Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie lekarze i w szpitalu w którym będę rodzic mówią ze 37t0d to ciąża donoszona i tym będę się kierować.
pełno moich znajomych miało tak samo , także widać ze co szpital i lekarz to opinia . Każda niech kieruje się w tym przypadku swoimi dokladnymi informacjami od lekarza , tak myślę będzie najlepiej:)
O matko ! Knedle ze sliwkami !do tego młoda kapustka i orgazm żywieniowy!
Wgle słuchajcie ...
Chwile stanelam nago w domu bo woda się lala , siostra szykowała się do Babci swojej do Łodzi bo na cmentarz do siostry Taty jada i nagle czuje a mnie po nogach leci ... Mokro , mokre uda przy wejściu do psiochy i zaczelam się śmiać z Karina (siostra ) ze popuszczam bo chwile wczesniej czulam mega parcie na pęcherz mimo , ze minutke wczesniej byłam w WC na siusiu , albo mi tak śluz wodnisty po luteinie leci bo jak się dotknelam głębiej to miałam biały taki jak właśnie rozpuszczona luteina ( co jest najbardziej prawdopodobne) albo sacza mi się wody stad taka mała ilość AFI i taki spad w ciągu 2 tyg , chociaż wiem ze AFI się zmniejsza przy końcówce juz . Jakas nadwyraz spokojna jestem i pewna ze to siuski albo śluz: D
A pH nie umiem na tych zje***nych papierkach sprawdzać haha jakiś badziewioch mi dala . -
Witamy
Mały szaleje od rana,Kocik po dwóch dniach wrócił,ja się jaram,że łóżeczko przyjdzie niedługo ale auta mechanik nawet nie tknąłmam nadzieję,że na środę będę miała...ale żyje nadzieją
Laski puchnięcieciem nie ma co się przejmować,bo po porodzie będzie wszystko ok
Ja mam zgage całe dnie. Niestety ale super tabletka od gin już na mnie nie działa. Te do ssania doprowadzają do mdłości,więc łykam je i czekam aż rozpuści się w żołądku,bo tak to też nie dziala.... -
ja mam sąłatkę i bułkę. dziś jestem sama cały dzień i nie chce mi się gotować
wczoraj przyjaciółka doradziła mi żeby spakowac do torby szpitalnej batoniki i red bulla dla męża, chłopa tez trzeba wspomócZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:U mnie lekarze i w szpitalu w którym będę rodzic mówią ze 37t0d to ciąża donoszona i tym będę się kierować.
pełno moich znajomych miało tak samo , także widać ze co szpital i lekarz to opinia . Każda niech kieruje się w tym przypadku swoimi dokladnymi informacjami od lekarza , tak myślę będzie najlepiej:)
O matko ! Knedle ze sliwkami !do tego młoda kapustka i orgazm żywieniowy!
Wgle słuchajcie ...
Chwile stanelam nago w domu bo woda się lala , siostra szykowała się do Babci swojej do Łodzi bo na cmentarz do siostry Taty jada i nagle czuje a mnie po nogach leci ... Mokro , mokre uda przy wejściu do psiochy i zaczelam się śmiać z Karina (siostra ) ze popuszczam bo chwile wczesniej czulam mega parcie na pęcherz mimo , ze minutke wczesniej byłam w WC na siusiu , albo mi tak śluz wodnisty po luteinie leci bo jak się dotknelam głębiej to miałam biały taki jak właśnie rozpuszczona luteina ( co jest najbardziej prawdopodobne) albo sacza mi się wody stad taka mała ilość AFI i taki spad w ciągu 2 tyg , chociaż wiem ze AFI się zmniejsza przy końcówce juz . Jakas nadwyraz spokojna jestem i pewna ze to siuski albo śluz: D
A pH nie umiem na tych zje***nych papierkach sprawdzać haha jakiś badziewioch mi dala .
Ja też mam tak po luteinie więc spokojnie -
Cześć!
Ja dxis zostaje sama, Maz jedzie do moich rodziców po przetwory i po rzeczynsiosry przy okazji, bo w pazdzietniku zaczyna studia:)) strsuje sie biedak, bo pierwszy raz do teściów beze mnie:) ale dzis wroci.. Mowi, ze nie xostawi mnie samej na noc;)
Mama właśnie tobi mi knedle ze sliwkami...mam nadzieje, ze nie podniesie mi cukru...
Co do owsianki to ja moge jesc tylko na wodzie, po owsiance na mleku mam zgage:( stopy tez mam wieksze, nawet jak padal deszcz chodzilam w meliskach;)
A wiecie, ze moja tesciowa robi mizerie na slodko?kiedy pierwszy raz bylam u tesciow jakos zjadlam, ale teraz...juz sie nie zmuszam
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Fatim no właśnie dlatego pisze , jakoś nadwyraz spokojna jestem hehe .
Ale kiedyś dziwilam się ze może tak śluz lecieć aż po nogach a teraz sama tego doswiadczylam hehe
Mika Ty wybredna babeczko
Nie no ale tak poważnie to Ja mam trzy kefiry które na prawdę mi smakuja , jeden w UK a dwa w Pl: p -
Blondik, ja mam torbę przygotowaną i tak do niej dorzucam jak coś mi przyjdzie do głowy
Wolę być przygotowana na wszelki wypadek
Ciasteczka dla męża też mam już wrzucone. Tylko problem jest taki, że cały czas je wyjadam jak się mi chce czegoś słodkiegoMam nadzieję, że nie trafi z moim porodem wtedy jak będę przed uzupełnianiem zapasów
Poza tym w końcu wydrukowałam sobie mapkę szpitala (tu teren szpitalny to normalnie osiedle i ciężko cokolwiek znaleźć), żeby mąż do mnie później z parkingu trafiłNo i zapisałam numer na taksówkę i przygotowałam kasę
Mam wszystko przy dokumentach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 12:04
-
Jacusianka Ja zawsze dodaje cukru do mizeri ale całkowicie na słodko nie robię chociaż lubię
Co do owsianki Ja np. Na wodzie nie zjem hihi muszę mieć mleczko .
A knedle dla mnie ??? Czy ktoś podzieli się z biedna zakręcona ?!aanaa lubi tę wiadomość