Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziewczyny, ja już lada dzień, ale nie czuję, zeby to się miało prędko zacząć, nawet skurczów nie miałam tych o których piszecie;) Zobaczymy:)
Ja owsianke zalewam wodą wieczorem (tylko płatki nie błyskawiczne, tylko te całe), dodaje orzechy włoskie np, albo laskowe, migdały. Rano dodaje miodu, nerkowce, czasami jabłko pokrojone w kosteczkę, albo maliny, jagody.
Najczęściej jem bez mleka ani jogurtu, bo średnio lubię, wole na wodzie, ale z jogurtem też by dobre było:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:51
-
Ja robię tak samo jak Polkosia owsianke
mniamcis ! Apropos muszę dziś kupić bo mi się skonczyla ...
Te błyskawiczne są dobre całkiem ale Ja wole taka samemu robiona prawdziwa owsiankeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:52
-
Fatim raczej 2tyg przed terminem nie 3.
Ja urodziłam młodą w 38+0 i mam wpisane w książeczce że ur.w 39 tyg. Także tak to liczą. Młodą przyszła na świat 06.04 a powinna 19.04 czyli dwa tyg przed.
Ja nie sprawdzę u siebie na wykresie bo takiego nie mambo nie prowadziłam...
ZakręconaOna, Fatim lubią tę wiadomość
-
agaton, pralka na szczęście działa
Nie wiem co bym bez niej zrobiła, jak ja tyle prać trzaskam w tygodniu
Fatim, na 2 tyg przed porodem jest donoszona, nie na 3. Skończony 37 tydz.
L pojechał do sklepu kupić mascarpone, nutellę, banany i syrop klonowy, a ja się biorę za robienie ciasta na naleśniki. Mniiiiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 10:17
agaton lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Płatki owsiane górskie ?? I nic wiecej nie dodajecie? A owocki, miód orzeszki ?
Zakręcona, uff, czyli nie oślepłam już całkiem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 10:22
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
jaroszka ja uzywam platkow gorskich zalewam ciepla woda i czekam z 15 min. A potem dodatki jak kto woli . Ja najczesciej dodaje troche cukru , troszke mleka i zurawine i orzechy nerkowca . Lubie tez opcje ze slonecznikiem i jakimis swiezymi owocami .
Wlasnie sprawdzalam wypis ze szpitala jak rodzilam corke i wyliczylam , ze urodzila sie 12 dni przed termiem . Jak tak bedzie z Leonem to na wrzesien sie nie zalapie
Moze uda sie trafic w imieniny mojej mamy 3 pazdziernik . Dodam , ze corka urodzila sie w urodziny mojej mamyTez by bylo fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 10:27
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015