Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakocona, moim zdaniem brzuszek Ci nie opadl
Polkosia mam nadzieje, ze to po prostu jakis trefny papierek i ze to nie byly wody. Ja sie boje kurcze, czy mi nic sie nie saczy, czy to na pewno ta luteina tak wyplywa. Wod mam w normie, ale przy dolnej granicya usg pewnie dopiero za 2 tyg.
Agania, trzymam kciuki by Ci szybko przeszla ta jelitowka. Swoja droga, to tesciowa powinna w leb dostac ;/polkosia, agania lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:-)
Polkosia, ale nas nastraszyłaś... Dobrze, ze na strachu się skończyło.
Dodinka trzymajcie się jeszcze troszkę w dwupaku.
Zakocona, wg mnie znacznej różnicy nie ma, może troszeczkę
Agania, zdrowiej szybko!
To ocencie jak jest u mnie, bo witamy się dziś w 33tc (tydz temu miałam 8 kg na plusie)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d1318172749.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8d7984e4d53.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0519f844ea9b.jpg
A tu fotka Robina ok tydz temu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f9be8dd2550.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:05
nat_alia, lojkalojka, jaroszka, ola.321, Little Frog, agaton, polkosia, estrella, Nynusia, Bąbelek, Magnosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie Mamuśki
ja dziś po wczorajszych urodzinkach jestem wykonczona plecy mnie bolą więc mam zamiar leżeć cały dzień
zakocona jak dla mnie brzusio się nie obniżył
któraś pytała co do masażu krocza mi lekarz mowil ze jeśli zamierzam to robić poleca żel intymny rowniez dla kobiet w ciąży feminum activWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:12
-
WOW Ewwiel ale brzucholek
Baloniku nasz malutki
Rosnij duzy , okraglutki
Balon rosnie , ze az strach
Przebral miare no i w pazdzierniku Bachdzidzia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:20
ewwiel, jaroszka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyPolkosia, moim zdaniem tez to mógł być mocz. niebieski papierek się chyba robi od pH 7 w górę? Jeśli tak to ja mam np pH moczu 7-7,5.
Ewwiel, Zakocona śliczne brzusie:)
Lexie ja akurat weszłam do św rodziny na zwiedzanie - jak sale rodzinne są zajęte to trafisz na zwykłe jednoosobowe porodowe i dopóki się nic nie zwolni to rodzisz sama. dlatego ja wybrałam raszeje.polkosia lubi tę wiadomość
-
Tak jakos mi sie nasunal ten wierszyk jak zobaczylam brzuszek Ewwiel
A ja zamiast sprzatac to siedze wpatrzona w kompa jak sroka w gnat . Narazie tylko sypialnia ogarnietaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:22
jaroszka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzięki dziewczyny. Jest duzy i już mi z nim ciężko. A najlepsze że tydz temu Alusia miała tylko 1640g. Wszyscy mi mówią, ze wyglądam jakbym zaraz miała rodzić. Od miesiąca to słyszę i już mam dość, No ale nic nie poradzę.
lojkalojka, ale się uśmiałam z twojej twórczości
Co do masażu krocza, to ja z moim brzucholem będę miała to utrodnione, więc zamówiłam Aniballa. Zobaczymy czy mi przypadnie do gustu. I chciałam do masażu używać olejku ze słodkich migdałów. Bardzo go sobie chwalę, bo od jakiegoś czasu smaruję nim brzusio i planuję też nim smarować pupę Ali. Ogólnie mam super położną, która wiele pomysłów mi podsuwa jeśli chodzi o pielęgnację takimi naturalnymi olejkami, więc na razie będę próbować tak. Kąpać też chce w krochmalu (ale nie wiem czy wytrwam w tym postanowieniu, bo czasem lenistwo bierze górę) i w domu pupę przecierać będę płatkami kosmetycznymi i wodą/rumiankiem, chusteczki kupuję tylko na pobyt w szpitalu i wyjazdy. No ale to sa planu, po narodzinach zobaczymy czy wytrwamlojkalojka, agaton lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:jaroszka, wiesz, nie to, że się czymkolwiek sugeruję, że poród się zbliża czy coś
Z ciekawości po prostu się pytam, bo ja niby nic nie widzę, ale jakoś mam wrażenie, że inaczej brzuch czuję. Ciągnie mnie od dołu bardziej.
Ja tez od tygodnia inaczej czuje, wiesz...napiera mi główka na pęcherz, wydaje mi sie, ze poprostu rosną szybko tez nasze maluchy i to dlatego!!!ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość
-
Moja Ala przekręciła mi sie 2 tyg temu główką w górę i od wczoraj wydaje mi się, że znów ją czuję główką w dół. Położna pomacała ostatnio mój brzuchol i tłumaczyła, że jak dotykamy główki i na nią lekko naciśniemy, to powinna poruszyć się tylko główka, a jeśli nasze wybrzuszenie to pupa i na pupę naciśniemy, to powinno poruszyć się całe dziecko
Staram się tymi wskazówkami kierować. Kolejna wizyta położnej we wtorek, to już mi wybada jak mała leży
-
nick nieaktualnyewwiel wrote:Green, ile ja bym dała za taki rozmiar brzuszka teraz... Ale jest piękny, zgrabny i okrąglutki
Dziekujeale ja wolalabym wiekszy miec mimo wszystko
zeby do zoladka weszlo na raz wiecej niz kromka chleba i kubek herbaty
u mnie okolo 5 kg na plusie - jutro wizytuje to Wam powiem
Uhh, zdjecia bokiem sie dodaly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:33