Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:ja zamierzam karmić pół roku, karmienie piersią nie gwarantuje nie zajścia w ciążę
gdybym była młodsza mogłabym sobie robić dłuższe przerwy, o te dziecko trochę się staraliśmy, przerobiłam setki wizyt u lekarzy, tone badań i leków, nerwów i złych diagnoz więc wiem jaka przeprawa mnie czeka
A ile masz lat? My tez długo sie staraliśmy i tez podobne przejścia. -
A ja zamykam fabryke
No chyba , ze jakas niespodzianka sie przytrafiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 18:51
jaroszka, IviQ, BATTINKA, zakocona, Blondik, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja o 2 dzieciątku myślałam jak obecne skończy rok ale tez mam w planach zmiane pracy wiec zycie pokaże jak to będzie
znalazłam piękną prezentaję , cudowna pamiatka dla tej pary i ich nowej rodzinki...
https://www.youtube.com/watch?v=h0DhevkrxIA -
Blondik jak bym miała 13 kg tylko na plusie to bym tez się nie przejmowala zrzucaniem hehe:) tyle zrzucisz z miesiąc po porodzie pewnie .
Angela widzisz , dokładnie . Jakby był oszustem by się nie odezwał , poniedziałek i pieniazki będą .
Co do starań i karmienia piersią ja tam nikogo o nic nie będę krytykować , każdego sprawa .Ja powiem szczerze ze zastanawiam się nad używaniem samego laktatora i w ten sposób z butelek karmić dziecko moim mlekiem ale z drugiej strony karmienie piersią tak zbliża mamusie z dzieckiem i mam dylemat . Zdecyduje w ciagu tych paru tyg . Starania o rodzeństwo chcemy zacząć za jakieś 2 lata bo mega dużo musialam się starać o jedno , za dużo leków , lekarzy , zabiegów itp żeby być zdrowym i wyrzeczeń ... Chust wi3 jak będzie z nastepnymi staraniami , mogą znów jakiś dłuższy czas potrwax a może odrazu zaskocze a min. 3 lata to dla mnie super różnica wiekowa .
-
Zakręcona i Jaroszka miło mi,że nie uważacie moje zachowanie za dziwne :*
Aaaa i zaraz jak dojechalam do mamy(z nią do dentysty mam jechać) to ta mi mówi,że wizyta przed chwilą została przełożona eee no i tym sposobem pojechałam do mamy na obiad
Hmmm co do kolejnego dzieciątka,podobnie jak agania chciałam różnice 3-4latka ale u mnie mimo że niby zdrowa to teraz po 5miesiącach zaciążyłam,więc się zobaczy jeszczeno i jak psychicznie wyyrwam kolejną ciąże...to najgorsze dla mnie niestety:/
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Paulla na pewno teraz wszystko się skończy bardzo dobrze wiec i psychika opanuje się z tymi myślami ze może być źle . Teraz nie ma co się dziwić bo to pierwsze maleństwo po stracie: ( a później juz może być tylko lepiej: * tez tak samo jak wy właśnie uważam ze 3,4 lata różnicy to super .
-
Zakręt a wyszło, ze ja krytykuje? Ja tylko sie tak zastanawiałam i poprostu sie spytałam
Pewnie, ze to każdego decyzja jak karmić, ile czasu itd.
A Tobie tylko podpowiem, ze odciąganie mleka bardzo długo trwa i watpię zeby Ci sie chciało, a tym bardziej żebyś miała czas to robic, ale próbuj i opowiesz nam pózniej
-
jaroszka wrote:Zakręt a wyszło, ze ja krytykuje? Ja tylko sie tak zastanawiałam i poprostu sie spytałam
Pewnie, ze to każdego decyzja jak karmić, ile czasu itd.
A Tobie tylko podpowiem, ze odciąganie mleka bardzo długo trwa i watpię zeby Ci sie chciało, a tym bardziej żebyś miała czas to robic, ale próbuj i opowiesz nam pózniejskarbie Ja napisałam tak ogólnie bo jest wiele osób wiesz z otoczenia krytykuje ko oete która np. Właśnie nie chce karmić albo źle ubiera dziecko itp .
Jak zabrzmialo to ze na Ciebie naskoczylam to wybacz , nie miało tak być :*
No właśnie tez o tym myslalam ze może to długo trwać dlatego przemyśle chociaż sadze ze i tak pewnie będę karmić cycem heheh -
Spoko!!!
wolalam sie upewnić, ze nie walnęlam gafy
Cyc jest wygodny przede wszystkimjuz teraz wiem, ze nie chciałoby mi sie np mleka modyfikowanego przygotowywać....odmarzać butelek, myć ich itd...no bo to tez trzeba wstać z wyrka iść na dół i to wszystko ogarnąć...dla mnie masakra...bo jestem mega śpiochem
Mam wiec nadzieje, ze bede miała pokarm, a mały bedzie dobrze ciągnął -
Na pewno będzie ciągnął ci chcą ile wlezie
Tez bym tak chciała ale jak przyjdzie mi mleko mm robić to będę robić , tez mam dom piętrowy i będzie latanie na dol ale trudno no . :p
Cyc jest tańszy przede wszystkim hahaha
Nie nie , żadnej gafy nie było: Djaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Chyba tylko my tu zostałyśmy !
Jakie plany na wieczór?
A właśnie zjadlam buleczke maslanaodrobinę loda waniliowego z sosem ajerkoniakowym czy jakoś tak: p pyszotka .
Zaraz IDE pazurki robić , kąpiel i kolacyjka jakas .film przed snem i wyrko