Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek wrote:Słyszałycie? matka z Gdyni piła przed porodem. Po porodzie miała 1,8 a dziecko 1,7 promila.. Szkoda słów
masakra
A o tym Samuelu L co 10 letnia dziewuszke bezbronna zajumal siekiera ... ;/.
-
Polkosiu o rany!! ale nie przejmuj się moja przyjaciółka miała tak samo z szyjką, w 30 tygodniu miała krótką szyjkę, oprócz tego od płaczu (bo zmarł jej tata) dostała rozwarcia, wzięli ją do szpitala, dostała coś na rozwój płucek dla małego i do domu z nakazem leżenia...i doleżała sobie do 37 tygodnia
tak, że widzisz.... na pewno dasz radę...
Piękne brzuszki dziewczyny, eh te nasze pępki ja rano mam schowany, jak się najem to wieczorem już na wierzchu heheSesja też mi się marzy, ale jakoś nie mogę się zorganizować
Byłam dziś odkupić fotelik MaxiCosi, używany ale dosłownie jak nówka i dziewczyna mówi że mało go używała, bo jej córka była wcześniakiem więc tylko do lekarza, więc ja się pytam, czy mogę wiedzieć w którym tygodniu urodziła a ona mówi w 33!!!! A ja 33 i tak sobie myślę, że chyba już spakuję torbę, booooo na razie nic nie poprane, kosmetyki nie kupione UPSSSSSSSSS trochę się przeraziłam (dobrze że fotelik jest
Ps. byłam na ktg położna mówi że 40 po czym wyszła i...........o mnie zapomniała, ktg miałam 75 minuttttttttttttttttttt ale bicie serduszka mojego bejbiczka to jak muzyka dla uczu, więc jakoś dałam radęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 19:21
nat_alia, Lexie, lojkalojka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy:*
Szczęśliwa właśnie uparciuch nie chciał tej 2!
Bąbelek serio? Nie słyszałam i nie chce...pijaczka...bleee
ZakreconaOna no to się w głowie nie mieści:(
Annggela kciukaski za jutrzejszą wizyte:*
Hmm wgl nie pamiętam ile miała poprzednio na badaniu szyjka ale teraz miałam 3,2. Wszystko ok. Ale siostra od 5tego msca spuchnięta i jutro do szpitala idzie bo możliwe że coś z nerkami...na szczęście został im zakup wózka tylkomoże leżeć
i ktg będzie miała pierwszy raz a ja pamiętam to cudowne uczucie
po 35tc u mojej gin dopoero bede miała buuu
szczesliwa_mamusia21, annggela lubią tę wiadomość
-
a to nasze łóżeczko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b72eed0e427a.jpgMuffinka1019, nat_alia, agaton, Lexie, szczesliwa_mamusia21, onka, madu, lojkalojka, annggela, stokrotka25, ZakręconaOna, ~Rewianka~, lili_madlen, paula1, PauLLa, ola.321, polkosia, ewwiel, Nynusia, jaroszka, estrella, Bąbelek, agania, Blondik lubią tę wiadomość
-
Piękne macie łóżeczka dziewczyneczki, ja jak już będę miała swoje w całości gotowe to też prześlę
Ja zdecydowałam się na prywatną wizytę, bo moja położna mnie wkurza... i cały ten angielski do dupy system. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będą mieli miejsca... dziś niestety za późno żeby to sprawdzić -
aagatkaa1984 wrote:Octenisept, na pępek, to jak polać woda, nic nie daje
najlepsze sa te waciki nasączone spirytusem
Agatka a czemu myślisz że octenisept nic nie daje? Masz jakieś doświadczenia?
Przecież to jest środek odkażający, posiada substancję aktywną, zabija wirusy, bakterie i grzyby, i teraz stosuje się go przed większością zabiegów, na skórę i błony śluzowe. Nie rozumiem porównania z wodą....
Polkosia - kciuki, 3maj się, bd dobrze!