Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona Twoj brzuszek to ladnie sterczy
muffinka udanej zabawyPochwal sie potem zdjeciami i prezentami ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:20
zakocona lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Zakocona, mi tez się wydaje, że masz nisko brzuszek
a ja mam chyba ten słynny bezdech ciężarncyh podczas snu...budze się w nocy jakby mi brakowąło powietrza, ciśnie mnie wklatce piersiowej...dopiero jak trochę pochodze się uspokaja... no a potem nie umiem zasnac..dzis gapiłam się w sufit od 1 do 4;30...jestem zombie...
pakuje dziś torbę do szpitalazakocona lubi tę wiadomość
-
Jupi!! Przyszedł polko-przewijak i pokrowce na niego!!! Zaraz sie biorę za rozszarpywanie foli i chyba sama go złoże,a co tam!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:26
Blondik, polkosia, zakocona, Lexie, agaton, estrella, BATTINKA, lili_madlen, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Blondik współczuje
ja mam problem z zasypianiem, ale jak juz zasnę to śpię ... No ale jestem kilka tygodni do tylu....jeszcze wszystko przede mną...
Ja mam juz wszystko do torby, ale samej torby brakWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:28
-
agania, oby ci biegunka szybko przeszła!
Zakręcona, Blondik, tak myślicie? Sama kurcze nie wiem
Porównanie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/55d11264c9e9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:57
lili_madlen lubi tę wiadomość
-
Własnie znalazłam liste rzeczy które musze zabrac do szpitala w którym chce rodzic i wychodzi na to że nic praktyscznie nie musze zabierac oprocz kilku rzeczy dla siebie ;p Czyli jest szansa ze spakuje się do plecaka, który był ze mną w najlepszych chwilach życia;)
Zakocona, jednak opadłWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:40
zakocona, polkosia lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Teściowa raczej jest taka, że po prostu naprawdę nie pomyślała. Ona jest taka trochę dziwna... mówi, że nie podchodziłam do małego ani się z nim nie witałam to nic nie będzie. Akurat u mnie biegunki prawie wcale nie ma, za to są wymioty... sama nie wiem co gorsze w ciąży...
-
Witam się i ja. Jestem na bieżąco z wpisami ale nie pisałam bo nie miałam czasu.
Polkosia a może to był mocz, jeśli ma odczyn zasadowy to też mógł zabarwić tak papierek.
Dodinka leż tam spokojnie na siusiu tylko wstawaj, sterydy podane będzie ok.
Jaroszka super że usg w porządku.
Blondik ja co prawda nie mam bezdechu sennego ale w ciągu dnia czasem brakuje mi tchu i mam wrażenie że się uduszę. Mam nadzieje że lada chwila brzuch opadnie i będzie lżej.
Zakocona super zdjęcia i waga, ja już 19+.
Agania jelitówka w ciąży jest straszna wiem bo miałam w poprzedniej, podczas wymiotów młody tak skakał niespokojnie. Brałam wtedy elektrolity i właśnie w razie silnych wymiotów preparat do rozpuszczenia.
Szczęśliwa mamusiu super że już na miejscu.
Wredotka a to cham i prostak z tego wykonawcy, myślał że na głupią trafił eszcze się zdziwi.
Ola no ciekawe czy młody fiknął, czy tylko harce uskutecznia.
Lojkajolka mój synio poszedł teraz pierwszy rok do szkoły, niby taki odważniacha ale widzę że wewnętrznie też bardzo przeżywa on też jest bardzo wrażliwy i ja przeżywam razem z nim.
Lexie wyobraziłam sobie scenę z porodówki jak stoisz na środku z rozwarciem i mówisz że bez męża nie rodzisz
A ja wczoraj zakupiłam wanienkę, pieluchy tetrowe, okrycie kąpielowe, stanik do karmienia i podkłady Bella poporodowe. Jeszcze przewijak muszę kupić i od nowa listę przejrzeć
jaroszka, lojkalojka, Lexie, ola.321, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość