Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aanaa,nareszcie,myslałam często co u Was
Trzymam kciuki za kupkę
zazdroszczę,że masz już swoją córeczkę,my póki co nadal gadamy jeszcze do brzuszków
Własnie odebrałam wynik na paciorkowca- ujemny!estrella, aanaa, jaroszka, nat_alia, agaton, Magnosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie Agatka, ja nawet jej na rękach jeszcze nie trzymałam, a co dopiero karmić
na razie je kroplówki. Ja biorę zresztą antybiotyki, musze pozbyc się zakażenia. Dzis byłam na zdjęciu szwów u położnej i przy okazji poszłam do mojej lekarki. Okazało sie, ze mam zapalenie żyły po wenflonie. Oby to przez to mój crp byl podwyższony a leki na to zadziałały...
-
Złożyłam!
Ależ sie zmęczyłam, pewnie dostanę opierdziel od męża jak wróci....
Proszę Angelaa specjalnie dla Ciebie wrzucam fotkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01a654d3a21b.jpg
Natka88, Lexie, zakocona, estrella, madu, PauLLa, annggela, Blondik, polkosia, lojkalojka, ola.321, paula1, Nynusia, agaton, Bąbelek, Magnosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Czekam na gości. Wysprzatalam mieszkanie i jestem ledwo żywa. Jeszcze niedawno nie robiło na mnie to najmniejszego wrażenia, żeby sama to mieszkanie sprzątnac a teraz? Kilka razy musiałam przerwać i odpocząć. Masakra. Jak ja to dziecko urodze?!
-
Ale piekna galeria brzuszkow sie posypala, kazdy uroczy i wyjatkowy
Polkosia dobrze ze to tylko falszywy alarm , mam nadzieje ze wyciszylo sie na dobre ! Bryka i zeataw poscieli super
wiedzma duzo zdrowka dla ciebie
Lexie dobrze ze wynik ujemny !
aanaa kibicuje kupce i ja
onka jak jest z salami do porodow rodzinnych na Raszei??Lexie, polkosia, aanaa lubią tę wiadomość
-
Mikejla,jutro mam zjazd rodzinny i robię własnie sałatkę-makaronową.Składniki-kukurydza w puszce,ogórek konserwowy,papryka czerwona-świeża,ser zółty,makaron-kokardki,pierś z kurczaka w przyprawie gyros,do tego łyżka majonezu i przyprawy wg gustu- sól,pieprz. Pychotka!
polkosia, paula1, Blondik lubią tę wiadomość