Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulla po Twoich doświadczeniach nikt nie ważyłby sie nazwać Cię panikara! To jasne, ze sie zdenerwowałaś brakiem aktywności dziecka. Jak dobrze, ze jest ok :*
Nie przepraszaj za wpis, bo przeciez po to tu jesteśmy zeby pisać o wszystkim!!!
Pamiętaj pozytywne myślenie duzo daje!ZakręconaOna, PauLLa lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Dziewczyny robię jeszcze drobne zakupy w smyki, powiedzcie jaki smoczek mam kupić, a moze nie warto narazie??
U nas w SR polecali smoczek MAM - i rzeczywiście jest bardzo płaski i malutki jak porównywałam z innymi. Ja kupiłam dwa 0+Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ola spoko ja tez nie mam staników do karmienia....kupiłam sobie w 4 miesiącu jeden nowy stanik taki zeby był wygodny i sobie w nim chodzę. Stanik do karmienia kupie pózniej, bo nie wiem co bedzie z moimi cyckami naraIe urosły mi tylko o pół rozmiaru...
Zakręcona znam ta sałatkę!!! Królowa każdej imprezy mojej mamy! Ale bym ja zzarla....ehhhh
Angela, ale przeciez wypisaliście umowę nie ??macie jego dane itdola.321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili, na porodowkę w raszei z zewnątrz nie wpuszczaja, wiec na własne oczy nie widziałam, ale deklarują ze maja 4 sale do porodów rodzinnych i 1 zabiegowa.
Zakręcona, wody raz ze od 33 tc spadają a dwa ze w czasie 1 badania możesz mieć różnice w pomiarach ogromne - przy moich wodach różnice dochodziły do 8 między dwoma pomiarami ma tym samym badaniu. -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Agania gastrolit dokładnie !
Angela Ja przytylam uwaga ! Najwięcej z Was chyba tu ... 32 kgjestem załamana swoja waga ! Kurwa !
jakbym właśnie miała cukrzyce albo cos , jak bym siedziała dupskiem tylko w fast foodach czy cos to zrozumialabym ... Ale nie ! Jem normalne jedzenie i mój organizm zareagował tak ze szok , sadze ze więcej to woda mimo ze popuchnieta nie jestem niby bo nie wierze w nic innego .
Kochana na pewno cukrzycy nie masz :*
Jaroszka super przewijak
Green Ja mam 10,2 i mi juz mówią ze na granicy dolnej normy mam . Juz dwóch lekarzy mnie do pionu stawiało ze maleńki mam , faktycznie masz malo dość a one wyciekaja czy cos? Bo ja wiem generalnie ze to tylko pomiary ale jednak cos musi w tym być . Ja miałam w połowie sierpnia 13,5 AFI a pod koniec juz 10i skąd takie zmniejszenie ?
Mika Ja dość dziwna ci zaproponuje salatke ale uwierz ze pyszna . Moja znajoma i wgle nawet Ja jak sluchalam o niej to aż o mdłości BRA!LO a jak sprobowalyamy jak moja mama zrobiła to szaleństwo smakoweteraz sama ja robię i mój d kocha ja a jak słuchał tez ale syf.
Ananas w kostkę , czosnek przez praske ( parę ząbków żeby było czuć ładnie) plus sera kostka spora starta na grubych oczkach i łyżka majonezu . Koniec !
Ja w 25t3d mialam mierzone i bylo 13,2 cm. W 32t3d wlasnie 6,6 cm. Ale dostalam zalecenia by wiecej pic i mam nadzieje, ze na kolejnym usg wyjdzie, ze jest ok.
Zakrecona faktycznie duzo przytylas.. to ja cala ciaze praktycznie leze, przez jakis czas jadlam duzo slodyczy, bo nie tylam, a sporo jadlam, dodatkowo mi ta cukrzyca wyszla, a ja mam 5 kg na plusie. Dziwne to wszystko.. ale moja mama tez lezala pol ciazy i przed samym porodem wazyla 56 kg. Ja w tej chwili mam prawie 55 na wadze. Moze to geny takie.
-
aagatkaa1984 wrote:Zadzwon do banku i niech to sprawdza.
Jak to ten sam bank, to nie chce cie denerwowac, ale pieniadze powinny byc od razujak mam sie uspokoic ? Tego nam brakowalo ;(
Jeszcze jakby odebral tel i cos powiedzial ze dojda to bysmy sie tak ńie stresowali a typ tel nie odbiera a sygnal jest ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 15:38
-
Agania kochana z tego względu że już trochę przeszłam z wirusami/jelitowkami u mojej córki mogę ci doradzić abyś na pewno odrzuciła nabiał który potęguje wymioty,możesz jeść suchary,chrupki kukurydziane jakieś kleiki ryżowe a najlepiej ograniczać jedzenie do minimum co by dać tym jelitom sie zregenerować.
Pic dużo pic i jeszcze raz pić. Dobrze się jest napić pepsi coli -odgazowanej ona jest naprawde skuteczna (ale nie myl z gazowaną).
No i uzupelniaj elektrolity (ale w sumie w ciąży niewiem co można brać)?
Myślę że Ci pomogłam. Zdrówka życzę ci