X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania, suchary i herbatkę może?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Agania, suchary i herbatkę może?

Herbatkę już piłam, zwróciłam wszystko po 3 minutach :( na razie te pół bułki siedzi we mnie, spróbuję drugie pół bułki wcisnąć. A mąż jak przyjdzie to jakieś jogurty naturalne mi kupi i kefiry.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej... Biedna. Nie martw się, jak jeden dzień się przegłodzisz, to maluszkowi nie zaszkodzi.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny kiedyś podawałyście strony internetowe gdzie można kupić staniki do karmenia ale z sztywnymi miseczkami, probowalam kupic w triumphie ale już nie ma, nawet w outlecie wycofali więc poproszę jeszcze raz o jakiś namiar :)

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,ser żółty w kostkę,jakby co to pytaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:21

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, ananas, jajko, seler konserwowy, kukurydza, szynka, ser i majonez. ostatnio moja ulubiona;)

Kciuki za małą Aanaa!

Agania, nawadniająco dobrze działa orsalit. miałam kiedyś przepisane w razie jelitówki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:28

aanaa lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok Lexie, dzięki :) słoik ogórków, puszka kukurydzy (chyba za dużo?), o ilości mi chodzi, żeby wyszło cacuś glancuś :D

• agania Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ojej... Biedna. Nie martw się, jak jeden dzień się przegłodzisz, to maluszkowi nie zaszkodzi.

No tak samo mówiła lekarka. Najgorsze, że mnie w dole brzuch pobolewa z tych wymiotów. Zaraz nospę wezmę.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu też brzmi fajnie, ale ja niestety nie lubię bardzo słodyczy w sałatkach (tzn. dodatków owoców na przykład), i tak kukurydza jest słodka, ale ją jakoś zniosę hehe :)

madu lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Herbatkę już piłam, zwróciłam wszystko po 3 minutach :( na razie te pół bułki siedzi we mnie, spróbuję drugie pół bułki wcisnąć. A mąż jak przyjdzie to jakieś jogurty naturalne mi kupi i kefiry.
    Oj balabym sie produkty mleczne jesc w takiej sytuacji ;/ jak bylam w Bulgarii na wakacjach, to lekarz kazal mi jesc gotowana marchewke i gotowanego ziemniaka. Znaczy po 3 dobach nawadniania dopiero pozwolili jesc. Mleczne mialam zabronione :/ suchary jak najbardziej, albo paluszki tez.

Oby Ci przeszlo.

• nat_alia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam taką stronę :)
    http://www.biustanasze.pl/

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika,ja zawsze tak na oko robię,kukurydze daję całą puszkę bo uwielbiam :) a co do ogórków to zużyję cały słoik ale zawsze podjadam w trakcie przygotowania :)

Mikejla lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Oj balabym sie produkty mleczne jesc w takiej sytuacji ;/ jak bylam w Bulgarii na wakacjach, to lekarz kazal mi jesc gotowana marchewke i gotowanego ziemniaka. Znaczy po 3 dobach nawadniania dopiero pozwolili jesc. Mleczne mialam zabronione :/ suchary jak najbardziej, albo paluszki tez.

Oby Ci przeszlo.

A no widzisz, nie wiedziałam. To się wstrzymam z tymi jogurtami.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no rozumiem, wiadomo, że w trakcie się widzi, tylko chodzi o zakupy ile czego kupić, bo mam lenia i do sklepu mi się biegać nie chce :) przekonałaś mnie, zrobię :)

Lexie lubi tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, fajny tez chce taki ale max nie pizwala bo juz jeden mamy w lazience a chcialam drugi w pokoiku :( buuuu

jaroszka lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    A no widzisz, nie wiedziałam. To się wstrzymam z tymi jogurtami.
    Jeszcze mozesz pic elektrolity - na pewno wspomoga organizm.
    A jak ta buleczka? Utrzymala sie? Zmierz sobie temp, czy nie masz goraczki tez, bo to czesto przy jelitowce wystepuje :/

• agania Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Jeszcze mozesz pic elektrolity - na pewno wspomoga organizm.
    A jak ta buleczka? Utrzymala sie? Zmierz sobie temp, czy nie masz goraczki tez, bo to czesto przy jelitowce wystepuje :/

Nie wiem, bo po 2,5h od jej zjedzenia zwymiotowałam :/
    a jakie elektrolity mogę pić? Jakieś konkretne nazwy możesz podać?

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania widzę, ze też umierasz, ja na szczęście nie rzygam ale królestwo bym oddała za to aby ktoś ode mnie tę chorobę zabrał.

Trzymajcie się ciepło :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:13

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko Mika :) makaronu tak z pół paczki,paprykę całą,sera z 30 dkg,jak małe to 2 filety z kurczaka a jak duzy to 1,całą kukurydzę no i niecały słoik ogórków :)

Mikejla lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laski!
    Gości juz nie ma, więc mogę nadrobić!
    Póki co nadrobiłam ostatnie strony:) i powiem Wam, że jestem wykończona! Jakoś tak...zmęczona jestem, bo a to obiad, a to śniadanie, a to kolacja...a ja jakos potrzebuję duzo leżenia na kanapie ;)
    Jaroszka, przewijak super:) i Anaa...trzymam kciuki za kupke!
    Pamiętam, że kiedys rozmawiałyście o oczyszczaniu dróg oddechowych po porodzie. Ostatnio na SR mówiła nam połozna, że robi się to teraz tylko wtedy jak dziecko słabo oddycha, bo generalnie dzieci same sobie z tym radzą. No i poprzez to oczyszczanie był później problem z przystawieniem dzieci do piersi, bo miały złe skojarzenie.
    W poniedziałek wizyta u gina, mam nadzieję, że Młody nie opadł jeszcze niżej, niech się za bardzo nie pcha!
    I kpiłam 2 staniki z H&m do karmienia, ale ciężko mi było dobrać rozmiar http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0185605009.html. Jak miseczka była ok, to pod biusetm za duzy, jak pod biustem ok, to miseczka za mała.
    Dokupiłam jeszcze top do kompletu http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0249164016.html.
    Chyba Polkosia polecała:)
    Dobra...nadrabiam!

jaroszka, aanaa lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
‹‹ 2039 2040 2041 2042 2043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ