Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek wrote:Lexie, jest jeszcze jedna opcja z Pampersami. Otóż nie wiem czy nie zaryzykować i kupić on-line w Smyku- New Born, 2-5 kg, 1x78 szt oraz Mini, 3-6 kg, 2x72 szt. Razem 116,99zł i to jest mniej więcej zapas na miesiąc..
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jakiś czas mnie nie było... starałam się czytać i mniej więcej jestem na bieżąco... nie udzielałam się jednak bo tak szybko piszecie, że zanim nadrobię jeden wątek to już jest następny
Cudowne macie brzuszki, a sesje absolutnie fantastyczneja sesji nie będę miała bo raz, że mąż nie chce, a dwa, że ja i tak jestem niefotogeniczna
Polkosia trzymam kciuki za Ciebie i Klementynkę!
Widziałam, że ostatnio, któraś z Was pytała o zmęczenie po śniadaniu... Też tak mam... jakieś pół godziny-godzinę po zjedzeniu śniadania opadam z sił. Muszę się wtedy położyć lub przynajmniej posiedzieć i odpocząć. Sprawdzałam, że zawsze mam wtedy dość wysoki puls... nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje ale widzę, że nie jestem sama...
Co prawda komplecik jeszcze w drodze ale mam zdjęcia mojego kompletu od Natali tak więc się chwalę
Komplecik do łóżeczka:
Śpiworek i podusie:
Komplet do wózka:
I wczoraj odebraliśmy ze sklepu furę i fotelik mojej małej
W następnym tygodniu ma być łóżeczko i kupujemy meble tak więc będzie już praktycznie wszystkoLexie, madu, ola.321, Bąbelek, nat_alia, Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, annggela, soraya, paula1, rah, agaton, linka220, lojkalojka, onka, stokrotka25, ~Rewianka~, Magnosia, lili_madlen, polkosia, jaroszka, Blondik, Amerie lubią tę wiadomość
-
Aaaaa,doszła nareszcie pościel do łóżeczka! Ubrałam aby zobaczyć jak się to prezentuje a potem do prania!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8fef0ddae41.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0eb4b8eb176.jpgestrella, madu, ola.321, Bąbelek, nat_alia, Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, annggela, soraya, paula1, agaton, linka220, lojkalojka, onka, stokrotka25, ~Rewianka~, Magnosia, lili_madlen, polkosia, jaroszka, Blondik, Amerie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polkosia trzymamy kciuki trzymaj się tam z Klementynka :*
Estrella fajne cudeńka kupiłaś dla córci:)
Wózek mam taki sam model tylko kolor inny
A ja się zastanawiam właśnie nad pielęgnacją pępuszka...bo kiedyś byl spirytus a teraz jakieś Octanisepty cuda wianki....chyba zostanę przy spirutusie. Rozrabialo sie chyba w proporcji 3 do 1. I bardzo fajnie wysuszało pępek,mojej malej szybko odpadł i nie bylo problemów:)polkosia, estrella lubią tę wiadomość
-
Polkosia trzymaj sie !
Lexie i estrella super kompleciki
Bylismy w ikei, juz wybralam dywanchcialam niebieski ale nie ma
wiec zrobie motyw zielony. Juz kupilam zielona lampke i pluszowa pilke
w sobote zaczynamy
Lexie, szczesliwa_mamusia21, agaton, lojkalojka, polkosia, estrella lubią tę wiadomość
-
Po wizycie Mały waży 1999g w 31tc
pozostaje chłopcem
uśmiechał się do mamusi
chcę go tulić
madu, annggela, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, soraya, BATTINKA, Bąbelek, nat_alia, Wredotka, paula1, ola.321, Muffinka1019, agaton, Lexie, onka, lojkalojka, stokrotka25, Magnosia, lili_madlen, ss, zakocona, polkosia, ewwiel, Nynusia, magdallenee, jaroszka, estrella, Blondik lubią tę wiadomość