X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Hmm.. Dobrze ze chociaż nasi faceci potrafią strzelać Gole :):D

Dobranoc! ;)
    dobre hehe

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktos tu jeszcze nie spi? bo ja niie moge wlasnie :p

l22nqps6zs1m82ws.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie śpie ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nbiestety własnie zmierzam ku syoialni:(

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie jeszcze jakos musze wykapac :(

l22nqps6zs1m82ws.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja ogólnie robię sobie sama pazuraski:) mam swoje mega szpony które kocham ale przytne trochę:) wypadaloby a nie jak czarownica hihi .
    A Battinka oczojebne i Ja lubię haha
    Ja zawsze.mialam długie paznokcie tak długie ze nikt nie mógł uwierzyć w to że to są moje naturalne a nie tipsy i wszystko w nich robiłam. Od 3 tyg chodzę z krótkimi i piluje co trochę na coraz to krótsze i dopiero jak dojdę do wprawy z małą to znów zapuszcze

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się polozylam a mąla daje czadu.
    Wczoraj była bardzo spokojna za to dziś nadrabia aale.ja akurat się ciesze jak ona tak się rozpycha sprawia mi to straszna radość.

Tez tak macie zze jak poklupiecie w brzucho w miejscu gdzie jest dzidzia to wypycha rączkę, nożke do Was ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 22:48

agaton, Mikejla lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tak ma :) Tylko zawsze zagaduje co to za czesc ciala ;)

Ja tez jeszcze nie spie i pewnie do 24 posiedze . Corka zrobila mi domowe spa . Czasem fajnie miec juz takie odchowane dziecko . Wykapalysmy sie razem i dzieki temu mam umyte plecy , potem pielegnacja stop z masazem i balsamowanie ciala . Potem dziecko padlo i spi obok mnie , a najmlodszy w brzuchu wygina smialo cialo :)

agaton, madu, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie śpię bo my chodzimy spać o 2.00 codziennie :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja zazwyczaj chyba trafiam na pupke albo nożke. Wlaze na neta i oglądam zdj jak może być ułożona hihi.

Oj Lojka to Ty się dobrze masz <3 ja mogę jedynie liczyć na tarke do stóp i krem i to jeszcze jak uprosze mamę żeby zrobiła. Mój mąż to by mi krzywdę jedynie zrobił :D

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bezsenne noce ostatnio i nie to ze nie chce mi się spać tylko ułożyć wygodnie się nie mogę. Namorduje się przy tym tak ze sama na siebie jestem zła i potem jeszcze oddech złapać nie mogę a to za chwile juz mi nie wygodnie. Dobrze ze mam całe łóżko dla siebie bo inaczej to nie wiem co by bylo

l22nhdgeccid541p.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od kilku dni bardzo dobrze sypiam , mimo kilku wedrowek do wc . Ciekawe czy mi tak juz zostanie .
    Ja dzisiaj poscielima lozeczko malego i przykrylam wszystko duzym przescieradlem . Wiem ,ze to wczesnie , ale mnie moglam sie oprzec ;)

A tak wogole to chcialabym urdzic na koniec wrzesnia , ale znajac moje "szczescie " to pewnie bedzie to w polowie pazdziernika .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 23:12

madu lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia codziennie przezywam to samo :) organizm sie zaczyna przyzwyczajac do braku snu jaki nas czeka :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko ze ja uwielbiam spać... i przez to chodzę rozdrazniona... mój mąż śpi po 4h dziennie bo jemu więcej snu nie potrzeba a ja od zawsze musiałam przespać chociaż te 8h bo inaczej mogłabym kogoś połknąć ziewaniem

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka ja jutro założę falbanke i ochraniacze i przykryje łóżeczko. Tez bym chciała gdzieś za 2tyg urodzić to już będzie 38tc także było by bosko

l22nhdgeccid541p.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko zglodnialam !!! Zjadlabym frytki , ale zadowolic sie musze bardzo niezdrowa zupka chinska ;)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jadłam mieszankę ciasteczek oreo-milka :)

agania lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry lakomczuszki :*

Witam się przy kawce i zaraz sniadanko będę mucic:) dziś paroweczki , bułeczka i pomidorek obok.

Kuzwa mam malo przespana noc , ciągle mnie brzuch ciągnął gdzieś ... Ułożyć się nie mogłam: (
    Wstalam dziś pierwsze co ? Złapał mnie mega bol i skurcz kości w pipce no co za boooool az moja mama się wystraszyla bo akurat była u mnie w sypialni . szok .
    Mały teraz się przeciąga delikatnie i pępek chce mi rozerwać przy tym . Nie wiem powiem Wam , ze mam wrażenie ze u mnie max miesiąc i porodowka . Coraz gorzej ze mną jeśli chodzi o kręgosłup , wczoraj miałam mega bóle krzyżowe ale ciągle , za dużo się nalazilam chyba , te bóle brzucha , cipki eh ... Ja wiem ze to normalne juz przy końcówce ale momentami zmęczona jestem ta swoja niedoleznoscia ze tak nie ładnie powiem . Na sama końcówkę mnie takie dolegliwości zlapaly

Jakie plany na dziś kochane ?

green lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja.

Nawet pospalam ale ułożyć tez się nie mogłam długo długo. .. moja dziś na razie leniwie się przeciąga chyba też chciałaby jeszcze pospać.

Zak jak ja bym zjadla parowki ! <3 Ale musze obejść się smakiem bo caluski dzień bym zdychala. ..

Jakie plany? Hmmm oprócz dobrego obiadku to chyba nic konkretnego a Ty jakie masz plany?

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,

Zakrecona mi tez dokuczaja bole kregoslupa, bioder, miednicy, ciagnie mnie wszystko, ciezko sie ulozyc, normalnie masakra.

Ja dzisiaj wizytuje: gin, diabetolog i na koniec polozna.

Boje sie o szyjke moja, bo mam wrazenie, ze sie skrocila znowu... :(

‹‹ 2050 2051 2052 2053 2054 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ