1450g. Codziennie robią mi KTG i mierzą 5x dziennie tętno płodu. Obym dzisiaj wyszła... no, ale sie nie nastawiam.
polkosia, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja juz po sniadanku , właśnie koncze pić zielona herbatke przed książka i zaraz się zabiorę za aplikacje luteiny i potem szykowanko jakieś .
Dziś Wam wrzuce foteczke jak pięknie rosniemy , a juz jest co pokazać hihi
Polkosia a masz Ci los ... Jak na złość
Agania obys wyszła ! Najważniejsze , ze wszystko oki z maluchem :*polkosia lubi tę wiadomość