Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Jaroszka na tym pewnie jak Roman odzyskał pamięć ?! Hahaha: D ojj kochana
Laski trochę zdezorientowana jestem . Mama pokazała mi jak zobaczyć pH tymi paskami i tam zrobilam i wynik taki: o Ja widzę pH 9 ;/ ale końcówka od dołu zabarwila się na zielono delikatnie ale dalej nie poszła ... Co sadzicie ? http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5a60c670789.jpg
Tak dokladnie w tym momencie -
Aaaa, mam bigos w lodówce!
Jakież było moje zaskoczenie jak ją otworzyłam
Zaraz odgrzewam
Nawet udało się wyjść do sklepu, bo przestało padać
Agania, super że już się lepiej czujesz
Dziewczyny, piękne te Wasze pokoiki. Jak z katalogówAż się nie mogę doczekać aż u mnie będzie taki piękny dziecięcy kącik
Z praniem to sobie myślałam, że to tak 3 dni i po sprawie, a tu guzik
Robię na raty, żeby się oszczędzać
Ogólnie zauważyłam, że jak więcej czasu spędzam na nogach, to na drugi dzień spojenie mnie pobolewa. Przedwczoraj to na wstecznym na czworaka z łóżka wychodziłam, bo jakoś tak dziwnie chrupie we mnie
Lekko je jeszcze czuję, jak np stoję na jednej nodze i ubieram skarpetki, spodnie lub buty (to w sumie odkrycie z dziś).
PS Kurde, ominęłam jakiś odcinek na wspólnej, a myślałam że wszystkie w tym tygodniu oglądałam...agania, polkosia lubią tę wiadomość
-
Zakręciło mi się właśnie w głowie
wczorajszy dzień mnie wykończył, pewnie lekko się odwodniłam, bo może wczoraj wypiłam łącznie 1 litr, który się w ogóle przyjął... No, ale już uzupełniam, dużo piję i mam nadzieję, że będzie dobrze. Najważniejsze, że Oliwka się rusza
-
Oj dziewczyny wy to macie obiadosy...ja to mam nadzieje ze dzis skończę barszcz czerwony ale uwaga....Z wtorku
młoda chodzi na obiady w szkole wiec samej dla siebie gotować nie będę
Ach...byłam dzis w sklepie kupic młodej dres i kurtkę 220zl a w pon.jeszcze buty ok 120zl(w CCC) i tak kalkuluję ze juz niedługo wydatki będą razy 2 ...to dopiero będzie:/ -
Hej!
Już po wczorajszym baby shower. Było bardzo fajnie, później zrobię fotki prezentów i wrzucę.
Kurcze, dziewczyny wyszedł mi pozytywny GBS
Zastanawiam się jak w Anglii do tego podejdą, mam nadzieję, że tak samo jak w Polsce. Cieszę się, że zdecydowałam się na prywatne badanie, bo oczywiście w UK tego sami od siebie nie robią.
Widzę, że obiadkowo dziś ... ja mam piersi z kurczaka z pieczarkami i sałatkę jarzynową.
A ciążę donoszoną mam w najbliższą środę 09/09
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Agania to szalejesz z obiadem hehe
PYSZNA TA SAŁATKA!!!!!!!!!!! Lexie, to od Ciebie przepis tak? Sorki, ale się czasem gubię. W każdym razie mmm bardzo dobra
Pokój już troszkę ogarnietySzafka jedna skręcona, druga w trakcie
Obiadek w przygotowaniu elegancja francja
A co do porodu, wydaje mi się, że moja jest malutka to dłużej posiedzi w brzuszkuwiem, że to żaden przelicznik, ale tak sobie wyobraziłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 14:19