Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam apetyt na wszystko ale nic mi i tak nie będzie smakować bo przez to przeziębienie mam podniebienie ze styropianu normalnie.
B. zaczyna dziś remont naszej nowej łazienkii cieszymy się tym nowym mieszkaniem, będę miała bardzo ładną kuchnie, w końcu w moich kolorach - szarości
jak już wstawimy sprzęt to porobię zdjęcia
A ja na obiad mam faszerowaną paprykę dziś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 12:21
Robimy drugiego Dziedzica
-
Siedzieć na forum w porze obiadowej i nie mieć nic przygotowanego, to jak strzał w kolano...
Do mnie przed chwilą dzwonił mąż, że umówił się ze znajomymi na 18 i żebym podskoczyła do sklepu i coś kupiła...luzik. Ale jak się tylko przebrałam i uczesałam, to zaczęła się taka ulewa, że nawet nie zamierzam nosa za drzwi wystawić. Mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo mi wszystkie bagietki wykupią!polkosia, ZakręconaOna, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki alarm !!! Mama i teściowa uznały ze brzuch poszedł w dół w sumie to ja też zauważyłam że już nie mam takiej kulki pod cyckami no i znów zaczęłam jeszcze częściej odczuwać parcie na siusiu... u mnie ciąża donoszona to następna niedziela także jeszcze tydzien chyba tak jak IviQ pisze trzeba się zacząć ogarniać.
Knedle ? Kiedyś uwielbiałamTeraz nie mogę patrzeć ....
Ja dziś na obiad robie polędwiczki z kurczaka z podpieczonymi ziemniaczkami i buraczki do tego
Zgaga to jest teraz moja przyjaciółka nie odstępuje mnie na krok jest ze mną i w dzień i w nocy... jednym słowem juz z nią nie walczę bo kompletnie nie chce się odczepic..
IviQ lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Dzięki jaroszka za pamięć
Od wczoraj od 14:00 nie wymiotowałam i o 16:00 byłam ostatni raz w toalecie na "rzadkiej kupie"także albo leki podziałały i picie coli, albo po prostu to jakaś wirusówka jednodniowa. W każdym razie z tych wymiotów mega bolał mnie brzuch w dole. Spanikowałam nawet wieczorem, bo bolał mnie razem z krzyżem, plecami i udami. I już sobie zaczęłam wkręcać, że to skurcze. Wzięłam dwie nospy i stwierdziłam, że jeśli nie pomoże to jadę na IP. Ale przeszło, został sam ból krzyża - ale to jednak od leżenia na narożniku w salonie, jak położyłam się w sypialni to od razu poczułam, że to ból kości po prostu z niewygodnej kanapy. Dzisiaj jestem już po śniadaniu - bułka z masłem i gorzka herbata. Nie odpuszczam diety, bo wiem, że takie grypy lubią wracać, więc nie zamierzam dzisiaj jeść normalnie.
jaroszka, soraya lubią tę wiadomość
-
Polkosia zmotywowalas mnie jak obejrzałam Twoje śliczne zdjęcia pokoiku
a kołyska jest cudna
A to moje dzisiejsze wypociny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae6657c103ca.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ced8befc5e54.jpgMikejla, estrella, ZakręconaOna, Little Frog, ola.321, Bąbelek, Magnosia, annggela, PauLLa, lojkalojka, zakocona, Fatim, Blondik, polkosia, aanaa, agaton, paula1 lubią tę wiadomość
-
Jaroszka na tym pewnie jak Roman odzyskał pamięć ?! Hahaha: D ojj kochana
Laski trochę zdezorientowana jestem . Mama pokazała mi jak zobaczyć pH tymi paskami i tam zrobilam i wynik taki: o Ja widzę pH 9 ;/ ale końcówka od dołu zabarwila się na zielono delikatnie ale dalej nie poszła ... Co sadzicie ? http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5a60c670789.jpg