X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wstawiłam ciasto do piekarnika 15 minut temu, a jeszcze nie rośnie, dałam 2 łyzeczki proszku do pieczenia, chyba dawno powinno wystrzelić co nie? Matko, ja nawet najprostszego ciasta nie umiem zrobić :/

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka fajne kocyki, ale cena też niezła...jak dla mnie kosmos hehe

• agaton Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:

agaton, a późniejsze USG co ci wykazało? Masz się sugerować terminem z OM czy z USG?
    Zakocona, zebym to ja wiedziała czym się sugerować hehe:D
    OM - 1.10
    1USG - 6.10
    2USG - 17.10 :D
    I bądż tu mądry;)
    Sugeruję się tym, ze byle nie urodzic przed terminem kiedy mężu może pojedzie na tydzień do Austrii do pracy ;) Będę zaciskac nogi, a potem niech sie dzieje wola nieba ;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie również lamilou ceny ma za kosmiczne. Ja na allegro kupiłam i jestem zadowolona z rzeczy :)

agaton, ależ u ciebie rozbieżności :P Dobra to zmienię ci datę na liście w takim razie.

agaton lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja idę na jakieś zakupki w przyszłym tygodniu :D będzie kaska, będą i cycki do karmienia i jakieś kosmetyki dla dzieciaczka :D i wogóle już jestem podjarana jak nastolatka na myśl o dyskotece :)

agaton, lojkalojka, Blondik, Bąbelek lubią tę wiadomość

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Agatka fajne kocyki, ale cena też niezła...jak dla mnie kosmos hehe
    Wiem, ze cena jest spora, ale jakos tez jest swietna. One sa praktycznie niezniszczalne, można je prac, brudzić, prac, brudzić i po latach jak nowe, wiec postanowiłam juz je kupić

polkosia lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to tak. U mnie cecha długoletniej żywotności nie zdaje egzaminu, bo i tak wolę i lubię kupić zawsze nowe, więc się tym nie sugeruję :)

agania, agaton lubią tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka, kocyki z IKEI, które były kiedyś po 5zł, a obecnie są po 10, mam od lat, dla kotów i dla nas, brudzone i prane x razy i to w czasem po kociętach wygotowywane, i nic z nimi się nie stało, więc nie wierzę w koszt tych kocyków lamilou ;)

edit:
    zajrzałam sobie na wrześniówki. i policzyłam stosunek cc do sn. Rany 12 cc i tylko 6 sn..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 14:49

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalia - 100 lat :)

zakręcona - to przykre bardzo, trzymam kciuki za babcię niech walczy!!!

arielka - piękny pokoik :)

i nie pamiętam co jeszcze miałam napisać bo sporo było do nadrobienia :).

Wróciłam też od gin więc szyjka na szczęście trzyma, więc powinnam dać radę do terminu cc - jeszcze 12 dniiii :).

Ja mam 3 kocyki, jeden mniejszy bawełniany, jeden średni z minky i jeden ocieplany z minky troszkę większy z podusią (ale nie wiem kiedy podusia się przyda). Do tego ostatniego mam w komplecie rożek i organizer :).

Ponieważ szyjka ok to muszę dokończyć sprzątanie mieszkania, a jutro pewnie kurier przyniesie materac :).

Mikejla, agaton, stokrotka25, nat_alia, lili_madlen, estrella, Nynusia, Blondik, Amerie lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przemęczaj się za bardzo!!

ola.321 lubi tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam i wypadam, bede nadrabiać jak wrócę o ile dam radę ;)

Narazie chwale sie paznokciami: hybryda na rączkach, zwykły lakier na nóżkach :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df025a580c47.jpg

I jak?

madu, agaton, Mikejla, ewwiel, Natka88, ola.321, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, paula1, lili_madlen, estrella, lojkalojka, BATTINKA, Nynusia, annggela, Blondik, Lexie lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podgrzewam obiad i czekam na męża, a o 15:30 wyjeżdżamy juz na usg....

Buziaki i dzieki za kciukasy :)

szczesliwa_mamusia21, ola.321, nat_alia, Arielka, BATTINKA lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola super, że wszystko ok. Ja też mam 3 kocyki, jeden grubszy, drugi cieńszy i trzeci własnej roboty - wełna + minky
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47480adfee4c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 14:58

zakocona, madu, Natka88, ola.321, Mikejla, agaton, paula1, lojkalojka, Nynusia, polkosia, Blondik, rah, Bąbelek, mała.mi, jaroszka, Lexie lubią tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka fajne masz stópki :D ja to mam takie krzywaki, że ich bym nie pokazała haha

jaroszka lubi tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no piękności ! :) Trzymamy kciuki za wizyte :*

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla - postaram się nie przemęczać ;), teraz to nie trudne bo po chwili sapię okropnie i muszę usiąść ;)

jaroszka - pięknie :), ja mam takie człapaki a nie stopy więc nie mam się czym chwalić ;) więc Mikejla łączę się z Tobą w bólu :P

ewwiel - no piękny ten kocyk!!! ja trochę zdolności manualnych mam może kiedyś się nauczę i będę takie cuda robić :)

agaton, ewwiel, jaroszka lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    agatka, kocyki z IKEI, które były kiedyś po 5zł, a obecnie są po 10, mam od lat, dla kotów i dla nas, brudzone i prane x razy i to w czasem po kociętach wygotowywane, i nic z nimi się nie stało, więc nie wierzę w koszt tych kocyków lamilou ;)

edit:
    zajrzałam sobie na wrześniówki. i policzyłam stosunek cc do sn. Rany 12 cc i tylko 6 sn..
    Zakocona moze i tak, ale ja mam doświadczenie z corka, ze mialam miliardy kocykow tańszych i żaden mi nie odpowiadal, a teraz mam dwa i spokojnie mi wystarczą. Jedndemu wystarczy to, drugiemu to. Ja uważam, ze one nie mogą konkurować z żadnymi innymi, bo są bardzo lekkie i niezniszczalne, wiec wole kupic mniej innych gramotli, ciuszków itd,a zainwestować w cos, co przyda mi sie na lata

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam od przyjaciółki ! Rany ale mi dziś niedobrze , mdłości mnie mecza strasznie .
    Zakocona zmien mi TP jakbym mogła prosić na 24 :)
    Jaroszka czekam na wieści:)

Ja juz dziś pierwsza pralke wypralam ciuszkow i jeszcze czekają kolejne partie . Szok ile tego mam: o

madu, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka to teraz do łóżeczka , herbatka i odpoczywaj ! :*

Wczoraj czytalam wrzesniowki i akurat napisala mama tego bobaska co sie urodzil taki duzy , pisala ze miala maly brzuszek i wszyscy byli w szoku gdzie on sie tam zmiescil i ze juz 62cm sa na niego za małe , od tej pory boje sie ze ja bede miala takiego klocuszka i chyba kupie wiecej wiekszych rzeczy ! Kurde no ciekawe ...

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To patrząc na swój kałdun, nasz Tadek będzie mały :). Porównywałam sobie brzuszki i ja nie ogarniam czemu mój jest taki okrągły, mega wystający i w ogóle duży. Przez to tak mi cholernie niewygodnie ciągle..

Zakręcona, zmieniłam :)

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 2026 2027 2028 2029 2030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ