Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewwiel,Zakocona uważam ,że brzuszki Wam jeszcze nie opadają
Green,malutki masz brzusio ale jaki cudny!
Soraya,faktycznie zabawnie by to wyglądało jakbym tak zrobiła
Mam jednak wielką nadzieję,że nie będę musiała.. w razie czego pojedziemy na Raszei jak Onkazakocona, soraya, soraya, green, ewwiel lubią tę wiadomość
-
No ja jestem bardzo ciekawa ile Tadek waży, bo patrząc na wasze brzuchy to mam jeden z największych tutaj.. Dowiem się za tydz.
ewwiel, doskonale wiem, jak się z takim balonem czujeszJa też ciągle słyszę, że chyba na dniach rodzę i widzę szok na oczach ludzi, jak mówię, że to jeszcze msc..
Zmierzyłam brzucho wczoraj i mam 102cm, cycki 99, a biodra 96 [to ostatnie szok! ze 12cm przybrałam tam]Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:38
-
Ja mam chyba troszke wiekszy, a moja i tak jest malutka, mniejsza od Twojego dzidziunia.
Green rozbawiłaś mnieobżartuchu jeden haha. Ja dopiero wsunęłam śniadanie, ale...kupiłam 1kg nutelli wczoraj i bułki maślane i bedę wpieprzać
Wredotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mikejla wrote:Ja mam chyba troszke wiekszy, a moja i tak jest malutka, mniejsza od Twojego dzidziunia.
Green rozbawiłaś mnieobżartuchu jeden haha. Ja dopiero wsunęłam śniadanie, ale...kupiłam 1kg nutelli wczoraj i bułki maślane i bedę wpieprzać
Oooo bułki maślane pychaaaaa!
Dobra idę ogarnąć ten przewijak -
nick nieaktualnyMikejla ja mam w brzuszku 91 - 1cm mnie przybylo w miesiac w tym miejscu.
Kurcze mi ta niby cukrzyca wyszla i nie jadam nutelli, ale kurcze no nie wiem ;p jak po wszystkim mam cukry ok, to moze z jedna buleczke zjem, bo nutella w domu jest ;P
Choc bardziej mam ochote na drozdzowke z jagodami
Zakocona, mam nadzieje, ze mi sie te biodra rozejda, bo az sie boje o porod
No i uaktualnilam w koncu awatar
Magnosia lubi tę wiadomość
-
może mi się wydaje większy, bo ja kurdupel to wiesz
ogólnie nie jest jeszcze źle, wydepilować jeszcze sama się daje radę...jak powiedziałam mojemu, że może będzie musiał mi pomagać, wywalił gały, ale od razu powiedział oczywiście, no pewnie
on się chyba mnie boi trochę przez te akcje wszystkie. Może nie chce znów włosów stracić? Eh. Co te hormony robią...jak sobie przypomnę to śmiać mi się chce. Najlepiej było u fryzjera przed ślubem jego brata...
paula1, lojkalojka, agaton lubią tę wiadomość
-
Ale żeście się rozpisaly od rana
Wredotka co do nudności to głównie w nocy, a brzuch mi twardnieje co jakis czas. Nie wiem czy to jest związane z ciążą, ale co zjem to za chwilę muszę odwiedzić toaletę. Ma ktoras z Was też tak?
Dzisiaj jest może trochę lepiej, bo już udało mi się jednak posprzatac kuchnie i łazienkę, zostały pokoje i podłoga do umycia. A jutro prasowanie...
Dziewczyny brzuszki macie śliczne
Ja też muszę zdjęcie zrobić, bo przez tą przeprowadzkę juz dawno nie robiłam. Ciotka ostatnio stwierdziła, że już mi się opuścił trochę i ze na twarzy jestem opuchnięta.
Miłego dnia Kochane
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualnyjaroszka wrote:Wow, ale maleństwo z Ciebie....ale cycka masz, wiec chłopięcej figurki nie masz
Naleze do tych malych, niskich - jestem wczesniak ;P
cycki mi urosly z B do D/E :p ale za duze, bylam przyzwyczajona do maluszkow i teraz mi ciezko z takimi duzymi ;P
jaroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej piękne
Lexie mnie wywołała to się odezwę
czytam Was na bieżąco, idealna lektura podczas odciągania pokarmu, czas szybciej leci
ale pisać jedna ręką ciezko wiec sie rzadko udzielam, tym bardziej ze ciągle jestesmy w drodze do albo z szpitala. Do tego jak na zlosc jak wracaliśmy we wtorek z wawy samochód nam się zepsuł i teraz nam doszlo jeżdżenie po mechanikach
Dzis czekamy na wieści, czy malej sie udalo zrobić kupkę, chyba żadna matka nigdy nie czekala na brudna pieluchę tak bardzo jak ja dzis. Jesli sie uda, znaczy jelitka są drożne i dobrze pracujątrzymajcie kciuki
powiem WaM, nie wiedziałam że można kogoś tak szybko i mocno pokochać
dzis nasza córcia świętuje tydzień
Mikejla, ewwiel, ZakręconaOna, lojkalojka, agaton, WiedźmaMaKota, Lexie, agania, green, annggela, estrella, paula1, Natka88, jaroszka, Little Frog, lili_madlen, BATTINKA, Lucy7, nat_alia, madu, Blondik, ola.321, zakocona, mała.mi, onka, stokrotka25, Nynusia, Bąbelek, FreshMm, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Anna jak to zlecialo !
juz tydzień , trzymam kciuki za kupke corci !
Zakocona no jak dla mnie odrobinke poszedł w dol no ale co osoba to opinia kochana:)
Green a powiedz mi ile masz tych wód ? Jakie AFI ?
Wiedźma biedulko , chorobsko w ciąży to zloooo: ( okropne zło . Herbatka z miodem i cytryna albo imbir , czosnek z maselkiem , może syrop z cebuli jak lubisz ? pij kochana Ja to pilam herbatke z lipy jeszcze:)