Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Green no dużo dużo ale u mnie na pewno nie przez geny bo żadna babeczka u mnie z rodziny więcej niż 20 kg w ciąży nie przytyla , mój organizm po diecie chyba w efekt JoJo polazl !
Onka Ja wiem ale Ja miałam mierzone 28 bodajże sierpnia wszystko i wyszło równe 10 , po 5 dniach picia 3 litry wody itp inna lekarka , na innym sprzęcie badała i wyszło 10.2 wiec niby ociupke więcej ale wyszły prawie tak samo .
-
annggela wrote:Mika wczoraj o 16 to bylo i dzis kasa powinna byc , dzis rano.
Kochana poczekaj do tej 18:00, zazwyczaj księgowania są koło 18:00 i na razie się nie martw. Czasami banki działają wolniej jak jest większa kwota na przelewie - wiem ze swojego doświadczenia. Gdyby nie było o tej 18:00 to dopiero wtedy możesz zacząć się stresować. Kasa na pewno wysłana o 16:00 nie dojdzie na rano, najwcześniej 12:00 - ale raczej obstawiałabym 15:00. -
Battinka - dziękuję Ci bardzo. Dziewczyny już mnie pouczyły, że nabiału nie wolno. Żywię się suchym pieczywem, sucharkami, herbatą, wodą i colą. Ta cola mi pomaga, bo czuję się odrobinkę lepiej. Najgorzej, że brzuch w dole boli od wymiotów, ale wzięłam nospę.
-
angelaaa nie wiem od jakich kwot ale, moja siostra zajmowała się przez pewien czas zatwierdzaniem ręcznym transakcji z duza kwota i wiem, że spore kwoty sa własnie rpzez banki ręcznie akceptowane. Ale nie wiem od jakich kwot i nie wiem czy w norwegii jest tak samo. Na pewno bedzie dobrze.21.10.2015 Leon
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Green no dużo dużo ale u mnie na pewno nie przez geny bo żadna babeczka u mnie z rodziny więcej niż 20 kg w ciąży nie przytyla , mój organizm po diecie chyba w efekt JoJo polazl !
Onka Ja wiem ale Ja miałam mierzone 28 bodajże sierpnia wszystko i wyszło równe 10 , po 5 dniach picia 3 litry wody itp inna lekarka , na innym sprzęcie badała i wyszło 10.2 wiec niby ociupke więcej ale wyszły prawie tak samo .
A to faktycznie, moze to byc efekt jojo. Ale spokojnie. Po porodzie bedziesz miala tyle obowiazkow, ze raz dwa zrzucisz
Ja mialam mierzone raz, jutro bede na wizycie, ale bez usg, to zapytam pani dr czy nie trzeba tego skontrolowac wczesniej niz za dwa tygodnie. Ale CRP ze srody wyszlo 5, takze zadnego zapalenia, ani infekcji nie powinno byc.
Angela kurcze trudna sytuacjaale np jak mi tata kiedys przelewal pieniadze na konto, to byly po 10 minutach, tyle, ze w tym samym banku i byla to kwota okolo 300 zl. A jak wysylalam zaliczke na meble w wysokosci 1500 zl, to dzwonili z banku, czy to na pewno tyle chce wyslac i moglam anulowac telefonicznie...
ale mam nadzieje, ze po prostu pieniadze bedziecie mieli po 18.
Agania, to ciesze sie ze odrobine lepiej. Jak juz bedzie po wszystkim mozesz przez kilka dni brac sobie lakcid albo jakies oslonowe, co przy antybiotykach daja - to wspomoze flore bakteryjna. Ale to jak juz skoncza sie wymioty. Lakcid jak cos bezpieczny - bralam przy antybiotyku w 19 tc.