Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnosia życie może samo przynieść kolejna niespodziankę
a 34 lata to nie 50 ! Na pewno ciężej w takim wieku przechodzi się ciążę bo to ciąża po 35 r traktowana jako większego ryzyka chociaż Ja uważam ze jak babeczka zdrowa to czemu nie:)
Polkosia tez slyszalam nie raz ze niby z drugim szybko pójdzie ale no niestety , nie u każdego tak się dzieje .Magnosia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Magnosia Ja jutro działam z takimi rzeczami tak jak pisalam parę postów wyżej:)
Tylko czekam aż reszta ciuszkow wyschnie ze strachu a pod koniec miesiąca lozeczko
Babelek a jak , my takie dojne krowo/ świnki hahaha: DMagnosia, Bąbelek, agania lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Dziewczyny można naraz wziąć 2 nospy? Wiem - głupie pytanie, ale ja zawsze brałam po 1.
Laski pytalam o rekawiczki , szaliki gdzie można cos ciekawego znaleźć ? Bo Ja szukalam po necie i nic ciekawego nie znalazłam: (agania lubi tę wiadomość
-
agania można, ja nawet do domu dostałam nospę w zastrzykach, ale się nie odważyłam jej użyć
Ja z początkiem roku skończyłam 28 jak polkosia, zawsze chciałam mieć dzieci przed 30, mam problemy hormonalne i powiem Wam, że nie wiem czy chciałoby m się po dłuższej przerwie przechodzić znowu przez ciążę, to jednak miły, ale stresujący i wyczerpujący okresagania, polkosia lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Można spokojnie .
Laski pytalam o rekawiczki , szaliki gdzie można cos ciekawego znaleźć ? Bo Ja szukalam po necie i nic ciekawego nie znalazłam: (
Zakręcona kup sobie kombinezon polarowy,który ma juz takie nakładki na rączkia szalik kurczę nie mam pojęcia...