Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Ja ogólnie robię sobie sama pazuraski:) mam swoje mega szpony które kocham ale przytne trochę
wypadaloby a nie jak czarownica hihi .
A Battinka oczojebne i Ja lubię haha -
Ja się polozylam a mąla daje czadu.
Wczoraj była bardzo spokojna za to dziś nadrabia aale.ja akurat się ciesze jak ona tak się rozpycha sprawia mi to straszna radość.
Tez tak macie zze jak poklupiecie w brzucho w miejscu gdzie jest dzidzia to wypycha rączkę, nożke do Was ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 22:48
agaton, Mikejla lubią tę wiadomość
-
Moj tak ma
Tylko zawsze zagaduje co to za czesc ciala
Ja tez jeszcze nie spie i pewnie do 24 posiedze . Corka zrobila mi domowe spa . Czasem fajnie miec juz takie odchowane dziecko . Wykapalysmy sie razem i dzieki temu mam umyte plecy , potem pielegnacja stop z masazem i balsamowanie ciala . Potem dziecko padlo i spi obok mnie , a najmlodszy w brzuchu wygina smialo cialoagaton, madu, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
No właśnie ja zazwyczaj chyba trafiam na pupke albo nożke. Wlaze na neta i oglądam zdj jak może być ułożona hihi.
Oj Lojka to Ty się dobrze maszja mogę jedynie liczyć na tarke do stóp i krem i to jeszcze jak uprosze mamę żeby zrobiła. Mój mąż to by mi krzywdę jedynie zrobił
-
Ja mam bezsenne noce ostatnio i nie to ze nie chce mi się spać tylko ułożyć wygodnie się nie mogę. Namorduje się przy tym tak ze sama na siebie jestem zła i potem jeszcze oddech złapać nie mogę a to za chwile juz mi nie wygodnie. Dobrze ze mam całe łóżko dla siebie bo inaczej to nie wiem co by bylo
-
A ja od kilku dni bardzo dobrze sypiam , mimo kilku wedrowek do wc . Ciekawe czy mi tak juz zostanie .
Ja dzisiaj poscielima lozeczko malego i przykrylam wszystko duzym przescieradlem . Wiem ,ze to wczesnie , ale mnie moglam sie oprzec
A tak wogole to chcialabym urdzic na koniec wrzesnia , ale znajac moje "szczescie " to pewnie bedzie to w polowie pazdziernika .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 23:12
madu lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry lakomczuszki :*
Witam się przy kawce i zaraz sniadanko będę mucic:) dziś paroweczki , bułeczka i pomidorek obok.
Kuzwa mam malo przespana noc , ciągle mnie brzuch ciągnął gdzieś ... Ułożyć się nie mogłam: (
Wstalam dziś pierwsze co ? Złapał mnie mega bol i skurcz kości w pipce no co za boooool az moja mama się wystraszyla bo akurat była u mnie w sypialni . szok .
Mały teraz się przeciąga delikatnie i pępek chce mi rozerwać przy tym . Nie wiem powiem Wam , ze mam wrażenie ze u mnie max miesiąc i porodowka . Coraz gorzej ze mną jeśli chodzi o kręgosłup , wczoraj miałam mega bóle krzyżowe ale ciągle , za dużo się nalazilam chyba , te bóle brzucha , cipki eh ... Ja wiem ze to normalne juz przy końcówce ale momentami zmęczona jestem ta swoja niedoleznoscia ze tak nie ładnie powiem . Na sama końcówkę mnie takie dolegliwości zlapaly
Jakie plany na dziś kochane ?green lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Nawet pospalam ale ułożyć tez się nie mogłam długo długo. .. moja dziś na razie leniwie się przeciąga chyba też chciałaby jeszcze pospać.
Zak jak ja bym zjadla parowki !Ale musze obejść się smakiem bo caluski dzień bym zdychala. ..
Jakie plany? Hmmm oprócz dobrego obiadku to chyba nic konkretnego a Ty jakie masz plany? -
nick nieaktualnyDzien dobry,
Zakrecona mi tez dokuczaja bole kregoslupa, bioder, miednicy, ciagnie mnie wszystko, ciezko sie ulozyc, normalnie masakra.
Ja dzisiaj wizytuje: gin, diabetolog i na koniec polozna.
Boje sie o szyjke moja, bo mam wrazenie, ze sie skrocila znowu...