Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
37 tc 0 d to wiadomo ze 3 tyg przed terminem ale jak mówić rozpoczętym wtedy tygodniem to jest 38 wiec 2 tyg. Wychodzi , ze każda ma racje hehe: D
Mniejsza o to dziubaski: D ważne ze wiemy ze ok 36t6d -37 t0d i o: D hahFatim lubi tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Hej laski :*
Pytanie do tych ze skracającą się szyjką: czy miałyście/macie wrażenie, że głowa dziecka jest niżej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 10:33
-
Jejku bo się wczoraj wystraszyłam, mój za 2 tygodnie leci do PL na tydzień, a ja cały czas mam w głowie taką myśl "wtedy urodzę" chciałabym tak nie myśleć ale się nie da ;/ chciałabym urodzić jak już wróci. Wiem, że muszę się oszczędzać ale nie bardzo mam jak, przeprowadzka w toku, tzn, nawet nic jeszcze nie ruszyliśmy, dopiero dziś B. pojechał po materiały na łazienkę i zacznie coś grzebać, ale muszę posprzątać... no chyba, że mi mam pomoże.
A co do donoszonej ciąży to mi wychodzi wg belly równe 3 tyg. bo gonoszoną mam 1.10 a termin 22.10 no i ni chu chu to nie jest 14 dni
Cyce mi znowu urosły... czuję się jak dojna krówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 10:38
Robimy drugiego Dziedzica
-
A ja będę oglądać na wspólnejjjj!! bo przegapiłam 2 odcinki. D sam sobie jedzie po meble, w sumie tylko odebrać to po co tam ja? Tylko znów problem z praniem i znów prosić szwagierke... nosz kur...już mnie trafia. A okazało się, że mi podpieprzyli wszystkie pralki tego modelu i nawet na necie nie ma
Ja ogólnie nie czuję tak brzucha tylko jak się najem za dużo (często) lub w nocy jak się przekręcam i ciężko pozycje znaleźć. Tak ogólnie jest okej, chociaż młoda świrowała łapkami chyba przy pęcherzu wieczorem i to było widać nawet, więc pewnie też nisko jest, ale nie odczuwam tegojaroszka lubi tę wiadomość
-
Polkosia na słono jeszcze nie slyszalam o owsiance: D
Jaroszka pewnie ze dodaj cukru , nieznaczna jest taka mdla .
Wiedźma spokojnie , no jak zdarzy się ze urodzisz wczesniej to trudno ale wiem ze chcesz jak będzie maz , mam to samo . Czuje ze urodze wczesniej a bardzo chcialabym jak D przyleci juz a na 90% ma być na 13 października -
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Wg mojej lekarki ciąża jest donoszona w 37td0 (u mnie za 5 dni).
U nas dzisiaj pogoda w kratkę wiec dużej aktywności nie będzie. Trochę gotuje z Mama na zapas po porodzie, wczoraj knedle ze śliwkami mmmmBąbelek, ZakręconaOna, estrella, Fatim lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek. Jak zwykle mega do nadrobienia od wczoraj wieczora:D
co do płatków to ja lubie otręby owsiane i dorzucam siemie lniane i slonecznika, cynamon i cieple mleko. Pyyycha
Zakocona mi sie szyjka nie skraca, przynajmniej do ostatniej wizyty a mam wrazenie ze głowka dziecka jest dobre kilka cm nizej.... i tez sie zastanawialam czy oby na pewno ta szyka ma tyle samo stale.
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))