Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie mamusie
Powinnam dziś pisać do Was ze szpitala, ale jestem w domu
Na izbie przyjęć zostałam przebadana ginekologicznie, miałam ktg i usg. Pani doktor po USG nie wiedziała skąd mój lekarz wziął hypotrofie bo wszystko jest idealnie - mała kolosem nie będzie ale też nie będzie nie wiadomo jaka, jest w samym środku centyla
Pępowina też była owinięta wokół szyi dwa razy, ale Pani doktor powiedziała, że musiała być luźno bo spadła na ramiona
No i za tydzień mam przyjechać na wizytę kontrolną - chyba, że wcześniej urodzę, bo wczoraj wypadł mi czop śluzowy, mam bóle okresowe promieniujące do pleców i całych ud no i rozwarcie wewnętrzne się zwiększyło z 0,5 cm. do 1,5 cm.
A teraz może mogłaby mi któraś mamusia powiedzieć jak ustawić suwaczek na stałe ?
Fatim, Arielka, zakocona, madu, Bąbelek, ola.321, stokrotka25, PauLLa, Lexie, Nynusia, agaton, ewwiel, Blondik, estrella lubią tę wiadomość
-
My też starania zaczynamy szybko, 4-6 miesięcy po porodzie, bo nie wiadomo czy łatwo pójdzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 17:55
Fatim, agania, madu, agaton, Blondik lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Arielka wrote:magdallenee wooow! no to zaraz będzie dzidzia!
to życzę bezbolesnego i szybkiego porodu
Dziękuję Arielka, ale mogłaby jeszcze do 37 tyodnia posiedzieć, albo chociaż dopóki nie osiągnie 2500 g. bo teraz wazy ledwie 2375 g. +- 180 g.
-
-
wejdź na zapodaj.net i wybierz opcję na forum, załaduj zdjęcie, ustaw rozmiar skopiuj link BBCode i wklej w post
Moja niunia w zeszłym tygodniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0889c80a23d.jpgannggela, agania, zakocona, Magnosia, lili_madlen, lojkalojka, ola.321, ewa13, FreshMm, PauLLa, Lexie, Little Frog, paula1, polkosia, Nynusia, agaton, ewwiel, Blondik, estrella, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Facet odpisal ,, z tego co mi wiadomo to przelewy ida od 1 do 3 dni, jesli chcesz to dam ci auto dopoki kasa nie wplynie"
Juz mi lepiej, ale jak kasa nedzie to wtedy bede spokojna na 100%, reszte kredytu splacimy i odetchne.madu, ZakręconaOna, agaton, Blondik, estrella lubią tę wiadomość
-
ja zamierzam karmić pół roku, karmienie piersią nie gwarantuje nie zajścia w ciążę
gdybym była młodsza mogłabym sobie robić dłuższe przerwy, o te dziecko trochę się staraliśmy, przerobiłam setki wizyt u lekarzy, tone badań i leków, nerwów i złych diagnoz więc wiem jaka przeprawa mnie czekapolkosia, Blondik lubią tę wiadomość
-
angela , ale jak facet odpisal to chyba nie bedzie zle . Mam nadzieje , ze pieniadze beda w poniedzialek i odetchniesz z ulga .
Fati ,ale dziubeczekSuper fotka !
agania mam nadziej , ze najgorsze za toba i teraz juz bedzie lepiejZdrowiej szybciutko
Ja dom ogarnelam i pojechalam kupic sobie stanik do karmienia i chyba wzielam za duzy
Teraz leze ,bo padam na pysk .
Miala byc lasagne i ciasteczka macaroniki , a bede tylko kanapki . Moze jutro sil bede miala wiecej .
Ja tez z tych co duzo przytyly . W zeszlym tygodniu mialam +17.5kg. Teraz boje sie stanac na wage . A w pasie mam 106cmWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 18:43
Fatim lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015