Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Kupiłam wczoraj te staniki http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0325027001.html, są mięciutkie i bardzo wygodne. Polecam
A jak z rozmiarówką?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia, ja mam Mkę. Są inne
Chodzę w jednym już pół dnia i właściwie go nie czuję, dobrze podtrzymuje piersi i jest taaaki mięciutki
jacusianka, daj znać czy kupiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 13:36
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Polkosia trzymam za Was kciuki! Dużo odpoczywajcie, porozmawiaj z córką, a zobaczysz, że jeszcze trochę posiedzi
Śliczne macie dziewczyny brzuszki, takie zgrabne jesteście... super! Ja przy Was to jak słonica bym wyglądała
Dziś przyszedł komplecik dla mojej córeczki, który Wam wczoraj pokazałam i jestem bardzo zadowolonajakość i wykonanie - super
No i dziś zrobiłam pierwsze dzieciaczkowe pranko, pierwsza suszarka właśnie się suszy
Co do brzucha to mnie ostatnio też zaczął pobolewać... jak za dużo porobię to czuję napinanie. Wczoraj wieczorem pojechaliśmy na zakupy do Auchan i tak długo chodziliśmy, że brzuch zaczął boleć. Stanęliśmy w kolejce pierwszeństwa i oczywiście nikt nie miał zamiaru nas przepuścić. Dopiero po chwili Pani stojąca w kolejce przy innej kasie mnie zauważyła i dość głośno zaczęła mówić, że przecież to kasa pierwszeństwa, że powinnam bez kolejki podejść... Zaalarmowała tym samym kasjerkę, która kazała nam podejść tak więc ludzie musieli nas przepuścićChociaż o wiele lepiej zachowała się kasjerka w Tesco gdzie mięliśmy dosłownie 3 rzeczy, kolejki jak to przed świętem były długie, a wszyscy udawali, że mojego brzucha nie ma
Przyszła kasjerka otworzyć kolejną kasę i już ludzie zaczęli się rzucać z wypchanymi koszami, na co Pani powiedziała, ze jako pierwszą prosi Panią w ciąży
Nie powiem miło mi się zrobiło... widać, że niektóre kobiety potrafią inną zrozumieć
Ale wracając jeszcze do dolegliwości ciążowych to brzuch mnie pobolewa, spina się, w nocy bolą mnie biodra, dziś jeszcze kolana i dłonie. Czuję się jak staruszka, która powinna tylko siedzieć i nic nie robić... tylko, że ja tak nie potrafięszczesliwa_mamusia21, polkosia, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Mnie to nie przekonują stanik z sieciowek i to do tego w rozmiarowce S, M i L....stanik musi byc mega dopasowany, szczególnie pod biustem, wszystko ma byc raczej opięte. Poza tym jak mozna kilkanaście kobiecych rozmiariow biustu zmieścić w trzech
Ale nic każdy robi jak chce, a to jest tylko moje zdanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 13:47
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ja póki co chcę kupic na chwilę, o ile się zmieszczę w L:) póki co mam jeden z alles mama. Mam go od 1,5 m-ca i jest ok:) zobaczymy jak po porodzie:) a jak już mi sie rozmiar unormuje to lecę do bradonny, żeby mi dziewczyny dopasowały
[/url]
[/url]
-
Agaton, mam mieszane uczucia
Pokój nie jest gotowy, w domu ogólny syf, wszystkie rzeczy w kartonach... Ale z drugiej strony cieszę się, że już z nami będzie. Lekarz mówi, że byle skończyć 34tc i bez żadnego długiego pobytu sobie spokojnie wyjdziemy.
Zastanawiam się tylko jak akcja porodowa będzie wyglądać... O DN mogę zapomnieć, ale teściowa mi załatwiła wejście na Karową (mam się na kogoś powołać), to mam nadzieję, że uda się naturalnie.agaton lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej, hej
miał już ktoś GBS? Ja miałam dzisiaj, wydawało mi się zabawne... najpierw dostałam do ręki taki patyczek jak do uszu, tylko większy i miałam go poślinić, a potem ten patyczek doktorek wsadził mi płytko w odbyt.
Potem drugi taki sam patyczek wsadził w pochwę, tylko już nie poślinionypolkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia, a czemu nie chcesz na żelaznej spróbować? Karowa to chyba jeszcze trudniejszymi przypadkami się zajmuje.
I jak się akcja porodowa zacznie, to czemu miałabyś nie móc urodzić naturalnie, jak poród będzie przebiegał bez komplikacji? To już spory dzieciak przecież. Zresztą a nuż widelec jeszcze leżąc na tyłku donosisz ciążę mając ten pessar
Ja się w końcu położyłam. Chyba już nie dam rady nic dzisiaj zrobićOleję też chyba wycieczkę do makro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 14:06
-
zakocona wrote:jaroszka, to są jak staniki sportowe, a tam najczęściej masz takie rozmiarówki. Ja nie chcę nic opiętego, bo mi niewygodnie na razie. A tym bardziej do spania. Jak w opiętym można spać w ogóle?
Nie wiem jak mozna spać, bo nie śpię w stanikach ani opietych ani sportowych.
Nie doczytalam, ze ma Ci służyć do spania, myślałam, ze do codziennego użytkowania.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Kupiłam wczoraj te staniki http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0325027001.html, są mięciutkie i bardzo wygodne. Polecam
Pokłosia jak masz pessar i pojedziesz z przedwczesnym porodem, to bez powołania Cię przyjmą, chyma, że nie mają miejsc na oiom -
jaroszka, nie śpisz, bo nie masz mleka jeszcze, bo nie karmisz, a czy w nocy karmiąc nie będzie ci leciało, to nie wiesz
I owszem również obecnie będę w nich chodziła, bo i tak większość chodziłam bez, bo mnie wszystko uciskało, tak mi cycki skoczyły o rozmiary i nie zamierzam wydawać ponad 200zł na 1. stanik tylko, by mieć na samą ciążę. Do brafitterki pójdę dopiero jak zacznę karmić i będę wiedziała, na jakim rozmiarze staną cycki.
agatka, tak. W Złotych jest HM mama na dziale dziecięcymW arkadii też na pewno jest, bo tam też dział dziecięcy mają. Ja ciuchy noszę S, ale stanik mam M kupiony. Polecam przymierzyć w każdym razie
ss lubi tę wiadomość
-
Też w HM zamierzam kupić staniki, może się skuszę na te sportowe. Tylko.. muszę jechać do innego miasta bo u mnie dziady sprzątnęli dział mama
W końcu dokonałam zamówienia na Gemini, co za ulga!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 14:22
madu, polkosia lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:jaroszka, nie śpisz, bo nie masz mleka jeszcze, bo nie karmisz, a czy w nocy karmiąc nie będzie ci leciało, to nie wiesz
I owszem również obecnie będę w nich chodziła, bo i tak większość chodziłam bez, bo mnie wszystko uciskało, tak mi cycki skoczyły o rozmiary i nie zamierzam wydawać ponad 200zł na 1. stanik tylko, by mieć na samą ciążę. Do brafitterki pójdę dopiero jak zacznę karmić i będę wiedziała, na jakim rozmiarze staną cycki.
agatka, tak. W Złotych jest HM mama na dziale dziecięcymW arkadii też na pewno jest, bo tam też dział dziecięcy mają. Ja ciuchy noszę S, ale stanik mam M kupiony. Polecam przymierzyć w każdym razie
W Arkadii pomimo tego, że jest dział dziecięcy to działu mama nie ma - zlikwidowali go 2-3 miesiące temu (przed wyprzedażami).