Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis mam na obiad kotleciki wolowe, plus sałatka i moze
frytki pieczone. Jej, powiem Wam, ze te kotlety nie dosc, ze śmierdza krowa (a przed ciążą uwielbialam wołowinę!) to jeszcze wyglądają jak jedzenie szpitalne:DNynusia lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
ZakręconaOna wrote:No właśnie pasek się zabarwil na 9 kochana z tego co z mama odczytalysmy a ta 7 zabarwiona to po prostu mocz poszedł w gore to po środku to tester który zabarwia się na kolor takie jakie jest ph
No widzisz, ja nie umiem tego odczytać, czarna magia dla mnie. -
ZakręconaOna wrote:PH sprawdzalam z moczu
Aaaaato zmienia postać rzeczy, myślałam, że sprawdzałaś czy wody się sączą
u mnie ph z moczu zazwyczaj koło 9. A odczuwasz jakieś bóle nerek, pęcherza, albo zmieniony kolor moczu czy coś? Bo to ph to wysokie, jakby infekcja jakaś?
edit: u mnie ph koło 6,5 - 7co ja piszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 14:55
-
PH z moczu pod względem wód sprawdzalam właśnie .
Ostatnio miałam przy bakteriach parę dni temu z moczu w przychodni 6,5 a nagle kuzwa 9Mika mi pisała ze powyżej 8 może być jakiś mocny odczyn zasadowy ale nikt pewny nie jest więc za dzwonie do ginki jak zaraz zrobię jeszcze jeden pH test i zobaczymy co ona mi powie
-
O rany spałam chwile a tu 15
wykończona jakaś jestem a nic nie zrobiłam tylko wczoraj do 22 sprzątałam sypialnie
kurcze tak o obiedzie piszecie...ja to na zwykłą bułeczke z pomidorkiem mam chęć. Albo kluski leniwe z gotowana kapustą białą i pieczonym boczkiem
chyba skoczyć R do sklepu musi
Zakręcona tłumaczenie Twoje nie pomaga i tak ni huhu nic nie czaje. Jeśli faktycznie coś Cie nie pokoi to na ip śmigaj :* -
agania wrote:Dobra, to czarna magia całkowita już dla mnie co się po co sprawdza
ale jestem tępa. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie w porządku! Dzwoń do ginki i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Agania wcale nie jesteś tępa i nie musisz się na tym znać
Cholercia ja tez się na tym nie znam ale za głupca sie nie uważam:P
Nie bylo potrzeby mieć z tym do czynienia i się nie wie
Zakręcona bystra dziewczyna zaraz pewnie zalatwi sprawę -
My wracamy z ikei. Moje nogi i stopy! L poszedł na zakupy do biedry na obiad a ja czekam na niego w samochodzie, bo już nie mam siły. U nas będzie jakaś szybka potrawka chińska, bo kupiliśmy woka w końcu, bo akurat była promocja -15% na garnki i patelnie.
Zlalismy z rana naszą malinowke. Pachnie wyśmienicie
Dzisiaj nastawiamy nalewki ze śliwek, borówek i cytrynowo-imbirowapaula1 lubi tę wiadomość
-
Dzwonilam do mojej ginekolog i powiedziała ze mam przyjechać na kontrole do szpitala do niej , kurwa z 80 km ode mnie ( pojebalo ja
) a Ja auta nie mam ... Albo do siebie do szpitala bliżej ale stwierdzilam , ze poobserwuje się dzis jak będzie leciało dalej tak mocno chociaż nie leci w sumie tak wkładka gnoj ale czuje jak mi cos cienkie ale bardziej śluz w pipce wyciska ...
PH teraz znów sprawdziłam i wyszło 8-8,5 jakoś mniej więcej wiec i tak sporo . Popatrzeć na siebie muszę dziś i jak cos to wieczorem pojade na IP lub jutro .
Zakręcona no stres ! Chyba Ja będę nazwana siuskiem tez jak szczęśliwa .:p