Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:
agaton, a późniejsze USG co ci wykazało? Masz się sugerować terminem z OM czy z USG?
OM - 1.10
1USG - 6.10
2USG - 17.10
I bądż tu mądry;)
Sugeruję się tym, ze byle nie urodzic przed terminem kiedy mężu może pojedzie na tydzień do Austrii do pracyBędę zaciskac nogi, a potem niech sie dzieje wola nieba
-
Mikejla wrote:Agatka fajne kocyki, ale cena też niezła...jak dla mnie kosmos hehe
polkosia lubi tę wiadomość
-
agatka, kocyki z IKEI, które były kiedyś po 5zł, a obecnie są po 10, mam od lat, dla kotów i dla nas, brudzone i prane x razy i to w czasem po kociętach wygotowywane, i nic z nimi się nie stało, więc nie wierzę w koszt tych kocyków lamilou
edit:
zajrzałam sobie na wrześniówki. i policzyłam stosunek cc do sn. Rany 12 cc i tylko 6 sn..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 14:49
-
natalia - 100 lat
zakręcona - to przykre bardzo, trzymam kciuki za babcię niech walczy!!!
arielka - piękny pokoik
i nie pamiętam co jeszcze miałam napisać bo sporo było do nadrobienia.
Wróciłam też od gin więc szyjka na szczęście trzyma, więc powinnam dać radę do terminu cc - jeszcze 12 dniiii.
Ja mam 3 kocyki, jeden mniejszy bawełniany, jeden średni z minky i jeden ocieplany z minky troszkę większy z podusią (ale nie wiem kiedy podusia się przyda). Do tego ostatniego mam w komplecie rożek i organizer.
Ponieważ szyjka ok to muszę dokończyć sprzątanie mieszkania, a jutro pewnie kurier przyniesie materac.
Mikejla, agaton, stokrotka25, nat_alia, lili_madlen, estrella, Nynusia, Blondik, Amerie lubią tę wiadomość
-
Wpadam i wypadam, bede nadrabiać jak wrócę o ile dam radę
Narazie chwale sie paznokciami: hybryda na rączkach, zwykły lakier na nóżkach
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df025a580c47.jpg
I jak?madu, agaton, Mikejla, ewwiel, Natka88, ola.321, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, paula1, lili_madlen, estrella, lojkalojka, BATTINKA, Nynusia, annggela, Blondik, Lexie lubią tę wiadomość
-
Ola super, że wszystko ok. Ja też mam 3 kocyki, jeden grubszy, drugi cieńszy i trzeci własnej roboty - wełna + minky
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47480adfee4c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 14:58
zakocona, madu, Natka88, ola.321, Mikejla, agaton, paula1, lojkalojka, Nynusia, polkosia, Blondik, rah, Bąbelek, mała.mi, jaroszka, Lexie lubią tę wiadomość
-
Mikejla - postaram się nie przemęczać
, teraz to nie trudne bo po chwili sapię okropnie i muszę usiąść
jaroszka - pięknie, ja mam takie człapaki a nie stopy więc nie mam się czym chwalić
więc Mikejla łączę się z Tobą w bólu
ewwiel - no piękny ten kocyk!!! ja trochę zdolności manualnych mam może kiedyś się nauczę i będę takie cuda robić
agaton, ewwiel, jaroszka lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:agatka, kocyki z IKEI, które były kiedyś po 5zł, a obecnie są po 10, mam od lat, dla kotów i dla nas, brudzone i prane x razy i to w czasem po kociętach wygotowywane, i nic z nimi się nie stało, więc nie wierzę w koszt tych kocyków lamilou
edit:
zajrzałam sobie na wrześniówki. i policzyłam stosunek cc do sn. Rany 12 cc i tylko 6 sn.. -
Wrocilam od przyjaciółki ! Rany ale mi dziś niedobrze , mdłości mnie mecza strasznie .
Zakocona zmien mi TP jakbym mogła prosić na 24
Jaroszka czekam na wieści:)
Ja juz dziś pierwsza pralke wypralam ciuszkow i jeszcze czekają kolejne partie . Szok ile tego mam: omadu, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Zakrętka to teraz do łóżeczka , herbatka i odpoczywaj ! :*
Wczoraj czytalam wrzesniowki i akurat napisala mama tego bobaska co sie urodzil taki duzy , pisala ze miala maly brzuszek i wszyscy byli w szoku gdzie on sie tam zmiescil i ze juz 62cm sa na niego za małe , od tej pory boje sie ze ja bede miala takiego klocuszka i chyba kupie wiecej wiekszych rzeczy ! Kurde no ciekawe ... -
To patrząc na swój kałdun, nasz Tadek będzie mały
. Porównywałam sobie brzuszki i ja nie ogarniam czemu mój jest taki okrągły, mega wystający i w ogóle duży. Przez to tak mi cholernie niewygodnie ciągle..
Zakręcona, zmieniłamszczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość