Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka25 wrote:Agatka a czemu myślisz że octenisept nic nie daje? Masz jakieś doświadczenia?
Przecież to jest środek odkażający, posiada substancję aktywną, zabija wirusy, bakterie i grzyby, i teraz stosuje się go przed większością zabiegów, na skórę i błony śluzowe. Nie rozumiem porównania z wodą....
Polkosia - kciuki, 3maj się, bd dobrze!
Octeniscept, owszem bakterie i moze zabija, ale nie tak jak spirytus i nie wysusza tak pępka jak spirytus, dlatego można pisknac octeniceptem, ale najlepszy jest spirytus.BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Piękne macie łóżeczka!
Paula, ale fajna waga. Jutro już na pewno 2 będzie z przodu
Ja wstępnie ogarnęłam torby do szpitala. Jutro będę kończyć jeszcze. Oczywiście nie wszystko się pomieściło, ale w razie czego mąż dowiezie co trzeba.
Pewnie jeszcze potem zajrzę, aby sprawdzić, czy Polkosia coś napisała.
Na razie mówię Wam już jednak dobranocpolkosia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Sliczne macie te rzeczy..uwiwlbiam zdjecia ktore wstawiacie
Mi niby kolezanka powiedziała żeby nie kupowac newborn tylko dwójki od razu ale nie chce mi sie wierzyć zeby od razu takie duze byly potrzebne. .
Polkosia kciuki nadal zacisniete daj znac koniecznie co i jakszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Polkosia trzyma nas w niepewności:D napewno wszystko jest dobrze
Aaaaaa i jeszcze dzisiaj nie dojechałam do mamy ale zadzwoniła i powiedziałam jej wprost,że ja już dawno pościel i wózek wybrałam no i tak rozmawiałyśmy i powiedziała,że dołoży nam tysiak a jak braknie czy będziemy chcieli więcej to mamy mówić ale wszystko ma być nowiuśkieona przejeła się chyba tym że łóżeczko chcieliśmy używke heh ale ważne że wyjaśniona sprawa i w niedzielę jadę pokazać jej co wybrałam
polkosia, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, agaton, Bąbelek, Blondik lubią tę wiadomość
-
Przyjęli mnie na oddział, jestem po pobraniu i czekam na ordynatora. Mają mi założyć pessar, czekam na wyniki. Jutro decyzja czy zostanę na kilka dni, bo będą podawać sterydy, ale jak nie to i tak dopiero w poniedziałek wyjdę.
Agatka, nie wiem czemu do Praskiego. Tak mi kazał, to tak przyjechałam... Jestem w sali dwójce, ale sama, więc super. Odział jest nowy i wszystko piękne i czysto. Zobaczymy jak opieka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 20:42
nat_alia, Blondik lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
rah wrote:W 35tc? Przeciez to juz prawie donoszone i płucka sa rozwinięte nie?
Niby tak, ale jak widać różnie to się kończy. U mnie chcą się wstrzymać, bo w 34 tc już płuca są rozwinięte. Jak z kolejnych KTG skurcze nie wyjdą, to może uda mi się to pominąć.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wredotka wrote:Estrella, Lexie - śliczne pościele!
Paulla - kawał chłopaka! Jeszcze trochę i będziemy tulić
Lexie - gdzie kupiłaś takie fajne literki?
Kochana na allegro,w razie czego tu masz linka
http://allegro.pl/literki-3d-20cm-imie-dziecka-2-dekory-trans-gratis-i5610418458.htmlWredotka lubi tę wiadomość
-
Polkosia trzymamy kciuki za was
polkosia lubi tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Agatka a czemu myślisz że octenisept nic nie daje? Masz jakieś doświadczenia?
Przecież to jest środek odkażający, posiada substancję aktywną, zabija wirusy, bakterie i grzyby, i teraz stosuje się go przed większością zabiegów, na skórę i błony śluzowe. Nie rozumiem porównania z wodą....
Polkosia - kciuki, 3maj się, bd dobrze!polkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Niby tak, ale jak widać różnie to się kończy. U mnie chcą się wstrzymać, bo w 34 tc już płuca są rozwinięte. Jak z kolejnych KTG skurcze nie wyjdą, to może uda mi się to pominąć.
A na pierwszym ktg wyszły skurcze?polkosia lubi tę wiadomość
-
Polkosia dobrze , ze jednak trafilas do szpitala i tam sie Toba -Wami zajma
Teraz juz bedzie tylko dobrze
Paulla fajnie , ze wyjasilas sprawe z mama i mozesz sama podjac decyzje co do zakupow
ja po dzisiejszym wypadzie do lasu -padlam na 3h . o ja bede robic noca?
polkosia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015