Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Można spokojnie .
Laski pytalam o rekawiczki , szaliki gdzie można cos ciekawego znaleźć ? Bo Ja szukalam po necie i nic ciekawego nie znalazłam: (
Ja mam taka chustke http://www.lamillou.com/shop/mieciutkie-apaszki -
ZakręconaOna wrote:IviQ a Ty ? Jakie plany na wieczorek ?
Kuzwa rozwiesilam z Mama pranie małego: o cala suszarnia a sznurków chyba ze 20 tam jest , wszystko zawalone a to tylko jedna pralka poszła ... Jutro się zabieram za sprzątanie pokoju dla mnie i małego , prasowanie i układanie ciuszkow plus torba do szpitala:)
Lozeczko na koniec miesiąca rozlozymy , przed pościel popiore itp i wsio: D[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
jaroszka wrote:Oooo lody kurde, a wlasnie stary wrócił z zakupów...ehhh
bede musiała sie zadowolić czekolada, pieguskami i monte, bo o to prosiłam, ale jeszcze lody były w planach. No nic Ty zjadłaś za mnie ze smakiem, wiec na zdrowie
My tez kolacja, rozpalamy w kominie, palimy świeczki i zapuszczamy film....wlasnie szukam czegoś ciekawego
o ja kolacja świeczki kominek. Zamieńmy się !!!! ;pjaroszka lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Kochana to przepros ze źle się czujesz . Właśnie tez meczyk oglądam .
Laski wiem ze jeszcze nie sezon ale pytam z ciekawosci bo chcialabym mieć na oku po prostu stronke jakąś albo sklep jakiś polecacie , ja mam kombinezon na zimę juz zajebisty ale bez rekawiczek , polarowy tez mam i tez nie ma a więcej kupować nie będę
Tez mam łapki nie drapki . Dobra nie ważne przyjdzie czas będzie się szukaloJaroszka buziak :*
A co do szaliczkow to ok dzięki , nawet NIS wiedzialam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:01
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Słodkich snów Jaroszka:)
Zakręcona posiedze jeszcze chwilę, moze do polowy i sie ewakuuje do sypialni a co tam. Mialam ciezka noc a razno do pracy
PS Wy tez macie takie wrazenei ze brzuch Wam zaraz peknie??? masakra czuje jakby rósł w kazdej minucie. Nawet mam problemy zeby sie na łozko wdrapać a miesiac temu prawie zadnych doleglowosci....jaroszka lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyagania wrote:Dzięki dziewczyny, boli mnie brzuch w dole z tych wymiotów i wezmę na noc 2 nospy.
Bierz, spokojnie. Ja od 20 tc biore 3x2 nospy, ze wzgledu na dokuczliwe stawianie sie brzucha. Mam nadzieje, ze jutro juz bedziesz sie czula dobrze
a ja stracha mialam przez jakies 5 minut, bo normalnie zaczelo mnie bolec jak na @, ale nieco delikatniej... cale szczescie przeszlo. Pewnie przez moje dziwaczne pozycje podczas depilacji przed jutrzejsza wizyta. No grunt, ze juz nie pobolewa
oki ide spac, bo jakas zmeczona jestem, dobranoc
-
Green Ja wczoraj miałam chyba z 5 razy taki bol okresowy . Niestety nerwy i stres akurat na mnie tak wpłynęły .
Agania nie dobrze jak cie tak boli przy tym brzuch ale wiadomo ze i jelita tam pracują .
IviQ pewnie ze się ulotnij , normalnie ludzie zrozumieja:) -
Czuję się dużo lepiej i odpukać nie wymiotuję i nie mam biegunki. Ale wiecie, to może być chwilowe. Zobaczymy jak będzie jutro. Jeśli dalej tak brzuch będzie bolał to pojadę na ip niech to sprawdzą. Mała się dzisiaj mało ruszała, ale ona też jest wymęczona. Tylko czuję jak się wypina.
-
IviQ ojj tak brzuch teraz rośnie w szybkim tempie
nawet moja mama co teraz często mnie widzi mówiła ze z dnia na dzień jest coraz to większy. Ze zmianą pozycji już mi ciężko na prawdę, ze wstaniem z łóżka to samo. A dziś próbowałam nałożyć nogę na wannę i ledwo dałam radę aż się zaczęłam śmiać z bezsilności
-
Bąbelek wrote:IviQ no nie dziwie sie ze byś najchętniej poszła do łóżka skoro nasi tak kiepsko grają
[/link]
-
dobrej nocki anggela
Bąbelek, ja majtki próbowałam po prysznucu dzis włozyc i nie moglam sobie poradzic.... mam tylko nadzieje ze to synys rosnie nie ja:) choc jak zobaczylam jakie uda dostałam......[/link]
-
Dziewczyny chwalę się
byłam dziś na hybrydzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/271a133d3eb1.jpgZakręconaOna, agania, IviQ, agaton, annggela, paula1, Little Frog, lojkalojka, Bąbelek, Nynusia, zakocona, Blondik, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość