Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do znikania kg to potwierdzam, mi został tylko 1kg, a w ciąży przybyło mi 12 kg. Zakladam ze jakbym zajmowala sie maleństwem przez co miałabym więcej ruchu to bym moze byla nawet na minusie
tego Wam życzę kochane
polkosia, green, madu, Lexie, jaroszka, zakocona, FreshMm, Blondik, agaton, annggela, lojkalojka, ola.321, PauLLa, estrella, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Pewnie , ze damy Wiedźma:)
No Mama mnie pociesza ze polowa pewnie ze mnie zleci przy porodzie:)
Dziewczyny bardzo możliwe ze wodę zbieram bo ręce mam takie doj *** ane ze szok , nogi to samo , jak bym uda i łydki miała dwa razy większe a nie jest możliwe to ze tak urosły mi od tłuszczy z tygodnia na tydzień . Woda na pewno:) ale ręce i stopy oraz Buzka nie spuchnieta na szczęście . -
angela ja tez sie podpisuje pod tym zeby zaczekac do poniedzialku a jak nie to na policje, a na razie bez stresu !
zakrecona moja kolezanka (zreszta z zawodu polozna ) przytyla 32 kg w ciazy , -17kg miala juz jak ja wypisywali ze szpitala a do momentu kiedy jej coreczka miala 6 miesiecy juz miala -2kg do wagi z przed ciazy tak ze bedzie dobrze i u ciebie zobaczysz
Onka dziekuje za info ! Ja boje sie wlasnie braku miejc w tych szpitalach i boje sie ze skoncze na Polnej !ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny wpadam z dobrą nowiną
byłam dziś na kontroli u lekarza i szyjka się polepszyła tak więc jeśli dalej będę leżeć i brać luteinę mam szansę dotrwać do 37tcwyniki GBS też prawidłowe, kolejna kontrola za tydzień
złożyliśmy zamówienie na wózek (oby wszystko poszło po naszej myśli), lampka nocna zamówiona, komodę dla małej mamy kupić dzisiaj wieczorem lub jutro, pranie dla małej skończone - mąż się spisał, prasowanie sobie odpuszczam do 19.09 (wtedy mogę bezpiecznie rodzić).
ostatnio wygrałam też zestaw jelp (kapsułki Jelp 11 szt., proszek Color Soft 1,6 kg, żel Fresh 1L; płyn Sensitive 1L; odplamiacz 250 ml; chusteczki 20 szt.) tego samego dnia dostałam wcześniej informację, że wygrałam kosmetyki a zaraz potem, że mail trafił do mnie przez pomyłkę także ten jelp poprawił mi humor
boli mnie tyłek i bez przerwy jem z nudów a tu jeszcze tyle czasu do leżenia...green, ewwiel, Magnosia, annggela, madu, agania, jaroszka, lojkalojka, ola.321, PauLLa, ZakręconaOna, Lexie, Little Frog, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
-
No wlasnie onka i chyba braku tych miejsc i oblegania boje sie bardziej niz samego porodu..
swoja droga az ciekawa jestem czy w innych miastach tez sa takie problemy z miejcami w szpitalach ...
Co do smoczkow ja mam Aventu od +Om czy jakos tak chyba sylikonowy jest -
a ja zrzucaniem się nie przejmuję
bo chcę jak najszybciej drugie maleństwo. czas zweryfikuje moje plany heh :)przytyłam 13kg
ja mam jeden smoczek z lovi, ale narazie jestem nastawiona na nieużywanie smoczka. POz atym przy kp przez pierwszy miesiąc się smoczków nie powinno uzywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 17:29
-
Smoczki mam z lovi rozdawane na targach i/lub warsztatach.
Przyszedł właśnie laktator i pieluchy tetrowe. W pon przyjadą koszule do karmienia i robie ostatnie pranie. Hurra!
Fatim, dobrze słyszeć, że u ciebie poprawa
My o drugie będziemy się za rok zaczynać starać. Nie wyobrażam sobie przechodzenia ciąży i karmienia dziecka zarazem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 17:30
Fatim lubi tę wiadomość