X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ a Ty ? Jakie plany na wieczorek ? :D

Kuzwa rozwiesilam z Mama pranie małego: o cala suszarnia a sznurków chyba ze 20 tam jest , wszystko zawalone a to tylko jedna pralka poszła ... Jutro się zabieram za sprzątanie pokoju dla mnie i małego , prasowanie i układanie ciuszkow plus torba do szpitala:)
    Lozeczko na koniec miesiąca rozlozymy , przed pościel popiore itp i wsio: D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 20:00

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo lody kurde, a wlasnie stary wrócił z zakupów...ehhh :) bede musiała sie zadowolić czekolada, pieguskami i monte, bo o to prosiłam, ale jeszcze lody były w planach. No nic Ty zjadłaś za mnie ze smakiem, wiec na zdrowie :D

My tez kolacja, rozpalamy w kominie, palimy świeczki i zapuszczamy film....wlasnie szukam czegoś ciekawego :)

ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, daj znać, jak coś znajdziesz :) My też coś chcemy obejrzeć, ale nie mamy pomysłu... ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak znajdziesz cos ciekawego to napisz mi. :) pustka w głowie co do filmów a większość ogladalam .

Mmm
    Przyjemny wieczorek przy kominku , zazdroszcze :) dawno takiego nie miałam z D .
    Monte <3 uwielbialam zawsze ale to mój ciążowy przysmak.

Magnosia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja karmilam synka i pamietam ze to byl dla mnie koszmar!co 30 min na piersi..a i tak mi chorowal mial astme dziecieca..wiele moich kolezanek tylko sztucznym karmily i przygod nie mialy...sama nie wiem ale nastawiam sie na sztuczne..po 1.wiem ile zje,dluzej spi,mniej sie denerwuje mama bo jest wyspana.:)))przeciwciala ma odemnie na start..ja ich i tak mam za duzo hehe...

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 4 września 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam, że wrzucę zdjęcie pojazdu mojej malutkiej, więc oto i on :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c264fb82d6c0.jpg

Magnosia, paula1, polkosia, Bąbelek, Little Frog, agania, PauLLa, Fatim, Nynusia, lojkalojka, agaton, IviQ, lili_madlen, ewwiel, Arielka, zakocona, Blondik, stokrotka25, estrella lubią tę wiadomość

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wrociłam z zakupów...szukąłam w hm tych staników do karmienia, ani jednego nie było z tych co na stronie. teraz zasiadamy i bede towarzyszyć D w oglądaniu meczu Polska-Niemcy ;)

ZakręconaOna, agania lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda fajna fura i wgle kurcze powodzonka w zblizajacym się WIELKIMI krokami porodzie ! :D

Zeta rozumiem dlatego mowie to każdej mamuski osobista decyzja i nikt nie powinien tego krytykować a zdarzają się laski / baby które komentują ze taka osoba to zła matka . ! Wcale ze nie !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdallenee, fajny wózek i pokoik :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie mecz zaraz , zapomnialam . Mecz z mama będziemy oglądać: D
    Dziewczyny mam pytanie , co myślicie o rekawiczusiach i szaliczku na zimę ? Nie wiem zupełnie gdzie znaleźć , widzialam tylko rękawiczki na necie i tyle :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 4 września 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, staram się :)mimo tego pokoik jeszcze nie ukończony, bo mój M. wraca dopiero za miesiąc, więc wtedy jeszcze będziemy dokańczać, choć chyba mimo wszystko biedny nie zdąży wrócić do narodzin małej :/

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalene super! Ale widzę ze pokoik tez świetnie zrobiony :)

Ja to jak zwykle pisze z rana i pod wieczór..ale w ciągu dnia czytałam bo wiedziałam ze później Was nadrobić graniczy z cudem ;)
    Odnośnie karmienia to u mnie cyce idą w ruch! Mam nadzieje ze pokarm tylko będzie.. Bo juz mnie niektóre z OCPu nastraszyły że jak praktycznie siary nie ma do tej pory to pokarmu mieć nie będę i wg.nich nie każda kobieta ma pokarm o.O

atdc6iyehd9qphks.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ostatnio zaszła jakaś zmiana w mojej psychice. Syndrom wicia gniazda chyba się u mnie rozszerzył do organizowania nie tylko kącika i rzeczy dla Szymuśka, ale także do organizowania życia jako takiego. Pomimo, że mam dobrą pracę, którą kocham, to postanowiłam w tym roku pójść na studia podyplomowe. W końcu to jakieś wyjście do ludzi, mąż ma wolne weekendy, więc posiedzi z synkiem. Myślę też sporo o finansach. Mam potrzebę zarabiania większych pieniędzy, oszczędzania, sama nie wiem... Nawet żłobka dziś już szukałam dla synka. Mam pełną głowę ;)

ZakręconaOna, agania, agaton, IviQ lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My staraliśmy się prawie 3 lata... Wszyscy mówią, że teraz pójdzie szybko, ale różnie to bywa. Ja chciałabym 3 lata maksymalnie różnicy, a jak starania się przedłużą z pół roku na dwa lata, to już będzie ledwo co :) Poza tym chciałabym przed 30 mieć już dwójkę ;) Teraz kończę 28 za kilka tygodni.

agania, agaton, IviQ lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i kupiłam śpiworek do łóżeczka i wózeczka :) jutro wstawie fotki :)

Bąbelek, agania, PauLLa, Fatim, agaton lubią tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdallene super pokoik i wozek!

Ja dzis rozlozylam nasz, a co ?! Tez sie pochwale bryczka Dorianka ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/12ec7ec9a11a.jpg

Magnosia, Little Frog, Bąbelek, agania, PauLLa, magdallenee, Fatim, jaroszka, Nynusia, lojkalojka, agaton, polkosia, IviQ, lili_madlen, BATTINKA, paula1, ewwiel, zakocona, Blondik, stokrotka25, estrella lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia i Ja uważam ze takie cos się chwali u kobiety:) tym bardziej która zaraz będzie Mama .
    Powiem Ci , ze chyba powoli zaczyna i mnie dopadac taki syndrom wicia gniazda .

Babelek ejjj ale pierdoly Ci ktoś wcisnąć próbował . Nie martw się , na pewno będziesz dawać mleka dużo: D

Magnosia, Bąbelek, agania lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Magnosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałabym karmić, a jak synek zostanie z mężem to wtedy ściąganie i ewentualnie sztuczne mleczko. No ale się zobaczy. Ja też nikogo nie krytykuję, nie mam pojęcia co będzie u mnie.

A co do drugiego dziecka, nie wiem czy w ogóle się uda lub czy się zdecydujemy. Mam już 34 lata, miałam problemy z donoszeniem, nie wiem... Będę szczęśliwa, że mam Szymka:) <3

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh też bym chciała mieć 28 :D ja czekam na kolacje-mąż w kuchni urzęduje. Już miałam wstać i zobaczyć co się tam dzieje ale dam już spokój :D

Ooo no tak mecz przeciez niedługo :D

IviQ lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z jednej strony chciałabym się starać o dziecko już od razu kiedy będzie można, a z drugiej chciałabym się nacieszyć Madzią jak najdłużej...

polkosia lubi tę wiadomość

‹‹ 2046 2047 2048 2049 2050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ