Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie! Napisałam długiego posta i mi skasowało. Jak mnie wkurza to forum... Z komórki ciągle tak mam...
Lojka, mam to samo z tym poczuciem ociężałości. Najgorzej mnie męczą jednak zgagi, w zasadzie mam ją non-stop. Koszmar.
Zakocona, Ty to masz siłę, podziwiamzakocona lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć kochane
ja od 6 nie śpie a usnęłam koło 2...ostatnio każda noc jest podobna a jak wstanę już do łazienki to za Chiny nie usnę.
Mi do bóli ostatnio dołączyły cycki, wczoraj tak przemęczyłam szyjkę, że do dziś odczuwam skutki. Boję się, że ją mogłam skrócić wczorajszym dniem, ale teraz wypoczywam dalej więc liczę na to, że się wzmocni i damy radę
Moja nie raz tak kopie, że ręke potrafi mi podrzucić jak oprę na biodrzeZamierzam się oszczędzać do 19.09 a po tym terminie wracam do normalnego życia i mogę rodzić
Plany na dzisiaj - mąż ma złożyć komodę więc na siedząco będę układać ciuszki, rzeczy lub dyrygowaćpóźniej może zaprosimy jakiś znajomych żebym z nudów nie umarła
agaton lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle, to witam się w 36 tc!
Mąż ciągle małej gada, żeby już wychodziła, ale ja chciałabym ją urodzić w październiku. Przeraża mnie znak zodiaku panna
I że byłaby to 3 osoba w najbliższej rodzinie z września. Niech ma swoją imprezę urodzinową huczną, w październiku, a co
Mam nadzieję, że dotrwamy.
Wczoraj mało pisałam, bo kończyłam pokoik. Brakuje mi dywanu i rolety na okno, ale to już w poniedziałek ogarnę
Na razie wyszło to tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa5bcdca26f6.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1993b7ca0fa.jpg
Tam dalej jest garderoba i wielki bałagan, dopiero będę się za to brała... A kołyska spod okna idzie do sypialniWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 08:47
Magnosia, Fatim, zakocona, PauLLa, lojkalojka, Little Frog, agaton, Blondik, BATTINKA, Nynusia, annggela, paula1, Bąbelek, onka, soraya, Lexie, ola.321, estrella, jacusianka, agania, stokrotka25, ewwiel, aanaa lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
paula1 wrote:Polkosia to tak jak ja, tez mnie non stop zgaga męczy. Na FB mi poradziła jedna z dziewczyn zimne mleko i coś tam mi po nim lepiej, więc może też spróbuj.
Ja już się nie pierdzielę, jadę na Renniepaula1 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzięki polkosia
Choć ja to i tak widzę, że jest słabo u mnie z energią
Za tydz będzie (obym miała siłę!) intesywniejszy weekend, bo umówiliśmy się z moją koleżanką, która z Paryża przylatuje na weekend do warszawy na śniadanie, potem jedziemy na wystawę psów, a w nd chyba się przejdę na wystawę kotów, pogadać coś ze znajomymi hodowcami
a i polkosia, co do butów, jako, że jest chłodniej, to założyłam wczoraj swoje balerinki, musiałam wiele razy, je ściągać, bo mi tak stopy cisnęły, że masakra. Także to na pewno wina ciąży, że buty ci nie pasują. Ja mam tylko nadzieję, że wrócą do swojego rozmiaru po niej.
polkosia, super pokoik! Ta chmurka mi się bardzo podoba!
PS. od 23.09 to już nie panna, a wagaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 08:47
polkosia lubi tę wiadomość
-
Owsianeczka ! Mniaaaam , uwielbiam:)
Co do donoszonej ciazy u mnie wypada równo 1 października także tez niedlugoi wtedy juz mogę rodzic !
tylko kuzwa mój D będzie w Pl najprawdopodobniej kolo 13 października wiec mały niech czeka lepiej na Tatusia bo Tatuś będzie zły jak nie będzie przy porodzie hihi .
Melena rozumiem , to przejdz się pewnie jak daleko nie masz to na kontrole można iść .
Agaton Ty juz 37 tydzień , Jaaaaaa ! :o zazdroszcze bo Ty to juz lada chwila rodzic możesz a maluch będzie bezpieczny , donoszony: Dagaton, paula1 lubią tę wiadomość
-
Zakręcona, mnie jeszcze niedawno bez problemu w te baleriny stopy wchodziły, nie chcąc cię straszyć
polkosia, o dopiero zobaczyłam, że dodałaś kolejną fotkę. Co to za kołyska?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 08:53
-
zakocona wrote:Dla mnie leżenie na lewym boku jest najwygodniejszą pozycją. Generalnie mogłabym tylko w takiej pozycji doczekiwać porodu. Szkoda, że się tak nie da