Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
IviQ a Ty ? Jakie plany na wieczorek ?
Kuzwa rozwiesilam z Mama pranie małego: o cala suszarnia a sznurków chyba ze 20 tam jest , wszystko zawalone a to tylko jedna pralka poszła ... Jutro się zabieram za sprzątanie pokoju dla mnie i małego , prasowanie i układanie ciuszkow plus torba do szpitala:)
Lozeczko na koniec miesiąca rozlozymy , przed pościel popiore itp i wsio: DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 20:00
-
Oooo lody kurde, a wlasnie stary wrócił z zakupów...ehhh
bede musiała sie zadowolić czekolada, pieguskami i monte, bo o to prosiłam, ale jeszcze lody były w planach. No nic Ty zjadłaś za mnie ze smakiem, wiec na zdrowie
My tez kolacja, rozpalamy w kominie, palimy świeczki i zapuszczamy film....wlasnie szukam czegoś ciekawegoZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość
-
Jak znajdziesz cos ciekawego to napisz mi.
pustka w głowie co do filmów a większość ogladalam .
Mmm
Przyjemny wieczorek przy kominku , zazdroszczedawno takiego nie miałam z D .
Monteuwielbialam zawsze ale to mój ciążowy przysmak.
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Ja karmilam synka i pamietam ze to byl dla mnie koszmar!co 30 min na piersi..a i tak mi chorowal mial astme dziecieca..wiele moich kolezanek tylko sztucznym karmily i przygod nie mialy...sama nie wiem ale nastawiam sie na sztuczne..po 1.wiem ile zje,dluzej spi,mniej sie denerwuje mama bo jest wyspana.
))przeciwciala ma odemnie na start..ja ich i tak mam za duzo hehe...
[/url]
-
Mówiłam, że wrzucę zdjęcie pojazdu mojej malutkiej, więc oto i on
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c264fb82d6c0.jpgMagnosia, paula1, polkosia, Bąbelek, Little Frog, agania, PauLLa, Fatim, Nynusia, lojkalojka, agaton, IviQ, lili_madlen, ewwiel, Arielka, zakocona, Blondik, stokrotka25, estrella lubią tę wiadomość
-
Magda fajna fura i wgle kurcze powodzonka w zblizajacym się WIELKIMI krokami porodzie !
Zeta rozumiem dlatego mowie to każdej mamuski osobista decyzja i nikt nie powinien tego krytykować a zdarzają się laski / baby które komentują ze taka osoba to zła matka . ! Wcale ze nie ! -
O właśnie mecz zaraz , zapomnialam . Mecz z mama będziemy oglądać: D
Dziewczyny mam pytanie , co myślicie o rekawiczusiach i szaliczku na zimę ? Nie wiem zupełnie gdzie znaleźć , widzialam tylko rękawiczki na necie i tyleMagnosia lubi tę wiadomość
-
Magdalene super! Ale widzę ze pokoik tez świetnie zrobiony
Ja to jak zwykle pisze z rana i pod wieczór..ale w ciągu dnia czytałam bo wiedziałam ze później Was nadrobić graniczy z cudem
Odnośnie karmienia to u mnie cyce idą w ruch! Mam nadzieje ze pokarm tylko będzie.. Bo juz mnie niektóre z OCPu nastraszyły że jak praktycznie siary nie ma do tej pory to pokarmu mieć nie będę i wg.nich nie każda kobieta ma pokarm -
Wiecie co, ostatnio zaszła jakaś zmiana w mojej psychice. Syndrom wicia gniazda chyba się u mnie rozszerzył do organizowania nie tylko kącika i rzeczy dla Szymuśka, ale także do organizowania życia jako takiego. Pomimo, że mam dobrą pracę, którą kocham, to postanowiłam w tym roku pójść na studia podyplomowe. W końcu to jakieś wyjście do ludzi, mąż ma wolne weekendy, więc posiedzi z synkiem. Myślę też sporo o finansach. Mam potrzebę zarabiania większych pieniędzy, oszczędzania, sama nie wiem... Nawet żłobka dziś już szukałam dla synka. Mam pełną głowę
ZakręconaOna, agania, agaton, IviQ lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
My staraliśmy się prawie 3 lata... Wszyscy mówią, że teraz pójdzie szybko, ale różnie to bywa. Ja chciałabym 3 lata maksymalnie różnicy, a jak starania się przedłużą z pół roku na dwa lata, to już będzie ledwo co
Poza tym chciałabym przed 30 mieć już dwójkę
Teraz kończę 28 za kilka tygodni.
agania, agaton, IviQ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Magdallene super pokoik i wozek!
Ja dzis rozlozylam nasz, a co ?! Tez sie pochwale bryczka Dorianka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/12ec7ec9a11a.jpgMagnosia, Little Frog, Bąbelek, agania, PauLLa, magdallenee, Fatim, jaroszka, Nynusia, lojkalojka, agaton, polkosia, IviQ, lili_madlen, BATTINKA, paula1, ewwiel, zakocona, Blondik, stokrotka25, estrella lubią tę wiadomość
-
Magnosia i Ja uważam ze takie cos się chwali u kobiety:) tym bardziej która zaraz będzie Mama .
Powiem Ci , ze chyba powoli zaczyna i mnie dopadac taki syndrom wicia gniazda .
Babelek ejjj ale pierdoly Ci ktoś wcisnąć próbował . Nie martw się , na pewno będziesz dawać mleka dużo: DMagnosia, Bąbelek, agania lubią tę wiadomość
-
Ja chciałabym karmić, a jak synek zostanie z mężem to wtedy ściąganie i ewentualnie sztuczne mleczko. No ale się zobaczy. Ja też nikogo nie krytykuję, nie mam pojęcia co będzie u mnie.
A co do drugiego dziecka, nie wiem czy w ogóle się uda lub czy się zdecydujemy. Mam już 34 lata, miałam problemy z donoszeniem, nie wiem... Będę szczęśliwa, że mam Szymka:)ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.