X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania, suchary i herbatkę może?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Agania, suchary i herbatkę może?

Herbatkę już piłam, zwróciłam wszystko po 3 minutach :( na razie te pół bułki siedzi we mnie, spróbuję drugie pół bułki wcisnąć. A mąż jak przyjdzie to jakieś jogurty naturalne mi kupi i kefiry.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej... Biedna. Nie martw się, jak jeden dzień się przegłodzisz, to maluszkowi nie zaszkodzi.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny kiedyś podawałyście strony internetowe gdzie można kupić staniki do karmenia ale z sztywnymi miseczkami, probowalam kupic w triumphie ale już nie ma, nawet w outlecie wycofali więc poproszę jeszcze raz o jakiś namiar :)

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,ser żółty w kostkę,jakby co to pytaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:21

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, ananas, jajko, seler konserwowy, kukurydza, szynka, ser i majonez. ostatnio moja ulubiona;)

Kciuki za małą Aanaa!

Agania, nawadniająco dobrze działa orsalit. miałam kiedyś przepisane w razie jelitówki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:28

aanaa lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok Lexie, dzięki :) słoik ogórków, puszka kukurydzy (chyba za dużo?), o ilości mi chodzi, żeby wyszło cacuś glancuś :D

• agania Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ojej... Biedna. Nie martw się, jak jeden dzień się przegłodzisz, to maluszkowi nie zaszkodzi.

No tak samo mówiła lekarka. Najgorsze, że mnie w dole brzuch pobolewa z tych wymiotów. Zaraz nospę wezmę.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu też brzmi fajnie, ale ja niestety nie lubię bardzo słodyczy w sałatkach (tzn. dodatków owoców na przykład), i tak kukurydza jest słodka, ale ją jakoś zniosę hehe :)

madu lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Herbatkę już piłam, zwróciłam wszystko po 3 minutach :( na razie te pół bułki siedzi we mnie, spróbuję drugie pół bułki wcisnąć. A mąż jak przyjdzie to jakieś jogurty naturalne mi kupi i kefiry.
    Oj balabym sie produkty mleczne jesc w takiej sytuacji ;/ jak bylam w Bulgarii na wakacjach, to lekarz kazal mi jesc gotowana marchewke i gotowanego ziemniaka. Znaczy po 3 dobach nawadniania dopiero pozwolili jesc. Mleczne mialam zabronione :/ suchary jak najbardziej, albo paluszki tez.

Oby Ci przeszlo.

• nat_alia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam taką stronę :)
    http://www.biustanasze.pl/

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika,ja zawsze tak na oko robię,kukurydze daję całą puszkę bo uwielbiam :) a co do ogórków to zużyję cały słoik ale zawsze podjadam w trakcie przygotowania :)

Mikejla lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Oj balabym sie produkty mleczne jesc w takiej sytuacji ;/ jak bylam w Bulgarii na wakacjach, to lekarz kazal mi jesc gotowana marchewke i gotowanego ziemniaka. Znaczy po 3 dobach nawadniania dopiero pozwolili jesc. Mleczne mialam zabronione :/ suchary jak najbardziej, albo paluszki tez.

Oby Ci przeszlo.

A no widzisz, nie wiedziałam. To się wstrzymam z tymi jogurtami.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no rozumiem, wiadomo, że w trakcie się widzi, tylko chodzi o zakupy ile czego kupić, bo mam lenia i do sklepu mi się biegać nie chce :) przekonałaś mnie, zrobię :)

Lexie lubi tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, fajny tez chce taki ale max nie pizwala bo juz jeden mamy w lazience a chcialam drugi w pokoiku :( buuuu

jaroszka lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    A no widzisz, nie wiedziałam. To się wstrzymam z tymi jogurtami.
    Jeszcze mozesz pic elektrolity - na pewno wspomoga organizm.
    A jak ta buleczka? Utrzymala sie? Zmierz sobie temp, czy nie masz goraczki tez, bo to czesto przy jelitowce wystepuje :/

• agania Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Jeszcze mozesz pic elektrolity - na pewno wspomoga organizm.
    A jak ta buleczka? Utrzymala sie? Zmierz sobie temp, czy nie masz goraczki tez, bo to czesto przy jelitowce wystepuje :/

Nie wiem, bo po 2,5h od jej zjedzenia zwymiotowałam :/
    a jakie elektrolity mogę pić? Jakieś konkretne nazwy możesz podać?

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania widzę, ze też umierasz, ja na szczęście nie rzygam ale królestwo bym oddała za to aby ktoś ode mnie tę chorobę zabrał.

Trzymajcie się ciepło :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:13

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko Mika :) makaronu tak z pół paczki,paprykę całą,sera z 30 dkg,jak małe to 2 filety z kurczaka a jak duzy to 1,całą kukurydzę no i niecały słoik ogórków :)

Mikejla lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laski!
    Gości juz nie ma, więc mogę nadrobić!
    Póki co nadrobiłam ostatnie strony:) i powiem Wam, że jestem wykończona! Jakoś tak...zmęczona jestem, bo a to obiad, a to śniadanie, a to kolacja...a ja jakos potrzebuję duzo leżenia na kanapie ;)
    Jaroszka, przewijak super:) i Anaa...trzymam kciuki za kupke!
    Pamiętam, że kiedys rozmawiałyście o oczyszczaniu dróg oddechowych po porodzie. Ostatnio na SR mówiła nam połozna, że robi się to teraz tylko wtedy jak dziecko słabo oddycha, bo generalnie dzieci same sobie z tym radzą. No i poprzez to oczyszczanie był później problem z przystawieniem dzieci do piersi, bo miały złe skojarzenie.
    W poniedziałek wizyta u gina, mam nadzieję, że Młody nie opadł jeszcze niżej, niech się za bardzo nie pcha!
    I kpiłam 2 staniki z H&m do karmienia, ale ciężko mi było dobrać rozmiar http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0185605009.html. Jak miseczka była ok, to pod biusetm za duzy, jak pod biustem ok, to miseczka za mała.
    Dokupiłam jeszcze top do kompletu http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0249164016.html.
    Chyba Polkosia polecała:)
    Dobra...nadrabiam!

jaroszka, aanaa lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
‹‹ 2039 2040 2041 2042 2043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ